Criteriul National

Modalitati de a te elibera de stres

aprilie 19
04:34 2017

relaxare

Un element comun al zilelor nostre este stresul

Stresul este un element comun al zilelor noastre. Programul tuturor este unul  in care cu greu isi mai pot face loc si alte activitati. In afara programului de birou, tot mai multe activitati ne impovareaza si seara: trebuie rezolvate problemele casnice, apar urgente si la servici ce trebuiesc rezolvate in afara programului, iar timpul liber pentru noi practic nu mai exista.

Totusi, uneori este bine sa lasam toate aceste  probleme sa treaca pe langa noi si sa ne relaxam macar pentru o perioada scurta de timp.

Efectele stresului asupra organismului sunt binecunoscute, iar expunerea un timp indelungat la acest factor nu face decat sa creeze dezechilibre importante in viata si sanatatea noastra.

Modalitati de a te elibera de stres

In conditiile lipsei cronice de timp, acestea sunt destul de restranse. Cel mai indicat ar fi o deplasare in afara oraselor, in mijlocul naturii, dar aceasta nu se poate face decat in timpul week-endului, iar conditiile de trafic la sfarsit de saptamana sunt cel putin infernale.

Desigur ca se poate apela la o varianta ca teatrul sau vizionarea unui film, dar acesta nu rezolva in totalitate problema noastra.

In ultima perioada de timp a aparut insa o solutie indrazneata pentru a rezolva aceasta problema prin apelarea la saloanele de masaj erotic.

Aici clientul beneficiaza de un ambient deconectant si o atmosfera unica oferita de mancarurile si bauturile rafinate, iar atmosfera este intretinuta de personal amabil, zambitor, cu care se poate discuta despre absolut orice.

Relaxarea nu poate fi completa fara a beneficia de serviciile de masaj de relaxare sau erotic oferite de personal calificat, care se adauga la sedintele de sauna si jacuzi oferite de catre saloanele de masaj erotic.

Desi este considerat inca un domeniu indraznet si nonconformist, avantajele unui masaj de relaxare oferit intr-o ambianta de lux sunt multiple.

Astfel, se poate inlatura toata tensiunea si stresul acumulat intr-o zi de lucru beneficiind de serviciile unor maseuze profesioniste, cu atestat in domeniu.

Cadrul in care se desfasoara activitatea este unul exceptional: aranjamentele interioare si decorurile sunt realizate cu ajutorul unor designeri interiori de renume in domeniu, iar mobila este achizitionata de la cei mai renumiti producatori.

Culorile, parfumurile, muzica, prezenta unor femei frumoase si discutiile purtate au un efect tonifiant, iar masajul de care beneficiem ne readuce vitalitatea pierduta si ne ofera un tonus muscular de exceptie.

Siguranta oferita de aceste saloane este ridicata la rang de arta. Locatiile discrete, ferite de priviri iscoditoare, si analizele repetate la care este supus personalul sunt foarte riguroase.

Elementele comune cu viata de cuplu

Vizita la saloanele de masaj erotic pot avea beneficii si pentru viata de cuplu.

In afara faptului ca ne relaxeaza, aici barbatii pot invata si noi tehnici de masaj cu care isi pot incanta partenera de viata, ceea ce duce in final la mentinerea aprinsa a relatiilor si a casniciei.

Este cunoscut faptul ca intr-o relatie in care se instaureaza monotonia exista si riscul de aparitie al infidelitatilor, iar masajul erotic poate reprezenta acea scanteie ce reaprinde pasiunea si pigmenteaza viata de cuplu.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro