Criteriul National

Modelele Rich Girls investesc în imobiliare pentru un viitor stabil

Modelele Rich Girls investesc în imobiliare pentru un viitor stabil
februarie 18
18:17 2020

Modelele Rich Girls Studios se numără printre femeile de succes ale României, ele fiind cele care investesc bani grei în piața imobiliară din țară. Activitatea de model online nu poate dura la nesfârșit, motiv pentru care majoritatea ajung să își deschidă propriul business. Training-urile specializate și echipa profesională alături de care lucrează, le motivează pe modele să țintească din ce în ce mai sus și să își construiască un viitor stabil, situația financiară fiind îmbunătățită în mod constant.

De ce investesc modelele de videochat în imobiliare?

Modelele de videochat se bucură de câștiguri fabuloase, însă cheltuielile lor nu se rezumă mereu la bijuterii, haine de brand și vacanțe scumpe. Nu de puține ori, modelele aleg să investească în imobiliare,, asigurându-și astfel un viitor stabil și lipsit de griji.

,,Achiziționarea propriei locuințe este un vis devenit realitate pentru orice model Rich Girls care știe că trebuie să investească în viitorul său. Le oferim susținere financiară, astfel încât să se poată muta la casa lor în timp util. Multe dintre ele aleg să investească serios în imobiliare, acesta fiind un domeniu prosper și de viitor, care garantează obținerea unui venit stabil pe o perioadă nedeterminată.” a declarat o reprezentantă Rich Girls Studios.

Obținerea unui credit este ceva ce nu orice român își permite, în special din cauza salariilor mici. Pentru modele în schimb, astfel de griji dispar complet. Inclusiv modelele din secțiunea non-adult pot opta pentru un împrumut în rate fără dobândă, deoarece pot ajunge foarte ușor să își dubleze încasările dacă urmează programele de training oferite de studio.

Rate fixe fără dobândă pentru modelele Rich Girls

Rich Girls Studios este singurul studio de videochat din România care investește în viitorul modelelor sale. Indiferent de nivelul câștigurilor, studioul oferă sprijinul financiar necesar, astfel încât modelele să își poată achiziționa autoturismul sau apartamentul dorit, dar le ajută inclusiv și în cazul în care își doresc să investească în imobiliare.

Modelele aleg să investească în imobiliare pentru a avea o sursă de venit sigură, care să le asigure stabilitate financiară și pentru perioada în care nu vor mai active ca modele online. Este o investiție bună, pe care puțini români și-o permit, în special în tinerețe, însă modelele Rich sunt instruite încă de la început să aibă o gândire orientată spre business și învață tehnici și metode eficiente de investire a banilor în viitorul lor.

Cea mai simplă metodă de achiziționare a unui imobil pentru modele este de a apela la ajutorul studioului. Rich Girls oferă sprijin financiar pentru modelele care își dovedesc profesionalismul și dorința de a face performanță în domeniu. În acest fel, o mare parte din sumă este asigurată de studio, urmând ca modelele să returneze suma în rate fixe, fără dobândă.

Un astfel de ajutor este binevenit, în special pentru tinerele care vin din provincie în București pentru a începe o carieră de invidiat. Puține companii aleg să ofere atât de multe avantaje din punct de vedere financiar, fapt ce clasează Rich Girls Studios în topul studiourilor de videochat din țară.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul