Criteriul National

Mobilierul la comanda pentru scoli si gradinite este un must have pentru ore cat mai placute petrecute in institutiile de invatamant

Mobilierul la comanda pentru scoli si gradinite este un must have pentru ore cat mai placute petrecute in institutiile de invatamant
septembrie 29
11:20 2018

Clopotelul a sunat deja in toate scolile si gradinitele si elevii si prescolarii au revenit in salile de curs, respectiv de pregatire, de joaca. Mobilierul scolar si pentru gradinite este cel care poate face diferenta intre o experienta placuta si una mai putin placuta.

Daca micutii si scolarii se simt confortabil in banca si pe scaune si timpul petrecut la scoala, gradinita va fi unul de calitate. Fiind vorba despre mobilier pentru scoli si gradinite acesta trebuie sa fie sigur, sa nu aiba colturi periculoase si ascutite sau sa nu fie prea inalt.

De asemenea, e recomanda ca mobilierul de acest tip sa fie facut la comanda pentru a se potrivi perfect cu statura celor care il vor folosi. Cromatica trebuie sa fie si ea variata si in tonuri cat mai luminoase, culorile cat mai atragatoare pentru a fi pe placul micutilor si scolarilor care vor folosi mobilierul.

De la banci si birouri, pana la mobila pentru salile de clasa si scaune, tot mobilierul regasit in scoli trebuie sa fie de calitate, sa fie rezistent la uzura, materialele folosite pentru un mobilier pentru scoli si gradinite ar trebui ales cu grija pentru ca piesele de mobilier sa poata fi folosite cat mai mult timp fara a se deteriora.

Din aceasta perspectiva mobila la comanda pentru scoli si gradinite este cea recomandata. Firmele pot produce rapid modele sigure, realizate din materiale ecologice si non-toxice, compacte si multifunctionale, numai bune pentru salile de clasa sau pentru alte camere destinate bibliotecii sau arhivelor.

In functie de cerintele fiecarei scoli si gradinite mobilierul se poate personaliza usor. Fiecare piesa de mobilier poate avea finisajele dorite si designul impus de scoala sau gradinita unde va fi utilizat in decursul anilor scolari. Preturile variaza in functie de tipul de lemn si de finisajele alese, de design si de procesele implicate in productie, dar se pot alege materialele, absolut tot ce tine de finisaj si de aspectul lor final.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei