Criteriul National

Montaj aer conditionat – siguranta pentru familia ta

Montaj aer conditionat – siguranta pentru familia ta
decembrie 12
22:33 2018

Cand zilele toride de vara se apropie cu pasi repezi, caldura parca ne urmareste peste tot, iar solutiile pe care le avem la indemana pentru a combate temperaturile extrem de ridicate, nu sunt atat de eficiente pe cat credem. Inventate inca din perioada romanilor sistemele de racire au evoluat spectaculos in ultimii 10 ani si fiindca au existat de-a lungul timpului oscilatii mari de temperatura, aceste sisteme au devenit o necesitate, indiferent de locul in care sunt montate.

Cu siguranta ca simpla achizitie a unui aparat de aer conditonat este doar prima etapa si cea mai simpla, de altfel.  A doua etapa, consta in montajul aerului conditonat, care, cel mai adesea poate fi un adevarat calvar, fie pentru ca magazinul de la care ati achizionat aparatul de aer conditionat nu ofera montaj, sau in conditiile in care se ofera montaj, sunteti nevoiti sa asteptati mult timp, poate chiar o saptamana, sau doua pana ce este disponibila una dintre echipe.

Ei bine, echipa noastra va ofera atat confortul climatic, cat si un aer proaspat si curat datorita serviciilor pe care le realizam pentru dumneavoastra si anume: monarea si instalarea aparatelor de calitate, repararea si intretinerea aparatelor de aer conditionat, dar si service si consiliere in folosirea acestora. Pentru toate serviciile noastre asiguram promptitudine, rapiditate, calitate si nu in ultimul rand curatenie, astfel incat echipele noastre pasesc in casele dumneavoastra pregatite corespunzator si dotate cu scule si unelte profesionale de ultima generatie. 

Produse si servicii

Produsele si serviciile pe care vi le oferim constau in:

  • Montaj aer conditionat
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare, curatare si igienizare aer conditonat
  • Reparatii aer conditionat

Montajul este un aspect la fel de important ca si alegerea tipului de aparat. O instalare necorespunzatoare duce de cele mai multe ori la o functionare defectuoasa sau chiar la defectarea aparatului. Chiar si in cazul celor mai performante aparate si al unui montaj profesionist, exista riscul deteriorarii fie din cauza suprautilizarii fie din cauza mediului in care este folosit. 

Pentru ca aerul conditionat sa functioneze in parametri normali trebuie sa respecte anumite cerinte. In primul rand unitatea interioara trebuie bine fixata pe pozitia stabilita la minim 5 dm de tavan. Unitatea exterioara trebuie pozitionata in asa fel incat montajul sa fie realizat in limita sigurantei, iar peretele trebuie sa fie suficient de rezistent pentru a putea sustine unitatea. 

Obiective si principii

Functionam dupa principiul “ calitate si functionalitate inainte de toate “ astfel incat dupa efectuarea montajului, echipa noastra va face proba de functionare a aparaturlui de aer conditionat si va va explica modul de functionare al acestuia. 

Pentru noi, cel mai important lucru este satisfactia clientului nostru, in ceea ce priveste montajul aerului conditionat cat si utilizarea acestuia, de aceea va asiguram ca va vom oferi intotdeauna cel mai bun pret de pe piata si cele mai accesibile oferte special concepute pentru dumneavoastra. 

Ne puteti contacta in orice problema la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul