Criteriul National

Mobileaza dormitorul pe gustul tau cu ajutorul echipei de la Atelierul de Design

Mobileaza dormitorul pe gustul tau cu ajutorul echipei de la Atelierul de Design
martie 25
17:11 2020

Dormitorul oricarei locuinte trebuie sa fie un spatiu perfect amenajat si organizat pentru a ne ajuta sa ne relaxam si sa ne odihnim.In acest sens fiecare dormitor trebuie sa fie astfel mobilat incat sa creeze o atmosfera primitoare si intima. Insa foarte important pentru orice dormitor este ca acesta sa ofere o atmosfera aerisita.

Pentru acest lucru mobilierul din dormitor este cu siguranta un element foarte important. In acest sens mobila la comanda este fara doar si poate cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre mobilarea dormitorului.

Atuurile mobilierului la comanda pentru dormitor

Foarte multe persoane sunt de parere ca pentru a avea un dormitor asa cum au visat dintotdeauna au nevoie de un dormitor foarte spatios. Ei bine, atunci cand alegi mobila dormitor la comanda acest lucru nu este un aspect esential.

Mobila la comanda iti ofera posibilitatea de a adapta spatiul avut la dispozitie astfel incat sa faci din dormitorul tau exact spatiul la care ai visat pentru a te odihni si a-ti incarca bateriile. Exista foarte multe idei pe care le poti pune in practica atunci cand vine vorba despre mobila dormitor la comanda astfel incat sa organizezi eficient spatiul si in acelasi timp sa te bucuri de si design-ul preferat.

Un alt atuu foarte important al mobilierului la comanda este dat de faptul ca poti alege exact materialul pe care il doresti pentru mobila din dormitor, dar si diferitele accesorii. Fie ca vrei un dulap pe intreg peretele, fie ca preferi ca peretii sa fie liberi si sa ai o comoda, atunci cand optezi pentru mobila dormitor la comanda alegerea iti apartine.

Atelierul de Design-profesionistii in mobila la comanda

Daca ai tot cautat mobila dormitor si pana acum nu ai gasit exact ceea ce cauti, Atelierul de Design este partenerul de care ai nevoie pentru a mobila dormitorul exact pe gustul tau. Cu o vasta experienta in spate si cu o echipa de profesionisti in domeniul mobilierului, Atelierul de Design este cea mai buna alegere atunci cand ai nevoie de mobila la comanda.

Indiferent de spatiul avut la dispozitie si indiferent de ideile pe care le ai cu privire la mobilarea dormitorului tau,Atelierul de Design inseamna garantia faptului ca ideile tale se vor transforma in mobila perfecta pentru dormitorul tau.

Fiecare detaliu este discutat si analizat la fata locului, iar ulterior cei de la Atelierul de Design vor trece la treaba pentru a realiza mobila de dormitor dorita de fiecare client in parte.Prea multa lume pierde timp cautand mobila standard in magazinele de mobilier. Nu astepta ani de zile pana cand sa te bucuri de atmosfera la care ai visat dintotdeauna pentru dormitorul tau.

Intra acum pe www.atelierul-de-design.ro pentru informatii complete cu privire la oferta de mobila dormitor la comanda si ia legatura cu echipa Atelierul de Design.Atelierul de Design ofera consultanta si asistenta de specialitate astfel incat fiecare client sa ia decizia finala cu privire la mobilierul comandat fiind convins ca a facut cea mai buna alegere.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul