Criteriul National

Mobilierul la comanda pentru scoli si gradinite este un must have pentru ore cat mai placute petrecute in institutiile de invatamant

Mobilierul la comanda pentru scoli si gradinite este un must have pentru ore cat mai placute petrecute in institutiile de invatamant
septembrie 29
11:20 2018

Clopotelul a sunat deja in toate scolile si gradinitele si elevii si prescolarii au revenit in salile de curs, respectiv de pregatire, de joaca. Mobilierul scolar si pentru gradinite este cel care poate face diferenta intre o experienta placuta si una mai putin placuta.

Daca micutii si scolarii se simt confortabil in banca si pe scaune si timpul petrecut la scoala, gradinita va fi unul de calitate. Fiind vorba despre mobilier pentru scoli si gradinite acesta trebuie sa fie sigur, sa nu aiba colturi periculoase si ascutite sau sa nu fie prea inalt.

De asemenea, e recomanda ca mobilierul de acest tip sa fie facut la comanda pentru a se potrivi perfect cu statura celor care il vor folosi. Cromatica trebuie sa fie si ea variata si in tonuri cat mai luminoase, culorile cat mai atragatoare pentru a fi pe placul micutilor si scolarilor care vor folosi mobilierul.

De la banci si birouri, pana la mobila pentru salile de clasa si scaune, tot mobilierul regasit in scoli trebuie sa fie de calitate, sa fie rezistent la uzura, materialele folosite pentru un mobilier pentru scoli si gradinite ar trebui ales cu grija pentru ca piesele de mobilier sa poata fi folosite cat mai mult timp fara a se deteriora.

Din aceasta perspectiva mobila la comanda pentru scoli si gradinite este cea recomandata. Firmele pot produce rapid modele sigure, realizate din materiale ecologice si non-toxice, compacte si multifunctionale, numai bune pentru salile de clasa sau pentru alte camere destinate bibliotecii sau arhivelor.

In functie de cerintele fiecarei scoli si gradinite mobilierul se poate personaliza usor. Fiecare piesa de mobilier poate avea finisajele dorite si designul impus de scoala sau gradinita unde va fi utilizat in decursul anilor scolari. Preturile variaza in functie de tipul de lemn si de finisajele alese, de design si de procesele implicate in productie, dar se pot alege materialele, absolut tot ce tine de finisaj si de aspectul lor final.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu