Criteriul National

Montaj aer conditionat – siguranta pentru familia ta

Montaj aer conditionat – siguranta pentru familia ta
decembrie 12
22:33 2018

Cand zilele toride de vara se apropie cu pasi repezi, caldura parca ne urmareste peste tot, iar solutiile pe care le avem la indemana pentru a combate temperaturile extrem de ridicate, nu sunt atat de eficiente pe cat credem. Inventate inca din perioada romanilor sistemele de racire au evoluat spectaculos in ultimii 10 ani si fiindca au existat de-a lungul timpului oscilatii mari de temperatura, aceste sisteme au devenit o necesitate, indiferent de locul in care sunt montate.

Cu siguranta ca simpla achizitie a unui aparat de aer conditonat este doar prima etapa si cea mai simpla, de altfel.  A doua etapa, consta in montajul aerului conditonat, care, cel mai adesea poate fi un adevarat calvar, fie pentru ca magazinul de la care ati achizionat aparatul de aer conditionat nu ofera montaj, sau in conditiile in care se ofera montaj, sunteti nevoiti sa asteptati mult timp, poate chiar o saptamana, sau doua pana ce este disponibila una dintre echipe.

Ei bine, echipa noastra va ofera atat confortul climatic, cat si un aer proaspat si curat datorita serviciilor pe care le realizam pentru dumneavoastra si anume: monarea si instalarea aparatelor de calitate, repararea si intretinerea aparatelor de aer conditionat, dar si service si consiliere in folosirea acestora. Pentru toate serviciile noastre asiguram promptitudine, rapiditate, calitate si nu in ultimul rand curatenie, astfel incat echipele noastre pasesc in casele dumneavoastra pregatite corespunzator si dotate cu scule si unelte profesionale de ultima generatie. 

Produse si servicii

Produsele si serviciile pe care vi le oferim constau in:

  • Montaj aer conditionat
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare, curatare si igienizare aer conditonat
  • Reparatii aer conditionat

Montajul este un aspect la fel de important ca si alegerea tipului de aparat. O instalare necorespunzatoare duce de cele mai multe ori la o functionare defectuoasa sau chiar la defectarea aparatului. Chiar si in cazul celor mai performante aparate si al unui montaj profesionist, exista riscul deteriorarii fie din cauza suprautilizarii fie din cauza mediului in care este folosit. 

Pentru ca aerul conditionat sa functioneze in parametri normali trebuie sa respecte anumite cerinte. In primul rand unitatea interioara trebuie bine fixata pe pozitia stabilita la minim 5 dm de tavan. Unitatea exterioara trebuie pozitionata in asa fel incat montajul sa fie realizat in limita sigurantei, iar peretele trebuie sa fie suficient de rezistent pentru a putea sustine unitatea. 

Obiective si principii

Functionam dupa principiul “ calitate si functionalitate inainte de toate “ astfel incat dupa efectuarea montajului, echipa noastra va face proba de functionare a aparaturlui de aer conditionat si va va explica modul de functionare al acestuia. 

Pentru noi, cel mai important lucru este satisfactia clientului nostru, in ceea ce priveste montajul aerului conditionat cat si utilizarea acestuia, de aceea va asiguram ca va vom oferi intotdeauna cel mai bun pret de pe piata si cele mai accesibile oferte special concepute pentru dumneavoastra. 

Ne puteti contacta in orice problema la numarul de telefon afisat pe site-ul nostru.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu