Criteriul National

Motănelu’-i QUITRĂ pe banii noștri? Rezultă atunci o nouă buleală de zile mari…

Motănelu’-i QUITRĂ pe banii noștri? Rezultă atunci o nouă buleală de zile mari…
ianuarie 28
07:58 2017

imag articol

Făgă- contabilul aristocrat din tărâmul fermecat, răsfățat de comunitate cu apelativul „Edilul Miau-Miau” -iese iar în evidență cu o buleală de zile mari. În urmă cu mai bine de un an de zile aprecia proiectul velo al societății civile, ca fiind o soluție „scumpă şi după nas„, deși proiectul era lucrat în colaborare cu inginerul de drumuri recomandat chiar de dânsul. Proiectul respectiv nu propunea doar un element continuu de separare (o bordură sau alt prefabricat din metal sau beto armat) ci și alte elemente menite să fluidizeze traficul auto (scuaruri, semafoare, alveole pentru stațiile RATC, etc)…

nasS-a bătut motănelul de asemenea cu pernuțele și ghetuțele în piept că el așteaptă planul de mobilitate, că dânsul ( miau-miau) e un burghez rafinat și lucrează (vezi dom’ne) cu specialiști străini.

A venit până la urmă minunata lucrare științifică.Practic,nici un detaliu de proiectare, era doar sec schițat și exprimat: „Constanţata are nevoie de 35 km de piste velo”.

Miau Miau ce-sa-facă, ce-sa-facă, deci nu au venit bani de la europeni, cum să rupă el cașcaval pentru 35 de km din bugetul şmenozeală al orașului. Las’ că mai bine facem o buleală colorată de un kilometru ca să dea bine în pozele de campanie.

2017-01-25 15.06.17

Este mai ieftin a repara și la lopată, sau cu utilajul?  

Zis-şi-făcut s-a inaugurat pista din centrul public! Dar, de fapt este la marginea geografică a orașului, aproape de mare, cu surle și trâmbițe, lungă cât o zi de fast-food. Buleala acum începe să-și demonstreze calitățile, asa că elementele discontinue de beton sar ca popcornul, iar cele rămase… normal că nu pot fi curățate cu utilajele pentru că ar fi fost agățate de acea volă. Așa că mai întâi muncesc „ieftineală” zeci de oameni la lopată care-şi riscă viața pe lângă mașini curățând brățara de beton a lu’ Faga, și apoi vine utilajul care mai scapă niște bolovani… peste mașini. Daca n-ar fi, chiar ne-am plictisi…

Sursa foto : https:// google.com

Departamentul Pamflet Criteriul

clip_image002_0003

 

2017-01-25 15.05.07

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro