Criteriul National

Motive pentru care afacerea dvs. are nevoie de o casetă luminoasă

Motive pentru care afacerea dvs. are nevoie de o casetă luminoasă
noiembrie 26
14:13 2019

Motive pentru care afacerea dvs. are nevoie de o casetă luminoasă

 Când conduceţi în jurul orașului, casetele luminoase sunt foarte greu de ratat, mai ales seara. Semnele colorate și luminoase sunt unele dintre cele mai vizibile obiecte. O casetă luminoasă atrage atenția și lasă o impresie care este greu de uitat.

Există multe opțiuni din care să alegeți când vine vorba de casete luminoase. Scopul este de a crea o casetă luminoasă care să poată capta cu succes esența mărcii dvs și să ajute la creșterea afacerii. Caseta luminoasă va crește marca de expunere și vă va ajuta să atrageți clienți potențiali noi.

O casetă luminoasă este o investiție importantă și este posibil să vă întrebați dacă este soluția potrivită pentru dvs. Mulți proprietari de afaceri, indiferent de industria în care se află, au observat beneficiile pe care le are o casetă luminoasă. Vreți să știți ce poate face o casetă luminoasă pentru afacerea dvs? Continuați să citiți pentru a afla câteva motive pentru care afacerea dvs. poate beneficia de o casetă luminoasă.

  1. Castele luminoase sunt vizibile 24/7

Dacă bannerul dvs nu este luminat, este posibil să pierdeţi potențialii clienți, pur și simplu pentru că vitrina dvs. nu este suficient de vizibilă. Chiar și atunci când afacerea dvs. este închisă, o casetă luminoasă funcționează în continuare pentru afacerea dvs. Oamenii care trec seara de exemplu, vor observa caseta luminoasă. Cu cât veţi avea mai multă expunere, cu atât veţi avea mai multe oportunități de a atrage clienți noi. O casetă luminoasă extrem de vizibilă este una dintre singurele strategii de marketing care vor funcționa în permanență și vă vor ajuta în mod semnificativ să vă distingeți de concurenți.

  1. Necesită o întreținere scăzută

Casetele luminoase sunt construite cu materiale foarte rezistente, capabile să reziste ani de utilizare și expunere la elemente. Dacă indicatorul dvs. utilizează lumini LED cu eficiență energetică, probabil că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înlocuirea becurilor deseori. Durata de viață a becurilor LED este de aproximativ 50.000 de ore.

  1. Sunt accesibile

Randamentul investițiilor pentru casete luminoase depășește întotdeauna investiția inițială. O casetă luminoasă va face parte din compania dvs. pe viață sau până când veți decide să o actualizați sau să o schimbați. În comparație cu costurile multor alte tipuri de strategii de publicitate eficiente, păstrarea unei casete luminoase peste noapte este accesibilă.

  1. Casetele luminoase reprezintă valorile mărcii dvs.

Instalarea unei casete luminoase personalizate pentru marca dvs. vă va oferi, de asemenea, beneficii intangibile. Culoarea, designul și stilul unei casete luminoase comunică multe lucruri despre afacerea dvs. Numai uitându-se la caseta luminoasă, oamenii vor face anumite presupuneri despre marca dvs. Un design bine gândit poate ajuta la transmiterea emoțiilor pozitive, cum ar fi încredere sau chiar prietenie.

În lumea modernă, există multe lucruri care încearcă să câștige atenția publicului dvs. de la smartphone-uri la mărci concurente. În acest mediu multi-stimulator, casetele luminoase sunt un mod ideal de a ieși în evidență.

  1. Pot fi complet personalizate

Casetele luminoase sunt foarte versatile. Multe mărci aleg casete luminoase deoarece sunt programabile. Pot fi schimbate dinamic și personalizate cu mesaje diferite. Aceasta înseamnă că proprietarii de afaceri pot experimenta o varietate de mesaje și promoții pentru a ajuta la atragerea de noi clienți. A putea testa diferite mesaje cu audiența dvs. este un beneficiu suplimentar pe care îl puteți obține cu o casetă luminoasă.

  1. Există multe tipuri diferite de casete luminoase din care să alegeți

După ce ați decis că doriți o casetă luminoasă, veți avea o mulțime de opțiuni diferite pentru a alege. În funcție de industria dvs., buget și nevoi, un expert în casete luminoase vă poate ajuta să alegeți cel mai bun tip pentru afacerea dvs.

Dacă doriți ca afacerea dvs. să iasă în evidență dintr-o mulțime, vă recomandăm să optaţi pentru o casetă luminoasă.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul