Criteriul National

Motocultor cu remorcă Rotakt – un ajutor de nădejde pentru orice fermier

Motocultor cu remorcă Rotakt – un ajutor de nădejde pentru orice fermier
aprilie 17
13:45 2022

Primăvara a început deja să-și facă simțită prezența. Așadar, treburile gospodărești trebuie și ele să înceapă! Un gospodar adevărat va avea întotdeauna cea mai frumoasă și îngrijită grădină.

Vremurile în care pregătirea grădinii pentru cultivat se făcea manual, cu cazmaua, au trecut de mult. Trebuie să ne adaptăm la noile metode moderne, mecanizate, care ne fac munca mult mai ușoară și mai ales, mai rapidă și mai eficientă.

Cu ajutorul motocultorului Rotakt RO17RE vei reduce semnificativ timpul pe care obișnuiai să îl petreci pregătind solul pentru o nouă recoltă. În plus, acesta vine cu o mulțime de accesorii care te vor ajuta la rândul lor să obţii o grădină frumoasă şi roditoare.

Motocultorul are un motor de 17 CP, care funcţionează pe benzină, are cutie de viteze cu priză de putere, carcasă reductor din fontă şi este dotat cu roți de cauciuc. De asemenea, acest motocultor dispune de freze segmentabile cu 5 rânduri de cuțite. Este alegerea perfectă pentru munca în grădină, oferindu-vă posibilitatea de a atașa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, prășitoare, etc.

Motocultorul este unul rezistent, dar în acelaşi timp este şi uşor de manipulat, fiind dotat cu un motor puternic de 17 CP, roți de cauciuc mari (6.00-12) pentru a oferi o stabilitate mai buna, iar frezele sunt detaşabile. Motorul cu care este dotat acest motocultor beneficiază și de o fiabilitate ridicată, fiind de ultimă generație, prevăzut cu un carburator cu robinet şi filtru de aer îmbunătățit. Carcasa reductorului este realizată din fontă, lucru care îi oferă motocultorului o greutate mai ridicată, sporindu-i rezistența şi eficienţa de lucru.

Lățimea de lucru pe care o are motocultorul este cuprinsă între 560 – 1350 de mm (frezele sunt detașabile și segmentabile), iar adâncimea de lucru este cuprinsă între 150 – 300 mm. Aceste calități permit utilizarea motocultorului atât în grădină, viţă de vie, cât și la lucratul câmpului.

În plus, poți atașa motocultorului și o remorcă Rotakt REM500! O astfel de remorcă este întotdeauna utilă. Cu o capacitate de până la 500 de kilograme, este opțiunea ideală pentru gospodărie, dar şi pentru lucrul pe câmp. Remorca are frână mecanică pe tambur și sistem de basculare. În plus, are laterale înălțătoare.

Remorca de la Rotakt dispune de un scaun confortabil, dotat cu o cutie pentru depozitat sculele, suspensie pe foi de arc și roți mari pneumatice, 5.00-12.

Îți dorești calitate, eficiență și putere? Alege Rotakt!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul