Criteriul National

Motoarele electrice, de un real ajutor pentru procesele industriale

Motoarele electrice, de un real ajutor pentru procesele industriale
octombrie 08
08:27 2017

Dacă acum câțiva ani încă mai părea să fie convenabilă ideea că dacă îți cumperi ceva, trebuie neapărat să fie ieftin, și abia dacă mai ai noroc, să fie bun, în prezent lucrurile s-au schimbat și se pune tot mai mult accentul pe calitate. Au început să realizeze și unii dintre diverșii producători din industrie că randamentul și, implicit, profitul sunt date într-o proporție foarte mare de calitatea componentelor cu care își fac treaba.

Acest lucru se aplică cu succes și în cazul motoarelor electrice, care, dacă sunt cumpărate de la distribuitori serioși, garantează că vor aduce într-un timp cât mai scurt cu putință profitul mult dorit. În acest fel nu veți mai irosi bani pe reparații care trebuie efectuate din senin, sau în cele mai rele dintre cazuri, să trebuiască să cumpărați un alt motor. Dacă veți continua să mizați pe prețuri mici în detrimentul calității, veți vedea că, în timp, vă veți autosabota.

Motoarele electrice sunt comercializate încă din anul 1994 de compania cu capital 100% românesc BRACO MES, divizia Mașini Electrice, care se ocupă exclusiv cu dezvoltarea, importul, producția și reparația de ventilatoare industriale, motoare electrice, reductoare de turație și compresoare de aer.

Producătorii de la BRACO MES acordă o importanță crescută fabricării unui produs de calitate, pentru ca motoarele electrice să se bucure de o durată crescută de funcționare, precum și de o fiabilitate cât mai ridicată.

Produsele se testează tot timpul pentru a se putea observa felul în care reacționează în timp la umiditate, praf și temperaturi variabile. Pe lângă motoarele standard, o parte a societății se ocupă exclusiv de producția de motoare speciale, pentru situațiile în care cele standard, de serie, nu sunt eficiente.

Se vând mai multe categorii de motoare electrice: trifazate, monofazate, cu două turații, speciale, antiexplozive, cu frână sau cu curent continuu.

Motoarele electrice monofazate sunt exclusiv profesionale, fiind utilizate în cazul unor activități precum construcțiile, prelucrarea lemnului sau morărit. Conform experților BRACO, trebuie să fiți foarte atenți la valoarea cuplului de pornire, precum și la puterea și turația motorului. Dacă efectuați activități ceva mai complexe, care necesită un motor puternic, e de recomandat să acordați o mare atenție valorii cuplului de pornire, care trebuie să aibă valori între 0.5-0.6 din cuplul nominal total al motorului.

Motoarele electrice speciale sunt necesare în aplicațiile industriale precum metalurgie, minerit, producerea de electrocentrale și termocentrale, producția de mașini unelte, precum și în industria pâinii și a morăritului. Motoarele antiexplozive sunt perfecte în condiții de lucru extreme, în care se emană gaze, există prafuri explozive sau substanțe foarte ușor inflamabile. La unele categorii de motoare se pot face îmbunătățiri sau modificări, în funcție de preferințele clientului în cauză.

Firma BRACO oferă pe lângă calitate și servicii impecabile. Dacă de exemplu aveți nevoie de o livrare urgentă, aceștia vă pot garanta acest lucru, pentru că dețin un stoc mare de motoare, fie ele trifazice sau monofazice. Vă pot oferi pe lângă altele și service în garanția produsului, precum și piese de schimb originale.

Nu contează cu ce defecțiune vă puteți confrunta privind motorul electric, experții BRACO vă garantează că operațiunea de reparație se poate efectua cu un grad mare de profesionalism și dedicare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu