Criteriul National

Mobilă living modernă de la Mirjan24 – Frumusețe, stil și imaginație

Mobilă living modernă de la Mirjan24 – Frumusețe, stil și imaginație
aprilie 19
15:24 2021

Înrădăcinați într-o profundă sensibilitate modernistă, arhitecții au creat mobilă living/mobilier living modern, care exprimă interpretarea progresivă a designului secolului 21 și studiul spațial al interioarelor contemporane. Producătorii transformă țesăturile și mobilierul șic impresionant într-o idilă rurală modernă. Decorul acestei mobile moderne este dominat de margini vizibile ABS, sisteme de închidere silențioase, mânere metalice, ceea ce o face fermecătoare. Și în loc să complice interiorul, designul, cu prospețimea sa, permite intrarea maximă a luminii naturale în incintă. Modelele caracteristice pot fi folosite cu pricepere în aproape toate camerele casei.

La Mirjan24 poți alege colecții mobilier living, colțare living, canapele și seturi de canapele living, fotolii, poufs și tabureți, comode și comode TV, dulapuri, dulapuri de colt, vitrine, biblioteci, poliţe, mese dinning, măsuțe, oglinzi. Această mobilă living modernă este un exemplu strălucitor de stil, frumusețe și imaginaţie. Alegerea culorilor este atent controlată și se învârte în jurul ideii principale din design. O bogată fiestă de texturi este folosită într-o paletă dezactivată pentru a oferi fiecărei camere de zi propria identitate. O mulțime de gusturi și o varietate măsurată de tonuri, completează imaginea generală a casei.

Stil și clasă pentru cunoscători

Dacă dorești să ajungi rapid la destinație atunci când cauți mobilă living modernă,  Mirjan24  este locul potrivit pentru tine. În gama  living există mobilier de sufragerie care se potrivește garantat în casele moderne. Acest tip de mobilier arată tendințele actuale, prin forme, culori și materiale la modă. Indiferent dacă este vorba de colecții mobilier living, colțare living, canapele și seturi de canapele living, fotolii, poufs și tabureți, comode și comode TV, dulapuri, dulapuri de colt, vitrine, biblioteci, poliţe, mese dinning, măsuțe, oglinzi, în magazinul online visul tău personal se poate împlini rapid. Cu ajutorul mobilierului de living modern, camera de zi își ia în cele din urmă forma completă.

Culoare și stil

Culoarea alb este o tendință populară de ani de zile. Mobilierul modern în alb lucios face ca fiecare cameră de zi mică să devină puțin mai mare. Recent, însă, elemente moderne, mai reci, precum negrul sau oțelul și-au găsit drumul în sufragerie. Pe de altă parte, cei care preferă alte culori, ar trebui să le aleagă în mod ideal tonuri de lemn care răspândesc o senzație plăcută de viață. Cu nuanța de lemn natural și iluminatul cald, te vei simți confortabil și în siguranță. Dacă nu dorești nici acest lucru, poți alege cu ușurință mobilă living de culoare neagră sau  poți alege piese individuale pe care să le asamblezi după propriul tău gust.

Colecțiile de mobilier living reprezintă ocazia de a echipa cel mai bine spațiul camerei de zi rapid și cuprinzător și de a economisi banii în același timp. În loc să cauți din greu elemente individuale pe care să le combini împreună, colecțiile de mobilier living sunt deja perfect armonizate și combină calitatea înaltă cu prețurile accesibile.

La configurare, poți alege designul living room care reflectă stilul tău personal. În timp ce iubitorii de decorații au mare plăcere de a vedea în livingul lor oglinzi, vitrine și alte elemente, minimaliştii tind să se bazeze pe comode, fotolii care oferă și mai multă atracție. Mobila living room poate include, desigur, și obiecte mai mari, cum ar fi canapele de marcă sau mese dinning de înaltă clasă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul