Criteriul National

Modul de functionare al semineelor moderne

Modul de functionare al semineelor moderne
iunie 20
14:13 2019

Oricine viseaza la a avea o casa isi imagineaza un semineu arzand si are placerea de a vedea focul, de a simti caldura emanata de el intr-o noapte de iarna rece, de a se relaxa stand in apropierea lui. In momentul actual este posibila aceasta varianta intr-o versiune moderna, actualizata, care sa aduca un plus de decor in casele care sunt in tendinte. Spatiile care includ seminee moderne sunt scoase in evidenta si iau statutul de spectaculos in ceea ce priveste liniile de design interior.

Cum arata semineele moderne?
Un semineu modern este construit in unghiuri drepte si colturile sale sunt de cele mai multe ori cu linia simpla, fara decoratiuni. S-a pastrat esenta semineului, fara a fi pastrata si forma. Cu alte cuvinte, vom regasi ideea de functionalitate pastrata in forma adaptata modernului zilelor de acum. Nu mai exista nici incadrarea tipica de deasupra semineului, care in forma originala era plina de ornamente. Acum semineul urmeaza simplitatea caselor ce se incadreaza in acest stil. Prin insasi lipsa de accent pe decor, se scoate in evidenta focul ca simbol, si, in acelasi timp cu el, si camera ca intreg.

Cate laturi vitrate are un semineu modern?

Laturile vitrate depind de spatiul in care este pozitionat semineul. Se poate sa existe o singura fatada si ea sa fie cu un focar potrivit de mare pentru camera, insa se poate sa existe si cele pe colt cu doua laturi cu spatii vitrate. Acestea sunt doar doua exemple, insa variantele in care poate sa fie construit un semineu modern depinde de posibilitatile tehnice imbinate cu ideile celor ce vor sa detina un semineu.

Ce sisteme au semineele moderne?

Exista mai multe categorii de sisteme. Exista in continuare cele cu lemne, aduse in forma lor moderna prin modificarea structurii interne de functionare si cele pe gaz. De asemenea sunt si seminee electrice, care sunt usor de folosit. Pentru mai multe informatii despre instalatiile de acest tip, puteti sa cautati si aici: https://www.forbes.ro/p-cum-sa-alegi-cele-mai-potrivite-solutii-pentru-instalatiile-sanitare-68756.

Banchetele

Un aspect exterior distinctiv pentru multe dintre variantele de semineu modern, este cel al banchetei ce sta in prelungirea semineului propriu-zis. Aceste banchete sunt construite ca fiind parte integrata din sistem si au rol functional de asezare si pozitionare, si de decor pentru ca scot in evidenta volumetria semineului. Ele sunt parte din jocul de module care se face pentru a crea o imagine de interes vizual. Se poate ca ele sa fie colorate intr-o nuanta usor mai inchisa pentru a adauga adancime in zona in care sunt construite.

Semineele moderne sunt, in acelasi timp, si clasice. Aspecul modern este reprezentat de forma lor, iar partea clasica este data de puternicul simbol al focului, prezent ca element principal al naturii in orice cultura. Arhitectii si decoratorii care aleg sa urmeze trendul actual, tin cont de accentuarea punctelor de interes in spatiul care este o panza alba pentru mana unui artist. Un astfel de punct de interes este cu siguranta semineul care aduce alaturi de el liniste si relaxare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei