Criteriul National

Mohammad Murad a investit 45.000 de euro intr-o afacere

Mohammad Murad a investit 45.000 de euro intr-o afacere
martie 22
16:41 2020

Mohammad Murad face parte din cadrul emisiunii “ Imperiul Leilor” si a impresionat o tara intreaga atunci cand s-a decis sa investeasca 45.000 de euro intr-o afecere.

   Descopera mai multe despre aceasta investitie

Nicolae Mavrichi a fost cel care a primit suma de 45.000 de euro pentru afacerea sa. Acesta le-a povestit leilor ca viata sa a fost una dificila deoarece a crescut intr-un orfelinat. Nicolae a inceput sa lucreze de la varsta de 16 ani si cu ajutorul sefului sau a pornit o afacere.

Afacerea lui Nicolae consta in producerea de suc natural de portocale sau de legume. Nicolae este cel care face sucul si care transporta sucul la adresa de livrare a oamenilor. In anul 2018 barbatul a produs 2.000 de sticle de suc pe care le-a donat unui orfelinat.

Nicolae le-a cerut leilor suma de 45.000 de euro in schimbul a 25% din afacere. Murad a fost singurul care a fost dispus sa investeasca in afacerea lui Nicolae.

Mohammad Murad a declarat ca nu cauta idei, ci oameni. Desi ideea este destul de importanta, omul din spatele acesteia este cel care face diferenta.

Stii cine este Mohammad Murad? Acesta a aparut in Capital Top 300 –  Cei mai bogati romani editia 2018. Acesta este cel mai mare investitor din industria turismului. Initial a venit in tara noastra pentru a deveni medic. Chiar daca a profesat ca medic cativa ani, Murad a decis ca este mai bine sa intre in lumea afacerilor.

In momentul in care a intrat in lumea afacerilor, Murad facea comert cu produse din Liban dupa care a deschis primul restaurant Spring Time. ”În 1992, am deschis primul Spring Time în Piața Victoriei. După primul restaurant, a urmat al doilea, apoi altul și apoi altul.”, a declarat acesta.

De la restaurante, Murad a trecut in industria hoteliera. In anul 1998 a devenit actionar majoritar la Perla Majestic, dupa care peste 7 ani a infiintat Phoenicia Hotels.

In prezent Murad detine aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral. Acceseaza https://finanteazi.ro/investitii/ pentru mai multe stiri din domeniul investitiilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul