Criteriul National

Modalitati de a te elibera de stres

aprilie 19
04:34 2017

relaxare

Un element comun al zilelor nostre este stresul

Stresul este un element comun al zilelor noastre. Programul tuturor este unul  in care cu greu isi mai pot face loc si alte activitati. In afara programului de birou, tot mai multe activitati ne impovareaza si seara: trebuie rezolvate problemele casnice, apar urgente si la servici ce trebuiesc rezolvate in afara programului, iar timpul liber pentru noi practic nu mai exista.

Totusi, uneori este bine sa lasam toate aceste  probleme sa treaca pe langa noi si sa ne relaxam macar pentru o perioada scurta de timp.

Efectele stresului asupra organismului sunt binecunoscute, iar expunerea un timp indelungat la acest factor nu face decat sa creeze dezechilibre importante in viata si sanatatea noastra.

Modalitati de a te elibera de stres

In conditiile lipsei cronice de timp, acestea sunt destul de restranse. Cel mai indicat ar fi o deplasare in afara oraselor, in mijlocul naturii, dar aceasta nu se poate face decat in timpul week-endului, iar conditiile de trafic la sfarsit de saptamana sunt cel putin infernale.

Desigur ca se poate apela la o varianta ca teatrul sau vizionarea unui film, dar acesta nu rezolva in totalitate problema noastra.

In ultima perioada de timp a aparut insa o solutie indrazneata pentru a rezolva aceasta problema prin apelarea la saloanele de masaj erotic.

Aici clientul beneficiaza de un ambient deconectant si o atmosfera unica oferita de mancarurile si bauturile rafinate, iar atmosfera este intretinuta de personal amabil, zambitor, cu care se poate discuta despre absolut orice.

Relaxarea nu poate fi completa fara a beneficia de serviciile de masaj de relaxare sau erotic oferite de personal calificat, care se adauga la sedintele de sauna si jacuzi oferite de catre saloanele de masaj erotic.

Desi este considerat inca un domeniu indraznet si nonconformist, avantajele unui masaj de relaxare oferit intr-o ambianta de lux sunt multiple.

Astfel, se poate inlatura toata tensiunea si stresul acumulat intr-o zi de lucru beneficiind de serviciile unor maseuze profesioniste, cu atestat in domeniu.

Cadrul in care se desfasoara activitatea este unul exceptional: aranjamentele interioare si decorurile sunt realizate cu ajutorul unor designeri interiori de renume in domeniu, iar mobila este achizitionata de la cei mai renumiti producatori.

Culorile, parfumurile, muzica, prezenta unor femei frumoase si discutiile purtate au un efect tonifiant, iar masajul de care beneficiem ne readuce vitalitatea pierduta si ne ofera un tonus muscular de exceptie.

Siguranta oferita de aceste saloane este ridicata la rang de arta. Locatiile discrete, ferite de priviri iscoditoare, si analizele repetate la care este supus personalul sunt foarte riguroase.

Elementele comune cu viata de cuplu

Vizita la saloanele de masaj erotic pot avea beneficii si pentru viata de cuplu.

In afara faptului ca ne relaxeaza, aici barbatii pot invata si noi tehnici de masaj cu care isi pot incanta partenera de viata, ceea ce duce in final la mentinerea aprinsa a relatiilor si a casniciei.

Este cunoscut faptul ca intr-o relatie in care se instaureaza monotonia exista si riscul de aparitie al infidelitatilor, iar masajul erotic poate reprezenta acea scanteie ce reaprinde pasiunea si pigmenteaza viata de cuplu.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo