Criteriul National

Motive pentru a folosi scuterul prin oras

Motive pentru a folosi scuterul prin oras
noiembrie 16
02:55 2021

În acest moment, scuterele dar si vehiculele  electrice gen trotinete se bucură de o popularitate imensă în întreaga lume. Există o serie de motive logice pentru acest lucru, despre care vom vorbi în continuare.

 

De asemenea, va vom explica de ce se merita achizitia unui scuter electric, precum și la ce aspecte trebuie să acordați atenție atunci când vă alegeți modul de transport electric personal.

1. Economisirea timpului

Locuitorii orașelor mari petrec mult timp făcând naveta la muncă și înapoi. Din cauza blocajelor de trafic și a traficului suprasaturat din timpul orelor de vârf, oamenii sunt nevoiți să-și părăsească casele dimineața devreme și să piardă câteva ore pe drum.

 

Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse, iar scuterele electrice vă permit să îl economisiți în mod semnificativ, indiferent de ce distanțe trebuie să parcurgeți. De aceea, am considerat economisirea timpului a fi unul dintre primele motive pentru a cumpăra un scuter electric.

 

Atunci când utilizați un scuter electric pentru navetă, nu este nevoie să depindeți de transportul public (să mergeți până la stație, așteptați un autobuz sau metrou, pe un traseu aglomerat).

 

În medie, cu o singură încărcare, majoritatea scuterelor și trotinetelor pot depăși 25-30 de km. Dar există și mai multe modele care tin mai mult!

Există, de asemenea, modele din lumea scuterelor electrice care, în modul eco, pot parcurge până la 145 km cu o singură încărcare.

 

Dacă lucrați mai departe de casă decât ar putea merge scuterul dvs. electric după o singură încărcare, puteți să îl folosiți cel puțin până la metrou sau autobuz – tot veți economisi mult timp. De asemenea, o trotinetă sau un scuter electric elimină complet problema găsirii parcării.

2. Eficiența economică

Marele plus al vehiculelor electrice este avantajul lor economic, în comparație cu alte mijloace de transport.

 

În primul rând, electricitatea este mult mai ieftină decât benzina. În medie, scuterul electric consumă aproximativ 280 de wați pe oră de încărcare, durând 2 până la 5 ore pentru a se încărca complet. Prin calcule simple, aflăm că în 5 ore dispozitivul consumă 1,4 kW de energie electrică (280 W × 5 = 1400 W).

 

În al doilea rând, să nu uităm de taxele de parcare. Nu în ultimul rând, un scuter sau o trotinetă electrică în sine pot fi achiziționate în schimbul unei sume destul de acceptabile.

3. Fiabilitate ridicată

De asemenea, în ceea ce privește beneficiile economice, trebuie să vorbim despre costurile reduse ale întreținerii scuterelor electrice. Mai exact, acestea practic nu au nevoie de întreținere. O dată pe lună, asigurați-vă că șuruburile sunt strânse și ungeți-le dacă este necesar. Și asta e tot. Dacă investiți în cel mai bun scuter electric pentru adulți, veți obține un vehicul de încredere, cu garanția producătorului și vă veți feri de eventuale avarii.

 

Chiar dacă va trebui să înlocuiți anumite piese scuter gen o roată, o lanternă, o anvelopă sau o apărătoare de noroi spartă, aceste costuri sunt un nimic, în comparație cu costul întreținerii și reparării unei motociclete Kawasaki Z750, Yamaha sau orice alta marca si model non-electric!

Kawasaki Z750 piese accesorii

4. Ușurința de utilizare

A învăța cum să mergeți pe o trotinetă sau un scuter electric este mult mai ușor decât să conduceți o motocicletă sau o mașină. Oricine poate stăpâni scuterul electric, indiferent de abilități și nivel de cunoștințe tehnice.

 

De asemenea, putem adăuga aici o siguranță mai ridicată, în comparație cu alte vehicule mai rapide. Trotinetele și scuterele electrice moderne sunt echipate cu funcții de siguranță, cum ar fi controlul manual al accelerației, oprirea automată a puterii, mecanismul de frânare a discului din spate sau lumini spate. Pentru a vă simți mai încrezători pe drum, puteți chiar să limitați viteza maximă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul