Criteriul National

Modelarea 3D – un atu de pret, esential in elaborarea unui plan de renovare

iulie 23
17:09 2020

Modelarea 3D – un atu de pret, esential in elaborarea unui plan de renovare

Nu este deloc simplu sa te proiectezi in viitorul tau plan de renovare sau de constructie.

Care vor fi volumele? Cum trebuie sa organizezi sau sa aranjezi incaperile? Cum trebuie sa mobilezi casa sau apartamentul? Cum poti decora?

Nu trebuie insa sa intri in panica. Iti pot veni in ajutor serviciile de modelare 3D. Sunt un ajutor de pret esential in aceasta etapa. Cele de randare, la fel. 

In cazul in care renovezi deci casa, construiesti o casa sau alegi sa o maresti, modelarea 3D iti va permite efectiv sa vizualizezi in mod concret si foarte realist proiectul. Dar poti si sa corectezi de exemplu, unele greseli, daca iti dai cumva seama ca spatiul nu este suficient.

Serviciile de modelare 3D si cele de randare sunt deci cele care iti vor permite sa vezi cum trebuie sa mobilezi o incapere, cum sa distribui piesele de mobilier, dar si sa iti  creezi in mod virtual decorul. Pot alege culoarea pentru pereti, poti alege parchetul, gresia, etc, o multime de culori si de texturi.

Dar poti de asemenea sa ai si o privire din exterior pentru a vedea cum se armonizeaza totul cu habitatul actual.

Modelarea si randarea 3D reprezinta concretizarea si ideilor tale. Si o vizualizare concreta a acestor idei. Proiectele tale vor fi de asemenea mai simplificate. Calitatea si reusita proiectelor tale si a ideilor tale este suta la suta garantata.

Modelarea 3D te va uimi pur si simplu. Vei vedea in cea mai concreta maniera posibila cum toate ideile tale iau viata si cum se armonizeaza. Toate detaliile mai mici sau mai mari vor fi la perfectie reflectate.

Se spune ca o imagine sau o poza fac cat o mie de cuvinte. Iar serviciile de randare si modelare 3D ilustreaza si ele la perfectie acest lucru.

Ai nevoie deci de serviciiile de modelare 3D, de proiectare si de randare deoarece faza dinainte de santier este una extrem de importanta, de ea depinzand restul. Sunt cele care iti vor simplifica munca si te vor ajuta sa fii mai performant in realizarea planurilor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul