Criteriul National

Mobilierul la comanda pentru scoli si gradinite este un must have pentru ore cat mai placute petrecute in institutiile de invatamant

Mobilierul la comanda pentru scoli si gradinite este un must have pentru ore cat mai placute petrecute in institutiile de invatamant
septembrie 29
11:20 2018

Clopotelul a sunat deja in toate scolile si gradinitele si elevii si prescolarii au revenit in salile de curs, respectiv de pregatire, de joaca. Mobilierul scolar si pentru gradinite este cel care poate face diferenta intre o experienta placuta si una mai putin placuta.

Daca micutii si scolarii se simt confortabil in banca si pe scaune si timpul petrecut la scoala, gradinita va fi unul de calitate. Fiind vorba despre mobilier pentru scoli si gradinite acesta trebuie sa fie sigur, sa nu aiba colturi periculoase si ascutite sau sa nu fie prea inalt.

De asemenea, e recomanda ca mobilierul de acest tip sa fie facut la comanda pentru a se potrivi perfect cu statura celor care il vor folosi. Cromatica trebuie sa fie si ea variata si in tonuri cat mai luminoase, culorile cat mai atragatoare pentru a fi pe placul micutilor si scolarilor care vor folosi mobilierul.

De la banci si birouri, pana la mobila pentru salile de clasa si scaune, tot mobilierul regasit in scoli trebuie sa fie de calitate, sa fie rezistent la uzura, materialele folosite pentru un mobilier pentru scoli si gradinite ar trebui ales cu grija pentru ca piesele de mobilier sa poata fi folosite cat mai mult timp fara a se deteriora.

Din aceasta perspectiva mobila la comanda pentru scoli si gradinite este cea recomandata. Firmele pot produce rapid modele sigure, realizate din materiale ecologice si non-toxice, compacte si multifunctionale, numai bune pentru salile de clasa sau pentru alte camere destinate bibliotecii sau arhivelor.

In functie de cerintele fiecarei scoli si gradinite mobilierul se poate personaliza usor. Fiecare piesa de mobilier poate avea finisajele dorite si designul impus de scoala sau gradinita unde va fi utilizat in decursul anilor scolari. Preturile variaza in functie de tipul de lemn si de finisajele alese, de design si de procesele implicate in productie, dar se pot alege materialele, absolut tot ce tine de finisaj si de aspectul lor final.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu