Criteriul National

Motocultorul Rotakt – o unealtă indispensabilă oricărei gospodării

Motocultorul Rotakt – o unealtă indispensabilă oricărei gospodării
martie 15
21:13 2022

Și tu ai nevoie de motocultorul Rotakt !

Motocultorul Rotakt RO100RS, este absolut necesar în gospodăria oricărei persoane.  De ce? Este ideal pentru curtea sau gradina proprie și nu numai, simplu de manevrat și ușor de întreținut.  Se poate „lăuda” cu un consum mic, fiabiliate, rezistență mare și noxe reduse.

Noi îți oferim o ofertă pe care nici un fermier nu ar refuza-o! Un PACHET COMPLET Motocultor Rotakt RO100RS, 7 CP, benzină, Plug de arat + Plug de bilonat + Plug de scos cartofi + Cultivator + Roţi metalice 4.00-8. (nu include tub hexagonal).

Cum funcționează motocultorul Rotakt ?
Motocultorul Rotakt RO100RS funcționează cu benzină, având un motor puternic de 7 CP. Cu o fiabilitate ridicată, motorul este un model nou și inovativ, are un consum redus și noxe scăzute. Deține o cutie de viteze cu priză de putere, carcasă reductor din fontă (factor care oferă motocultorului o greutate și o stabilitate mai mare și o rezistență ridicată, putând astfel să fie folosit și în condiții dificile), este dotat cu roți de cauciuc mari (4.00-8)  și freze segmentabile și detașabile cu 4 rânduri de cuțite.

Datorită frezelor care au lățimea de lucru cuprinsă între 560-1050 de mm (care sunt detașabile și segmentabile) și adâncimea de lucru de 150 – 300 mm motocultorul poate efectua operații de frezare și mărunțire pentru orice fel de sol.

Pachetul nostru este perfect pentru tine dacă locuiești la curte, și îți dorești să-ți amenajezi grădina singur, cât mai bine și mai rapid. Acesta îți oferă posibilitatea de a-i atașa accesorii precum: plug de arat, plug de bilont, etc, lucru care îl face multifuncțional și absolut necesar oricărui grădinar/fermier, și mai presus de toate, UTIL!

Un avantaj îl constituie faptul că motocultorul nu este destinat exclusiv folosirii în gospodărie, se poate utiliza chiar și intensiv, în condiții dificile, pe suprafețe de peste 5.000 mp.

Cum se întreține motocultorul:
Nu trebuie să acordați o atenție prea mare întreținerii motocultorului, aceasta este simplă și poate fi făcută de oricine, chiar dacă aveți sau nu cunoștințe tehnice avansate. Este un aparat rezistent, destinat special muncii în aer liber.

Beneficiile motocultorului Rotakt RO100RS:
– Flexibil – perfect atât pentru munca în grădină, cât și pentru utilizarea intensivă ;
– I se pot atașa diverse accesorii;
– Fiabilitate ridicată a motorului, consum și noxe reduse;
– Motor ușor de pornit, este puternic și economic, având un consum redus de carburant;
– Se poate folosi pe orice tip de sol;

Dotările Motocultorului Rotakt RO100RS :
● cutie de viteze, priză de putere și carcasă din fontă ;
● roata de transport și cutie de scule;
● ghidon reglabil pe 1 axă (sus/jos);
● freze segmentabile cu discuri laterale;
● bară de reglare a adâncimii;
● roți mari 4.00-8;
● suport pentru freze;
● plug de arat;
● plug de bilonat;
● plug de scos cartofi;
● cultivator;
● roți metalice 4.00-8 (fără tub hexagonal);

Și tu ai nevoie de un motocultor în gospodăria ta, fie că vrei să-l folosești doar în propria grădină, sau intenționezi să te extinzi pe suprafețe mai mari, Pachetul Motocultor Rotakt RO100RS este cea mai potrivită variantă pentru tine. Nu doar că îți va face munca mai ușoară, dar te va scăpa de cea manuală, rămânându-ți mai mult timp liber.
Nu comanzi doar un simplu motocultor, alegând produsele Rotakt comanzi, de fapt, calitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul