Criteriul National

Mos Craciun vine anul acesta pe motocicleta! Iata de ce Mosul a ales o metoda atat de ingenioasa pentru livrarea cadourilor de Craciun!

Mos Craciun vine anul acesta pe motocicleta! Iata de ce Mosul a ales o metoda atat de ingenioasa pentru livrarea cadourilor de Craciun!
decembrie 19
01:25 2019

Craciunul este o sarbatoare asteptata cu mare fast de catre intreaga familie. Craciunul este o sarbatoare de poveste, este momentul magic al intregirii familiei.

Pentru copii, Craciunul este sinonim cu bucuria primirii cadourilor sub prad la cumpama dintre Ajun si ziua Nasterii Domnului.

Mos Craciun se raporteaza, de fiecare data, la situatia lumii moderne, dar si la schimbarile climatice. Asadar, Mos Craciun a ales pentru anul acesta sa livreze cadouri de sarbatori copiilor direct de pe ….. MOTOCICLETA!

Asta in conditiile in care temperaturile depasesc mediile aferente aceste perioade din an, iar zapada inca se lasa asteptata! Cel putin in orasele de campie,  acolo unde temperaturile se apropie, mai degraba, de valorile specifice lunii martie, nicidecum de cele caracteristice acestui moment al anului.

Pentru a se deplasa fara probleme, Mosul are nevoie sa achizitioneze un electromotor moto nou!

In aceste conditii, motocicleta il ajuta pe Mosul sa se deplaseze cat mai rapid de la o casa la alta, caci, stim cu totii, timpul trece cu pasi repezi, iar milioane de copii din intreaga lume asteapta cu bucurie cadourile mult visate pe care Mosul le va darui, pentru ca, nu-i asa, au fost tot anul cuminti si dornici sa exploreze acest univers mirific al lumii care ii inconjoara.

Motocicleta- solutia de avarie pentru Mos Craciun

Poate ca Mos Craciun nu stie foarte bine ce este acela un electromotor moto, dar, cu siguranta, stie sa se indrepte, de fiecare data, catre optiunile cele mai inteligente si flexibile pe care le are la dispozitie, pentru a-si eficientiza timpul. De aceea, anul acesta, Mosul a ales sa se deplaseze la copii cu ajutorul motocicletei.

Motocicleta este un vehicul flexibil, fiabil, dar si adaptabil lumii contemporane, oraselor supraaglomerate, dar si comditiilor climatice actuale. Sania trasa de reni, un mijloc traditional de deplasare in aceasta perioada magica a sarbatorilor de iarna, nu poate fi folosita, din pacate. Temperaturile ridicate, insotie de absenta zapezilor din multe zone, il impiedica pe Mosul sa le arate, din nou, copiilor, imaginea accea de poveste cu care am crescut cu totii.

In plus, sania trasa de reni nu ar face fata traficului infernal din marile orase, dar nici nu l-ar ajuta pe Mosul sa ajunga la timp pentru a efectua ultimele cumparaturi.

Prin urmare, Mosului nu i-a urmat decat o singura solutie de avarie, si anume motocicleta. Rapida, sigura, motocicleta te scoate, intoteauna, din situatii neplacute.

cumparaturi sigure 2

Ce trebuie sa stie Mos Craciun despre electromotor moto?

Pare o notiune desprinsa din povestile SF-istice, dar, daca revii cu picioarele pe pamant, nu trebuie sa fii mare inginer pentru a intelege, chiar si superficial, ce este acela un electromotor moto si care este rolul sau in functionarea motocicletei.

Electromotorul este, din punct de vedere tehnic, o piesa prezenta pe orice motocicleta moderna. Rolul unui electromotor moto este acela de a ajuta, pur si simplu, la pornirea motorului si de a oferi curent electric consumatorilor.

Electromotorul moto mai este denumit, totodata, si demarator, deoarece este compus dintr-un motor electric si un solenoid. Solenoidul este cel care se strica cel mai des intotdeauna, ceea ce furnizeaza, adeseori, probleme legate de pornire.

Un electromotor moto poate fi gasit si inlocuit usor ca piesa de schimb, iar costul acestei componente nu este unul foarte ridicat.

In concluzie, draga Mos Craciun, este importat sa acorzi atentie sporita modului in care aceasta piesa moto functioneaza. Daca motorul este in stare optima, porneste la „prima cheie”, vei ajunge, cu siguranta, in timp util, la toti copilasii. Apoi, draga Mosului, trebuie sa stii ca aceasta piesa moto se gaseste la toti dealerii autorizati de componente pentru motocicleta. Pentru a nu pierde timp pretios tocmai acum, in febra sarbatorilor de Craciun, iti recomand cu caldura ofertele unimotors.ro, ca sa nu pierzi foarte multi bani din bugetul tai pentru noaptea cadourilor de Craciun!

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul