Criteriul National

Model de administrație pesedista versus model de administratie liberală/Este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o localitate prahoveana!

Model de administrație pesedista versus model de administratie liberală/Este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o localitate prahoveana!
august 30
04:11 2020

Dumitru Adrian -un primar exemplu în administrația publică prahoveană Primăria comunei Blejoi a fost condusă în ultimii ani de un primar cu respect și bun simț față de cetățenii pe care îi reprezintă. Ploieștiul ar fi meritat un primar ca Dumitru Adrian.

De aceea, eu și Partidul Social Democrat Prahova îl susținem pe Adrian Dumitru pentru un nou mandat.
A reușit să ofere comunității locale una dintre cele mai moderne grădinițe din țară, o sală de sport dotată la nivel înalt și va avea unul dintre cele mai performante bazine de înot existente, astăzi, pe plan național.
Știe bine ce are de făcut și va continua pentru blejoieni • dezvoltarea infrastructurii rutiere și a rețelelor de utilități, • modernizarea școlilor și a grădinițelor, • construcția de locuințe pentru tineri, • proiectele de protecție a mediului și • de realizare de noi parcuri, locuri de relaxare și recreere.


???? Îi doresc mult succes lui Adrian Dumitru în competiția pentru Primăria Comunei Blejoi și sunt sigur că va continua să aducă noi fonduri la bugetul local așa cum știu că va continua să susțină antreprenorii pentru creșterea numărului de locuri de muncă pentru comunitatea sa!


Împreună dezvoltăm Prahova!”, precizeaza profesionistul Bogdan Toader pe pagina sa de socializare.
Liberalii sunt cei mai buni! Primarul PNL din Brazi s-a facut de rusine cu cea mai tampita asfaltare, titreaza ph-online.


Una dintre cele mai bogate comune din România are pe teritoriul său unele dintre cele mai scurte drumuri asflatate din țara noastră. Acestea se ramifică dintr-o șosea proaspăt asfaltată și ea care face legătura între satul din Comuna Brazi şi Centura de Vest a Ploieştiului.
Acest drum judeţean are o lungime de aproximativ 3 kilometri şi îi ajută pe localnici să ajungă mai repede în DN1. Despre această nouă variantă, oamenii sunt deosebit de încântați și spune că îi ajută să scurteze aproximativ opt kilometri pentru a ajunge pe Centrua Ploieştiului.
Nimeni nu înțelege, însă cum de din această nouă şosea proaspăt asfaltată se desprind mai multe bretele asfaltate care se opresc în mijlocul câmpului, în lanurile cu porumb. Surse din cadrul administaţiei publice locale au precizat că în planurile cadastrale în zona respectivă există mai multe drumuri tehnologice care brăzdează câmpul, doar că oamenii le-au ignorat şi au plantat pormb peste ele, scrie Adevărul.
Până la ora redactării acestei ştiri, edilul comunei Brazi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere”, mai precizeaza publicatia sus mentionata.
Sincer, nu ne mira avand in vedere campania electorala in care anumiti actori au ciocint paharele sampaniei, paharele victoriei si in care in asemenea conditii de Covid 19 sunt plecati pe la Tisa, Nisa, etc…:)
Am precizta ca este momentul să punem punct modelului liberal de a administra o localitate prahoveana!

De aceea va invitam sa vedeti cu atentie conilierii propusi atat la Coniliul Local, cat si la Coniliul Judetean…o sa regesiti cateva personaje din anturajul si colaboratorii lui „Portocala”, alias procurorul „cinstit”, „profesionist” si „milos” de la unitatea de „elita” a DNA ST Ploiesti…Vom reveni cu dezvaluri pe aceasta tema.
Deocamdata, pana la alte dezvaluiri care vor urma cu siguranta, sa va dam alte exemple de administratie liberala si sa lasam cititorii sa isi exprime punctul de vedere si optiunea de vot:
Modelul de administrare liberala la Slanic

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Sa nu va aducem aminte de candidatul liberal la Primaria Comarnic, ca este tablolu sumbru…

Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

Si cand te gandesti ca urmeaza la „greu” astfel de modele de administratie „liberala”, gen primarul si candidatul de la Filipestii de Padure, etc.
Precizam ca nu este vinovat Iulian Dumirescu pentru alegerea acestor candidati, dar asa cum toate partidele politice au parte de tradari in masa si asa in partdul sau sunt tradari mari in interese de grup de crima organizata si/sau de criminialitate economico – financiar organizata.
Am putea exemplifica in prezent, candidatul pentru functia de primar la Filipestii de Padure (altul decat cel din PNL) sustinut de o parte a gastii din PNL Prahova, gruparea care are tangenta cu procurorul Negulescu Mircea.
Exemplele sunt multiple, dar le vom descifra pe parcursul dezvaluirilor. Poate se trezeste si Iulian Dumitrescu si vede in „ograda” sa multi tradatori „manjiti” pentru interese economice. Vor veni cateva „bombe” jurnalistice. (Cristina T.).

Articolul Model de administrație pesedista versus model de administratie liberală/Este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o localitate prahoveana! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul