Criteriul National

Motive pentru care ai alege sa rezervi un loc intr-o parcare privata

Motive pentru care ai alege sa rezervi un loc intr-o parcare privata
ianuarie 10
11:47 2018

4park2flyUn loc de parcare usor de gasit si sigur reprezinta o adevarata provocare in zilele noastre. Fiecare dintre noi avem nevoie de o masina personala sau de serviciu care sa ne ajute sa parcurgem distantele si sa ajungem rapid oriunde avem nevoie in fiecare zi. Cu toate acestea, confortul oferit de calatoriile zilnice cu autoturismul personal pare sa fie umbrit de dezavantajul lipsei locurilor de parcare in cele mai multe zone din marile orase ale tarii.

Atunci cand programam o calatorie si alegem varianta zborului cu avionul, incepem deja sa ne adresam nouainsine intrebari privind cea mai eficienta varianta de transport la aeroport. Masina personala este cu siguranta primul raspuns la care ne gandim inainte ca grija provocata de gasirea unui loc liber de parcare in acea zona sa ne strice bucuria.

Solutia este una simpla: parcarile private

Cu toate acestea, astazi ne-am propus sa oferim si o solutie celor care s-au confruntat cu astfel de probleme pana acum si care inca se mai gandesc cum sa reuseasca sa gaseasca rezolvarea acestora. In ultimii ani, au fost create diverse parcari langa aeroportul Cluj. Acum oricine poate beneficia de un loc de parcare liber, sigur si disponibil in orice moment din zi si din noapte cu o simpla rezervare efectuatain prealabil.

Daca o astfel de solutie va surade dar va ganditi ca aceasta implica costuri imposibil de acoperit, trebuie sastiti ca nu este asa. Desi aceste locatii ofera servicii ireprosabile intr-un cadru de afaceri privat, ofertele tarifare au fost gandite astfel incat sa vinain sprijinul clientilor interesati si nu saii sperie. In plus, numeroase servicii avantajoase pentru clienti au fost gandite sub auspiciul acestor costuri decente pe care oricine le poate acoperi pentru a scapa de stresul provocat de aceste probleme.

Ce vi se oferain cadrul acestor pachete?

In primul rand, veti beneficia de avantajul locatiei aflate in apropierea aeroportului din care veti pleca cu avionul catre noi destinatii. Astfel, timpul de transfer la aeroport va fi unul extrem de redus si acesta va fi asigurat de catre personalul instruit al acestor locatii fara costuri extra.

In plus, nu doar a gasi un loc de parcare este problematic ci si siguranta acestuia, in special atunci cand intentionati sa calatoriti pentru mai mult timp. Acum si aceasta problema are o rezolvare in cadrul cestor parcari private localizate in apropierea aeroporturilor. Acestea au sisteme de supraveghere de ultimageneratie care garanteaza securitatea in orice moment astfel incat tu sa nu mai ai de ce saiti faci griji in timp ce calatoresti.

Mai mult decat atat, atunci cand rezervi un astfel de loc de parcare in prealabil, intregul interval de timp necesar pentru transportul la aeroport si parcarea masinii tale este redus considerabil. O data ajunsi acolo, nu va trebuie decat sa definitivati actele si saii lasati pe responsabilii parcarii private sa se ocupe de masinasi de transferul dvs. rapid la aeroport.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu