Criteriul National

Motivele pentru care sa alegi un PlayStation2

Motivele pentru care sa alegi un PlayStation2
octombrie 16
23:24 2019

Iubesti gamingul? Atunci trebuie sa stii tot ce se petrece in acest domeniu. Daca iti place sa te joci ori de cate ori ai putin timp liber atunci este clar ca esti un impatimit al jocurilor online.  Daca esti pasionat de gaming atunci trebuie sa ai acasa o tehnologie adecvata care sa te ajute sa te relaxezi ori de cate ori ajungi acasa.

Psx – sustine gamingul.

Un PlayStation2 este un produs care ar trebui sa existe in locuinta unui pasionat de gaming. Cu siguranta ai auzit cat este de interesant si cat de mult te ajuta sa pastrezi vie pasiunea pentru gaming. Daca iti doresti sa descoperi mai multe informatii cu privire la PlayStation2 , click aici si nu vei regreta.  Intotdeauna gamingul va fi un proces mai complex care te va ajuta sa iti dezvolti anumite abilitati.

Motivele pentru care ar trebui sa alegi un PlayStation sunt:

Te poti juca oricand ai putin timp liber direct de acasa.

Ai parte de mai multe jocuri online de care te poti bucura oricand.

Poti petrece mai mult timp alaturi de familia ta, acasa, jucandu-va cele mai noi jocuri.

Iata care sunt cele mai cautate jocuri PlayStation:

Tales of Borderlands  – este un shooter interesant care a atras rapid un numar tot mai mare de jucatori.

Killing Floor 2 – este un shooter in care fiecare jucator are la dispozitie un arsenal intreg pentru a ucide hoardele de zombie alaturi de mai multi prieteni

Until Dawn  – este un joc captivant.

Darksides 2 – este un joc intens care a ajuns sa fie apreciat la scara larga intr-o perioada scurta de timp

Skyrim – poate fi jucat si pe calculator , este destul de captivant si iti va atrage rapid atentia.

Trebuie sa alegi cel mai potrivit PlayStation pentru tine. In functie de experienta pe care o ai si de timpul liber pe care il poti aloca jocurilor trebuie sa faci cea mai buna alegere.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul