Criteriul National

Motive pentru care sa alegeti tavane extensibile

Motive pentru care sa alegeti tavane extensibile
septembrie 14
11:54 2018

Optarea pentru tavane extensibile reprezinta, fara indoiala o solutie ingenioasa si moderna prin care oricine poate decora ori poate imbraca tavanele intr-un mod spectaculos! Desi initial aceste tipuri de tavane erau folosite pentru dezvoltarea centrelor comerciale, ele au inceput sa fie folosite si in cadrul locuintelor personale, dar si in cadrul marilor corporatii, datorita aspectului interesant pe care il ofera incaperilor in care sunt folosite. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele motive pentru care oricine poate apela la aceasta solutie!

Un design interesant
Tavanele extensibile ajuta la conturarea unui design interesant al incaperilor in care sunt montate. El ajuta la incurajarea, dar si la stimularea creativitatii, pentru ca pot fi instalate in nenumarate moduri. De asemenea, se adapteaza foarte usor oricarui tip de suprafata, forma sau locatii si permit crearea a diferite tipuri de forme: de la cele orizontale pana la cele inclinate, rotunde sau chiar 3D.

Un nivel optim de acustica si estetica
Intrucat tavanele sunt realizate din membrane acustice foarte interesante, dar si din alte materiale fonoabsorbane, spatiile in care sunt instalate dispun de o acustica corecta si placuta. De exemplu, aceste modele sunt ideale pentru cladirile educationale, ajutand la o predare usoara. Cat despre cladirile de birouri, aici are loc o absorbtie acustica optima datorita tavanelor extensibile, avand in vedere ca in general, in astfel de cladiri lucreaza foarte multi oameni si altfel zgomotul ar fi asurzitor.

Modularitate
Apelarea la tavane extensibile permite demontarea, dar si reinstalarea acestora ori de cate ori se doresc aceste lucruri. In plus, materialele se adapteaza foarte bine si frumos oricarui spatiu, datorita faptului ca sunt disponibile in numeroase texturi si culori.

Rezistenta la apa
Tavanele sunt rezistente la umezeala, dar si la condens si dispun de o bariera eficienta impotriva vaporilor. De asemenea, ele sunt adecvate pentru locurile unde higrometria este ridicata si, in plus, cele mai multe dintre texturi pot fi spalate cu apa, daca este cazul. Foarte important de stiut este si faptul ca sunt impermeabile. Practic, ele ajuta la protejarea indivizilor de infiltratii masive.

Inlocuire usoara, fara prea mult efort
Daca tavanele se murdaresc sau pur si simplu modelul a devenit plictisitor, ele pot fi inlocuite foarte usor, fara a fi nevoie ca sistemul de profile metalice sa fie mutat. Intreaga operatiune de inlocuire nu dureaza foarte mult, ceea ce inseamna ca birourile sau salile de clasa pot deveni utilizabile din nou intr-un timp foarte scurt!

Preturi accesibile pentru oricine
In ciuda preconceptiilor anumitor persoane, preturile pentru tavanele extensibile sunt accesibile pentru oricine. Cu siguranta este vorba despre o varianta mult mai ieftina si mai interesanta decat inlocuirea completa a tavanului sau varuirea acestuia.

Oricine poate modifica interiorul propriului camin sau a firmei pe care o detine daca apeleaza la cea mai buna solutie! Mediul in care oamenii stau zi de zi ii poate influenta in mod pozitiv sau dimpotriva, in mod negativ, asa ca trebuie acordata o atentie sporita acestui amanunt!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu