Criteriul National

Motive pentru care să alegi ursitoare botez de pe Ursulla.ro

Motive pentru care să alegi ursitoare botez de pe Ursulla.ro
februarie 19
01:33 2017

Ursitoarele de botez au devenit foarte căutate atunci când e vorba de botezuri. Însă nu toată ursitoarele știu să facă invitații să se simtă bine în adevăratul sens al cuvântului. Motiv pentru care încă există mulți care nu au o părere bună despre aceste servicii. Și noi credem că dacă cineva dă greș, atunci trebuie să știți că există branduri care încă chiar își fac treaba așa ca la carte. Iar printre ei se numără și Ursulla.ro, care oferă ursitoare botez experimentate și care pot să vă ofere vouă și invitaților o experiență de neuitat.

ursitoare botez

 

De ce să alegeți ursitoare botez sau animatori petreceri copii de pe Ursulla.ro?

Cu puțin timp în urmă, ne-am gândit și am zis că valoarea unui brand este în câți ani rezistă pe piață. Iar Ursulla este activ de peste 10 ani imediat, cu o experiență și cu o prietenie adorabilă față de clienți. Ceea ce le-a adus în 2017 meritele pentru cei mai buni animatori petreceri copii pe care îi poate avea un brand. Ursitoarele lor de botez știu să facă să se simtă bine orice invitat și în plus pe lângă a ursii copilașii, știu să echilibreze orice moment, chiar și cele neplanificate gen. Asta este puterea lor. Deși poate că nu credeți în povești cu zâne, în baghete magice, când  zânele lor vă ursesc copiii, o vor face din tot sufletul. În funcție de pachet puteți avea cele mai spectaculoase momente la botezul copiiilor voștri, și printre ele se numără: microfoane wirreles, scenete live și text, rochiile în care sunt îmbrăcate ursitoarele sunt de cea mai bună calitate și chiar seamănă cu ursitoarele din povești pe care le știm cu toții.

Vă putem spune deja că prețurile sunt în favoarea clienților și credem că indiferent de buget, puteți să alegeți ursitoare sau animatori petreceri copii pentru evenimentele voastre. Vreți evenimente de succes, nu? Vreți să aveți cele mai frumoase botezuri ale copiilor? Păi atunci trebuie să știți că veți reuși să faceți asta doar cu firme de încredere și care pun pe primul loc nevoile clientului. Și nu doar atât, dacă vreți să organizați un eveniment cu copii, o petrecere, o zi de naștere, sau pur și simplu vreți să vă inveselească cineva ziua, Ursulla pune la dispoziție și animatori petreceri copii, dar și Moș Crăciun, Magicieni, personaje din povești și desene animate preferate de copii.

Nu știți cum să-i contactați pe cei de la Ursulla.ro? Intrați pe site-ul lor și veți găsi toate detaliile și informațiile de care aveți nevoie pentru a vă organiza ei cea mai tare petrecere din viața copilului vostru!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo