Criteriul National

Motivele pentru care dureaza o relatie

Motivele pentru care dureaza o relatie
iulie 22
17:17 2020

Cu siguranta v-ati intrebat vreodata, „ce face ca un cuplu sa dureze in ciuda momentelor proaste sau a denivelarilor care pot traversa calea relatiei?”.

Toata lumea isi doreste o dragoste care ii face sa simta fluturi in stomac si ca vor continua sa fie indragostiti 50 de ani mai tarziu. Cu toate acestea, potrivit cercetarilor privind relatiile si casatoriile esuate, nu toata lumea este dispusa sa incerce din greu pentru a obtine acest tip de iubire. Relatiile necesita efort. Chiar si cele mai puternice cupluri recunosc ca nu este usor sa mentii vie flacara iubirii. Cu toate acestea, daca sunteti dispus sa va impingeti, puteti forma o relatie de durata. Iata cateva dintre motivele pentru care dureaza o relatie:

1. Respectati sau parasiti relatia

Cand impartasim viata cu o alta persoana, trebuie sa existe respect. Este logic ca ambii membri sa nu fie intotdeauna de acord, dar pentru ca relatia sa functioneze, ei trebuie sa fie dispusi sa se respecte reciproc.

Aceasta include respectarea modurilor de gandire si a opiniilor celuilalt si, in plus, trebuie sa existe o expresie a respectului respectiv, de exemplu, contactul vizual care arata sinceritatea. Nimeni nu vrea sa fie cu cineva care nu-l respecta, pentru ca provoaca disconfort si afecteaza stima de sine.

2. Vorbiti despre tot (si despre rau)

Dupa cum am mentionat deja, comunicarea este unul dintre cei mai importanti factori pentru relatia de munca.

Comunicarea eficienta se refera la a spune ceea ce se gandeste afirmativ , la ascultarea activa a ceea ce celalalt vrea sa spuna (nu numai cu limbajul lor verbal, ci si nonverbalul) si nevoile lor si sa nu evite acele probleme care pot fi complicat. Subiectele neplacute trebuie, de asemenea, sa fie atinse (cu incredere si respect) si nu trebuie evitate, deoarece mai devreme sau mai tarziu vor reaparea.

3. Realismul mai presus de toate

A avea asteptari realiste este necesar pentru ca o relatie sa functioneze. Este normal ca la inceput, in faza de infatuare, perceptia noastra asupra vietii sa fie magnifica, dar odata cu obisnuirea relatiei pot aparea unele probleme care trebuie lucrate pentru a rezolva.

O relatie este o negociere constanta in care trebuie sa ne punem de partea noastra, prin urmare, nu numai din atractie este un cuplu trait si intretinut. A constientiza ca pot aparea neplaceri este primul pas in rezolvarea problemelor atunci cand apar.

4. Relatii intime satisfacatoare

A avea relatii intime bune este o alta cheie de ce dureaza relatia. Acele cupluri care acorda atentie acestui punct, care incearca sa nu faca aceasta situatie monotona, sunt cele care se bucura de o stabilitate mai mare.

Mentinerea vietii flacarii pasiunii este foarte importanta in stabilitatea intalnirii si a casatoriei. Puteti afla mai multe despre cum sa condimentati relatia de cuplu in acest link .

5. Lucrurile mici fac cuplurile fericite

Este posibil sa avem asteptari ridicate despre ceea ce ar trebui sa fie partenerul nostru. De fapt, ceea ce conteaza sunt lucrurile marunte si detaliile zilnice pe care le impartasesti cu persoana pe care o iubesti. Aceste cuvinte, acele momente, acele gesturi … vor face sa existe o legatura profunda si, prin urmare, o mai mare unire.

6. Stiti sa iertati

Nimeni nu este perfect si toti gresim, chiar noi. Partenerul nostru poate face si greseli si, prin urmare, pentru ca cuplul sa fie de durata, este necesar sa stim sa iertam. Este posibil sa intram intr-un argument si cealalta persoana isi recunoaste partea de vina. Cand se intampla acest lucru, trebuie sa inchideti ranile si sa examinati motivele pentru care merita sa stati impreuna .

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul