Criteriul National

Modalitati prin care o cada freestanding iti poate transforma baia

Modalitati prin care o cada freestanding iti poate transforma baia
ianuarie 24
11:03 2019

In casele moderne si contemporane, baia a devenit o parte importanta si i se acorda mult mai multa atentie decat i se acorda in urma cu cativa ani. Baia este un spatiu linistit, privat si relaxant si este, de obicei, minimalist. Mobilierul este pastrat simplu, iar paleta cromatica include culori proaspete si relaxante. In ceea ce priveste cada de baie, modelele de tip freestanding sunt adesea preferate.

Mai mult decat pur si simplu functionala, o cada freestanding este noul articol de lux pentru baie. Cada freestanding este frumoasa si rezervata pentru relaxare, si adauga o nota moderna incaperii. Spre deosebire de cazile clasice, cele freestanding nu trebuie sa fie asezate langa pereti. Ele ofera, de asemenea, mai multa libertate, deoarece pot fi pozitionate oriunde in camera. Iata 5 moduri prin care o cada are un impact major asupra baii.

Alege o cada freestanding mare – chiar daca spatiul tau este mic

Nu lasa dimensiunile limitate ale baii sa te impiedice sa alegi cea mai mare cada freestanding care sa umple spatiul. Masoara de trei ori si fa poze pe care sa le ai la indemana atunci cand mergi la cumparaturi. Nu uita insa ca trebuie sa permiti un spatiu adecvat pentru instalatii sanitare, si sa iei in considerare robinetul montat pe perete.

Creeaza centrul de spa preferat

Poti crea un sanctuar care sa contina piese de spa – o multime de spatiu, depozitare pentru prosoape, si lux de la podea pana la tavan pe care il poti reda prin oglinzi, placi de ceramica sau draperii. Alege o gama speciala de produse pentru rasfat, pe care le poti pune la dispozitie oaspetilor atunci cand vor sa se bucure de o zi la spa.

Incearca inainte de a cumpara

Da, intra in cada freestanding in showroom! Intotdeauna o fotografie excelenta sau o reclama tv iti va lasa in mine imaginea cazii perfecte, dar este esential sa te asezi in ea si sa o testezi pentru confort si dimensiune inainte de a o cumpara si instala. Oamenii si cazile vin in diferite forme si dimensiuni, iar o baie neplacuta poate fi o tragedie. Unele cazi moderne pot fi foarte unghiulare, dar, in timp ce au un aspect foarte atragator, nu sunt intotdeauna confortabile atunci cand te asezi in ele.

Ia in considerare peisajul

Daca este posibil, pozitioneaza cada freestanding in asa fel incat sa te poti bucura si de priveliste in timp ce faci baie. Daca esti suficient de norocos pentru a avea o vedere din baia ta, iar confidentialitatea iti permite, fa o fereastra langa cada sau ia in considerare instalarea geamurilor din podea pana in tavan pentru a avea un peisaj de vis.

Culori care te fac fericit

Dincolo de terapia cu culori, o cada freestanding poate contrasta sau poate complimenta schema de culori din baia ta. Posibilitatile sunt nesfarsite in ceea ce priveste cazile din fonta sau, pentru un spatiu contemporan, o cada neagra are cu siguranta un factor wow.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei