Criteriul National

Motoarele electrice, de un real ajutor pentru procesele industriale

Motoarele electrice, de un real ajutor pentru procesele industriale
octombrie 08
08:27 2017

Dacă acum câțiva ani încă mai părea să fie convenabilă ideea că dacă îți cumperi ceva, trebuie neapărat să fie ieftin, și abia dacă mai ai noroc, să fie bun, în prezent lucrurile s-au schimbat și se pune tot mai mult accentul pe calitate. Au început să realizeze și unii dintre diverșii producători din industrie că randamentul și, implicit, profitul sunt date într-o proporție foarte mare de calitatea componentelor cu care își fac treaba.

Acest lucru se aplică cu succes și în cazul motoarelor electrice, care, dacă sunt cumpărate de la distribuitori serioși, garantează că vor aduce într-un timp cât mai scurt cu putință profitul mult dorit. În acest fel nu veți mai irosi bani pe reparații care trebuie efectuate din senin, sau în cele mai rele dintre cazuri, să trebuiască să cumpărați un alt motor. Dacă veți continua să mizați pe prețuri mici în detrimentul calității, veți vedea că, în timp, vă veți autosabota.

Motoarele electrice sunt comercializate încă din anul 1994 de compania cu capital 100% românesc BRACO MES, divizia Mașini Electrice, care se ocupă exclusiv cu dezvoltarea, importul, producția și reparația de ventilatoare industriale, motoare electrice, reductoare de turație și compresoare de aer.

Producătorii de la BRACO MES acordă o importanță crescută fabricării unui produs de calitate, pentru ca motoarele electrice să se bucure de o durată crescută de funcționare, precum și de o fiabilitate cât mai ridicată.

Produsele se testează tot timpul pentru a se putea observa felul în care reacționează în timp la umiditate, praf și temperaturi variabile. Pe lângă motoarele standard, o parte a societății se ocupă exclusiv de producția de motoare speciale, pentru situațiile în care cele standard, de serie, nu sunt eficiente.

Se vând mai multe categorii de motoare electrice: trifazate, monofazate, cu două turații, speciale, antiexplozive, cu frână sau cu curent continuu.

Motoarele electrice monofazate sunt exclusiv profesionale, fiind utilizate în cazul unor activități precum construcțiile, prelucrarea lemnului sau morărit. Conform experților BRACO, trebuie să fiți foarte atenți la valoarea cuplului de pornire, precum și la puterea și turația motorului. Dacă efectuați activități ceva mai complexe, care necesită un motor puternic, e de recomandat să acordați o mare atenție valorii cuplului de pornire, care trebuie să aibă valori între 0.5-0.6 din cuplul nominal total al motorului.

Motoarele electrice speciale sunt necesare în aplicațiile industriale precum metalurgie, minerit, producerea de electrocentrale și termocentrale, producția de mașini unelte, precum și în industria pâinii și a morăritului. Motoarele antiexplozive sunt perfecte în condiții de lucru extreme, în care se emană gaze, există prafuri explozive sau substanțe foarte ușor inflamabile. La unele categorii de motoare se pot face îmbunătățiri sau modificări, în funcție de preferințele clientului în cauză.

Firma BRACO oferă pe lângă calitate și servicii impecabile. Dacă de exemplu aveți nevoie de o livrare urgentă, aceștia vă pot garanta acest lucru, pentru că dețin un stoc mare de motoare, fie ele trifazice sau monofazice. Vă pot oferi pe lângă altele și service în garanția produsului, precum și piese de schimb originale.

Nu contează cu ce defecțiune vă puteți confrunta privind motorul electric, experții BRACO vă garantează că operațiunea de reparație se poate efectua cu un grad mare de profesionalism și dedicare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro