Criteriul National

Modalitati de a te elibera de stres

aprilie 19
04:34 2017

relaxare

Un element comun al zilelor nostre este stresul

Stresul este un element comun al zilelor noastre. Programul tuturor este unul  in care cu greu isi mai pot face loc si alte activitati. In afara programului de birou, tot mai multe activitati ne impovareaza si seara: trebuie rezolvate problemele casnice, apar urgente si la servici ce trebuiesc rezolvate in afara programului, iar timpul liber pentru noi practic nu mai exista.

Totusi, uneori este bine sa lasam toate aceste  probleme sa treaca pe langa noi si sa ne relaxam macar pentru o perioada scurta de timp.

Efectele stresului asupra organismului sunt binecunoscute, iar expunerea un timp indelungat la acest factor nu face decat sa creeze dezechilibre importante in viata si sanatatea noastra.

Modalitati de a te elibera de stres

In conditiile lipsei cronice de timp, acestea sunt destul de restranse. Cel mai indicat ar fi o deplasare in afara oraselor, in mijlocul naturii, dar aceasta nu se poate face decat in timpul week-endului, iar conditiile de trafic la sfarsit de saptamana sunt cel putin infernale.

Desigur ca se poate apela la o varianta ca teatrul sau vizionarea unui film, dar acesta nu rezolva in totalitate problema noastra.

In ultima perioada de timp a aparut insa o solutie indrazneata pentru a rezolva aceasta problema prin apelarea la saloanele de masaj erotic.

Aici clientul beneficiaza de un ambient deconectant si o atmosfera unica oferita de mancarurile si bauturile rafinate, iar atmosfera este intretinuta de personal amabil, zambitor, cu care se poate discuta despre absolut orice.

Relaxarea nu poate fi completa fara a beneficia de serviciile de masaj de relaxare sau erotic oferite de personal calificat, care se adauga la sedintele de sauna si jacuzi oferite de catre saloanele de masaj erotic.

Desi este considerat inca un domeniu indraznet si nonconformist, avantajele unui masaj de relaxare oferit intr-o ambianta de lux sunt multiple.

Astfel, se poate inlatura toata tensiunea si stresul acumulat intr-o zi de lucru beneficiind de serviciile unor maseuze profesioniste, cu atestat in domeniu.

Cadrul in care se desfasoara activitatea este unul exceptional: aranjamentele interioare si decorurile sunt realizate cu ajutorul unor designeri interiori de renume in domeniu, iar mobila este achizitionata de la cei mai renumiti producatori.

Culorile, parfumurile, muzica, prezenta unor femei frumoase si discutiile purtate au un efect tonifiant, iar masajul de care beneficiem ne readuce vitalitatea pierduta si ne ofera un tonus muscular de exceptie.

Siguranta oferita de aceste saloane este ridicata la rang de arta. Locatiile discrete, ferite de priviri iscoditoare, si analizele repetate la care este supus personalul sunt foarte riguroase.

Elementele comune cu viata de cuplu

Vizita la saloanele de masaj erotic pot avea beneficii si pentru viata de cuplu.

In afara faptului ca ne relaxeaza, aici barbatii pot invata si noi tehnici de masaj cu care isi pot incanta partenera de viata, ceea ce duce in final la mentinerea aprinsa a relatiilor si a casniciei.

Este cunoscut faptul ca intr-o relatie in care se instaureaza monotonia exista si riscul de aparitie al infidelitatilor, iar masajul erotic poate reprezenta acea scanteie ce reaprinde pasiunea si pigmenteaza viata de cuplu.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul