Criteriul National

Model in videochat – cariera sau provocare?

Model in videochat  – cariera sau provocare?
iulie 28
11:53 2017

Videochatul este intr-o continuare dezvoltare pe piata muncii, mai ales ca majoritaea celor angajate au reusit sa obtina numeroase castiguri si avantaje de-a lungul timpului. O femeie isi doreste sa aiba o stabilitate pe plan profesional, precum si o independenta financiara de invidiat. Ambitia si determinarea pentru a avea succes sun aspecte bine cunoscute in carierea unui model.

Cu toate ca au existat si inca exista numeroase critici si controverse cu privire la meseria de model online, in ultima perioada lumea a inceput sa se acomodeze cu aceasta activitate, devenind chiar prima varianta pentru tinerele studente care isi doresc sa aiba castiguri rapide. Avand in vedere statisticile cu privire la incasarile anului precedent din aceasta meserie, tot mai multe femei opteaza pentru viata de model online fie ca este din cadrul unui studio sau nu.

Controversele au aparut tocmai in momentul in care nu erau oferite foarte mute detalii despre aceasta meserie, iar cei care intalneau pentru prima data acest subiect, etichetau fara a avea mai multe informatii. Oportunitatile oferite de catre un studio modern constau in mare parte in optiuni de a avea castiguri semnificative inca din prima luna de lucru.

De cele mai multe ori, modelele cu experienta ajung sa castige sume fabuloase pe zi, tocmai datorita faptului ca se implica in activitatea pe care o desfasoara, au invatat cum trebuie sa se comporte in sesiunile online si cel mai important cum sa-ti fidelizezi membrii. La inceput, aceasta activitate de model online este privita ca o provocare, mai ales daca nu ai experienta, insa este la fel ca la orice job la care mergi entru prima data.

Studioul Videochat Bucuresti este unul dintre cele mai profesioniste si serioase, oferind viitoarelor angajate un contract de munca legal, modalitati de plata variate, deoarece bonusurile sunt de cele mai multe ori accesibile pentru modele, pe langa salariul stabilit. Echipa este constienta de necesitatea unor training-uri pentru angajati si isi focuseaza intreaga activitatea in jurul modelelor pentru a le ajuta sa-si construiasca o cariera in online.

Pentru a fi unul dintre modelele de succes in videochat trebuie sa ai o atitudine relaxata in acest domeniu, determinare si ambitie pentru a avea o performanta si mai ales receptivitate la noi experiente. Cariera in videochat se construieste prin munca si dedicare, tuturor femeilor le place sa aiba o siguranta a zilei de maine in ceea ce priveste stabilitatea financiara, iar femeile independente au devenit din ce in ce mai intalnite in societatea in care traim.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo