Criteriul National

Modalitati de a te elibera de stres

aprilie 19
04:34 2017

relaxare

Un element comun al zilelor nostre este stresul

Stresul este un element comun al zilelor noastre. Programul tuturor este unul  in care cu greu isi mai pot face loc si alte activitati. In afara programului de birou, tot mai multe activitati ne impovareaza si seara: trebuie rezolvate problemele casnice, apar urgente si la servici ce trebuiesc rezolvate in afara programului, iar timpul liber pentru noi practic nu mai exista.

Totusi, uneori este bine sa lasam toate aceste  probleme sa treaca pe langa noi si sa ne relaxam macar pentru o perioada scurta de timp.

Efectele stresului asupra organismului sunt binecunoscute, iar expunerea un timp indelungat la acest factor nu face decat sa creeze dezechilibre importante in viata si sanatatea noastra.

Modalitati de a te elibera de stres

In conditiile lipsei cronice de timp, acestea sunt destul de restranse. Cel mai indicat ar fi o deplasare in afara oraselor, in mijlocul naturii, dar aceasta nu se poate face decat in timpul week-endului, iar conditiile de trafic la sfarsit de saptamana sunt cel putin infernale.

Desigur ca se poate apela la o varianta ca teatrul sau vizionarea unui film, dar acesta nu rezolva in totalitate problema noastra.

In ultima perioada de timp a aparut insa o solutie indrazneata pentru a rezolva aceasta problema prin apelarea la saloanele de masaj erotic.

Aici clientul beneficiaza de un ambient deconectant si o atmosfera unica oferita de mancarurile si bauturile rafinate, iar atmosfera este intretinuta de personal amabil, zambitor, cu care se poate discuta despre absolut orice.

Relaxarea nu poate fi completa fara a beneficia de serviciile de masaj de relaxare sau erotic oferite de personal calificat, care se adauga la sedintele de sauna si jacuzi oferite de catre saloanele de masaj erotic.

Desi este considerat inca un domeniu indraznet si nonconformist, avantajele unui masaj de relaxare oferit intr-o ambianta de lux sunt multiple.

Astfel, se poate inlatura toata tensiunea si stresul acumulat intr-o zi de lucru beneficiind de serviciile unor maseuze profesioniste, cu atestat in domeniu.

Cadrul in care se desfasoara activitatea este unul exceptional: aranjamentele interioare si decorurile sunt realizate cu ajutorul unor designeri interiori de renume in domeniu, iar mobila este achizitionata de la cei mai renumiti producatori.

Culorile, parfumurile, muzica, prezenta unor femei frumoase si discutiile purtate au un efect tonifiant, iar masajul de care beneficiem ne readuce vitalitatea pierduta si ne ofera un tonus muscular de exceptie.

Siguranta oferita de aceste saloane este ridicata la rang de arta. Locatiile discrete, ferite de priviri iscoditoare, si analizele repetate la care este supus personalul sunt foarte riguroase.

Elementele comune cu viata de cuplu

Vizita la saloanele de masaj erotic pot avea beneficii si pentru viata de cuplu.

In afara faptului ca ne relaxeaza, aici barbatii pot invata si noi tehnici de masaj cu care isi pot incanta partenera de viata, ceea ce duce in final la mentinerea aprinsa a relatiilor si a casniciei.

Este cunoscut faptul ca intr-o relatie in care se instaureaza monotonia exista si riscul de aparitie al infidelitatilor, iar masajul erotic poate reprezenta acea scanteie ce reaprinde pasiunea si pigmenteaza viata de cuplu.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo