Criteriul National

Motive pentru care ai alege sa rezervi un loc intr-o parcare privata

Motive pentru care ai alege sa rezervi un loc intr-o parcare privata
ianuarie 10
11:47 2018

4park2flyUn loc de parcare usor de gasit si sigur reprezinta o adevarata provocare in zilele noastre. Fiecare dintre noi avem nevoie de o masina personala sau de serviciu care sa ne ajute sa parcurgem distantele si sa ajungem rapid oriunde avem nevoie in fiecare zi. Cu toate acestea, confortul oferit de calatoriile zilnice cu autoturismul personal pare sa fie umbrit de dezavantajul lipsei locurilor de parcare in cele mai multe zone din marile orase ale tarii.

Atunci cand programam o calatorie si alegem varianta zborului cu avionul, incepem deja sa ne adresam nouainsine intrebari privind cea mai eficienta varianta de transport la aeroport. Masina personala este cu siguranta primul raspuns la care ne gandim inainte ca grija provocata de gasirea unui loc liber de parcare in acea zona sa ne strice bucuria.

Solutia este una simpla: parcarile private

Cu toate acestea, astazi ne-am propus sa oferim si o solutie celor care s-au confruntat cu astfel de probleme pana acum si care inca se mai gandesc cum sa reuseasca sa gaseasca rezolvarea acestora. In ultimii ani, au fost create diverse parcari langa aeroportul Cluj. Acum oricine poate beneficia de un loc de parcare liber, sigur si disponibil in orice moment din zi si din noapte cu o simpla rezervare efectuatain prealabil.

Daca o astfel de solutie va surade dar va ganditi ca aceasta implica costuri imposibil de acoperit, trebuie sastiti ca nu este asa. Desi aceste locatii ofera servicii ireprosabile intr-un cadru de afaceri privat, ofertele tarifare au fost gandite astfel incat sa vinain sprijinul clientilor interesati si nu saii sperie. In plus, numeroase servicii avantajoase pentru clienti au fost gandite sub auspiciul acestor costuri decente pe care oricine le poate acoperi pentru a scapa de stresul provocat de aceste probleme.

Ce vi se oferain cadrul acestor pachete?

In primul rand, veti beneficia de avantajul locatiei aflate in apropierea aeroportului din care veti pleca cu avionul catre noi destinatii. Astfel, timpul de transfer la aeroport va fi unul extrem de redus si acesta va fi asigurat de catre personalul instruit al acestor locatii fara costuri extra.

In plus, nu doar a gasi un loc de parcare este problematic ci si siguranta acestuia, in special atunci cand intentionati sa calatoriti pentru mai mult timp. Acum si aceasta problema are o rezolvare in cadrul cestor parcari private localizate in apropierea aeroporturilor. Acestea au sisteme de supraveghere de ultimageneratie care garanteaza securitatea in orice moment astfel incat tu sa nu mai ai de ce saiti faci griji in timp ce calatoresti.

Mai mult decat atat, atunci cand rezervi un astfel de loc de parcare in prealabil, intregul interval de timp necesar pentru transportul la aeroport si parcarea masinii tale este redus considerabil. O data ajunsi acolo, nu va trebuie decat sa definitivati actele si saii lasati pe responsabilii parcarii private sa se ocupe de masinasi de transferul dvs. rapid la aeroport.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro