Criteriul National

Mobila pe comandă – de ce e mult mai avantajoasă decât cea standard?

Mobila pe comandă – de ce e mult mai avantajoasă decât cea standard?
august 19
09:20 2019

Achiziția mobilierului joacă un rol important în viața fiecăruia. Dacă este vorba despre o înlocuire, este cu atât mai greu – publicul tinde să adopte același stil, învechit uneori. Alergarea prin magazine după piesele de mobilier ideale nu e cel mai plăcut lucru.

Acum că magazinele s-au transpus și în mediul online, este mult mai simplu pentru fiecare persoană să răsfoaiască stând în pat catalogul magazinului. Totodată, magazinele ce creează mobilă pe comandă sunt mult mai admirate de publicul român. În acest fel, fiecare poate avea mobila preferată după dimensiunile necesare, dar și cu caracteristicile dorite aplicate.

Un magazin ce colaborează în așa fel cu clienții este Promobila. Compania creează, pe comandă, mobilier pentru casă, birou, mobiler HoReCa, uși glisante, saltele, canapele, fotolii, scaune, mese și nu numai.

Mobilă pentru casă personalizată după bunul plac la Promobila

Rubrica mobilă casă cuprinde piese pentru diferite încăperi – dormitor, living, bucătărie, baie și așa mai departe.

Care este primul avantaj al comenzilor de la Promobila? Ei bine, publicul interesat va putea vedea proiectul înainte să fie gata. Mobila este prezentată prin imagini clare 3D. Astfel, ultimul răspuns privind achiziția va fi mult mai sigur după vizualizarea rezultatului final prin intermediul imaginilor 3D.

Recomandare pentru dormitor

Cei ce doresc mobilier pentru dormitor trebuie să arunce o privire asupra catalogului cu modele de la Promobila. De exemplu, cel numit Natur este un set de mobilier modern, rafinat și confortabil. Poate fi realizat, bineînțeles, în funcție de necesitățile și exigențele beneficiarului.

Cei ce aleg acest tip de mobilier beneficiază de certificarea calității pentru o perioadă de un an. La cerere, mobilierul poate fi realizat din pal lucios, imitație fibră lemn, mdf înfoliat, mdf vopsit, fronturi din lemn masiv. Finisajul și părțile componente se pot modifica după bunul plac.

Producator mobila la comanda Bucuresti, Promobila are inclus în prețul final montajul și transportul pe toată raza capitalei.

 

Livingul – colțul de relaxare

 

Mobilierul din living nu trebuie ales superficial. Livingul este locul în care se primesc musafirii, dar și zona de relaxare pentru toți membrii familiei. Având în vedere că este cea mai impunătoare încăpere din locuință, accentul cade bineînțeles pe felul în care este mobilat. După un design și concept propriu, cei interesați pot alege mobilierul pentru living Alb Negru ce poate fi personalizat. Acesta vine ca o recomandare pentru cei ce vor să adopte un echilibru coloristic și un stil altfel în livingul lor. Este realizat din PAL de 18 mm sau MDF la cerere. Se poate opta și pentru sertare cu închidere amortizată și geamuri din sticlă vopsită pentru vitrine.

Mobila de bucătărie – exigență și stil

Asupra mobilei de bucutarie mereu se acordă o altfel de atenție. În primul rând, aceasta trebuie să fie ușor de curățat. O mobilă ce nu prezintă o calitate ridicată, va crea numeroase probleme în timp – se va exfolia, va fi greu de întreținut și își va pierde din culori. Cei ce vor mobilă de bucătărie întocmai după necesitățile și pretențiile lor, pot opta pentru mobilierul de bucătărie Papaya.

Conturează în totalitate un cadru fermecător, fiind o piesă de mobilier extrem de admirată de-a lungul timpului. Cu blat de culoare marmură albă și fronturi roșu burgund creează un contrast elegant și stilat în locuință. Aceasta este realizată din PAL melaminat și termopal, cu blat de bucătărie termorezistent de 38 mm, culoare albă, canturi ABS lucioase, sticlă șablată de 4 mm și accesorii.

La cerere, se poate realiza din pal lucios, mdf înfoliat sau mdf vopsit. Avantajul pe care îl au cei interesați este că orice poiect poate fi realizat conform cerințelor. Totodată, și pentru piesele de bucătărie se beneficiază de un certificat de garanție, pe o perioadă de 24 de luni. În aceeași ordine de idei, constatarea și măsurătorile se fac gratuit, pe baza unei viitoare colaborări.

Acestea sunt doar o parte din piesele unicat de care poate beneficia orice persoană interesată. Faptul că Promobila creează mobilă după exigențele fiecăruia, a calificat compania pe un loc fruntaș în topul preferințelor publicului român. Vezi aici toate ofertele de mobila pentru casa de la Promobila.

Accesând Promobila.com, cei ce caută să își pună amprenta pe fiecare piesă de mobilier o pot face chiar acum.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei