Criteriul National

Modele noi de pantofi dama pe Adona.ro

Modele noi de pantofi dama pe Adona.ro
mai 31
19:42 2020

Pe site-ul magazinului de pantofi Adona.ro am putut admira si comanda cele mai noi modele de pantofi dama colectia primavara-toamna 2020.

De aici isi pot comanda incaltaminte chiar si cele mai pretentioase doamne, fiindca gasesc in stoc atat pantofi cu talpa joasa, deosebit de comozi, dar si pantofi cu toc, eleganti, la un pret accesibil.

De pe Adona.ro am comandat pantofi dama eleganti,   pantofi dama Mariah lacuiti cu toc subtire, negru/rosu, avand tocul de peste 9 centimetri datorita formei lor, cromaticii si materialului. Evident ca si pretul m-a sedus, fiind unul accesibil pentru orice buzunar.

Nu am apucat sa finalizez comanda si am citit ca transportul este gratuit, daca se plaseaza o comanda de peste 220 de lei si m-am gandit ca in acest fel economisesc 9 lei si ii redirectonez la achitarea altei perechi de pantofi dama, o pereche de pantofi sport cu talpa moale cu care sa alerg cu placere prin parc.

La fel de mult mi-au placut si Pantofi dama Shay cu aspect lacuit, bej, care costau numai 119 lei. Nu pot sa uit ca pe site-ul acestui magazin primavara este la ea acasa si se pot cumpara pantofi roz, crem, galbeni, verzi, negri, maro sau bicolori!

Aproape ca nu m-as fi oprit din cumparat, atat erau de frumosi.

Recunosc ca sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de incaltaminte. Norocul meu a fost sa gasesc magazinul online Adona.ro, cu incaltaminte de calitate la un pret foarte bun.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul