Criteriul National

Motive pentru a va construi singuri calculatorul

Motive pentru a va construi singuri calculatorul
ianuarie 18
20:47 2020

Atunci cand au nevoie de un calculator nou, multe persoane obisnuiesc sa mearga direct la magazin si sa-l achizitioneze de acolo. Pentru a alege un calculator, acestia intreaba asadar de cele mai multe ori un consultant de vanzari si se intampla asadar ca acesta sa recomande un model mai scump. Un numar mare de persoane s-au obisnuit cu acest model pentru ca in trecut informatia nu era atat de raspandita pe internet si nu se puteau gasi asadar aceste informatii cu privire la realizarea calculatorului pe piese.

Realizarea calculatorului din piese este o sarcina destul de complexa, configurarea si asamblarea acestuia punand multe probleme unei persoane care nu este obisnuita cu asa ceva. Daca alegem insa sa ne facem o configuratie proprie de calculator, vom reusi asadar sa ne realizam un calculator care sa ne ofere caracterisitcile de care avem nevoie. Construirea propriului PC ofera asadar un nivel mai mare de control si avem astfel posibilitatea de a obtine un design cat se poate de modern, dar si la un pret foarte bun.

Comerciantii de calculatoare fac configuratii doar pentru a vinde la un pret mai bun. Ei nu se intereseaza prea mult de brand, fiabilitate, viteza sau functionalitate, ci pun un foarte mare accent pe vanzari. Un calculator poate fi realizat asadar exact cum va doriti. De exemplu, daca stiti ca va obisnuiti sa va jucati pentru o perioada lunga de timp, atunci este important sa adaugati un procesor, dar si o placa video cat mai buna. De asemenea, daca veti face o edtare video, probabil ca veti adauga un hard in plus. Daca obisnuiti sa va uitati des la filme pe calculator, atunci cea mai buna solutie pentru voi este sa aveti la dispozitie o placa video cat mai buna, dar si un monitor prietenos.

Este mult mai greu si sa faceti un upgrade unui calculator facut de comercianti. Atunci cand va luati un calculator, este bine sa va ganditi la faptul ca acesta va fi folosit pe termen lung. Sunt sanse destul de mari asadar ca la un moment dat sa-i faceti un upgrade, de aceea, din acest punct de vedere ar trebui sa va orientati asadar catre un calculator care sa va ofere aceasta posibilitate si anume sa il construiti singuri din piese. Un calculator luat pe piese, va beneficia si mult mai usor de garantie. Este recomandat asadar sa va configurati singuri PC-ul dorit.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul