Criteriul National

Model in videochat – cariera sau provocare?

Model in videochat  – cariera sau provocare?
iulie 28
11:53 2017

Videochatul este intr-o continuare dezvoltare pe piata muncii, mai ales ca majoritaea celor angajate au reusit sa obtina numeroase castiguri si avantaje de-a lungul timpului. O femeie isi doreste sa aiba o stabilitate pe plan profesional, precum si o independenta financiara de invidiat. Ambitia si determinarea pentru a avea succes sun aspecte bine cunoscute in carierea unui model.

Cu toate ca au existat si inca exista numeroase critici si controverse cu privire la meseria de model online, in ultima perioada lumea a inceput sa se acomodeze cu aceasta activitate, devenind chiar prima varianta pentru tinerele studente care isi doresc sa aiba castiguri rapide. Avand in vedere statisticile cu privire la incasarile anului precedent din aceasta meserie, tot mai multe femei opteaza pentru viata de model online fie ca este din cadrul unui studio sau nu.

Controversele au aparut tocmai in momentul in care nu erau oferite foarte mute detalii despre aceasta meserie, iar cei care intalneau pentru prima data acest subiect, etichetau fara a avea mai multe informatii. Oportunitatile oferite de catre un studio modern constau in mare parte in optiuni de a avea castiguri semnificative inca din prima luna de lucru.

De cele mai multe ori, modelele cu experienta ajung sa castige sume fabuloase pe zi, tocmai datorita faptului ca se implica in activitatea pe care o desfasoara, au invatat cum trebuie sa se comporte in sesiunile online si cel mai important cum sa-ti fidelizezi membrii. La inceput, aceasta activitate de model online este privita ca o provocare, mai ales daca nu ai experienta, insa este la fel ca la orice job la care mergi entru prima data.

Studioul Videochat Bucuresti este unul dintre cele mai profesioniste si serioase, oferind viitoarelor angajate un contract de munca legal, modalitati de plata variate, deoarece bonusurile sunt de cele mai multe ori accesibile pentru modele, pe langa salariul stabilit. Echipa este constienta de necesitatea unor training-uri pentru angajati si isi focuseaza intreaga activitatea in jurul modelelor pentru a le ajuta sa-si construiasca o cariera in online.

Pentru a fi unul dintre modelele de succes in videochat trebuie sa ai o atitudine relaxata in acest domeniu, determinare si ambitie pentru a avea o performanta si mai ales receptivitate la noi experiente. Cariera in videochat se construieste prin munca si dedicare, tuturor femeilor le place sa aiba o siguranta a zilei de maine in ceea ce priveste stabilitatea financiara, iar femeile independente au devenit din ce in ce mai intalnite in societatea in care traim.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo