Criteriul National

Motoferastraiele si piesele Stihl se remarca prin calitatea si varietatea lor

Motoferastraiele si piesele Stihl se remarca prin calitatea si varietatea lor
decembrie 12
12:13 2019

Ca orice alt business german, Stihl se remarca in primul rand prin calitatea produselor pe care le lanseaza, fie ca vorbim despre drujbe, suflante sau alte motoutilaje. Cu toate acestea, chiar mai impresionanta este varietatea ofertei acestui producator.

In continuare, vom vorbi despre diversele tipuri de drujbe si piese Stihl, care pot fi achizitionate inclusiv de pe site-ul Roco Piese. Astfel, brandul german are dispozitive care se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor, iar fiecare produs are utilizari specifice.

In continuare, vom vedea ce motoferastraie poti gasi in oferta producatorului german, dar si ce piese Stihl intra in componenta fiecaruia dintre acestea:

1. Pentru uz casnic si taierea lemnelor de foc

Aceste drujbe sunt usoare si dotate cu piese Stihl pentru activitati in gospodarie, precum taierea lemnelor de foc, cosmetizarea arborilor si rarirea tufisurilor. Ele se remarca in primul rand prin confortul pe care il ofera utilizatorilor, dar si prin ergonomia deosebita.

Versiunile de baza pot fi imbunatatite cu un catalizator sau, in versiunea confort, cu sistemul de intindere rapida a lantului. Mai mult decat atat, sistemul ErgoStart asigura o pornire usoara, fara recul.

Recomandarea noastra: modelul MS 251 C-BEQ (capacitate cilindrica 45,6 cm cubi, putere 2,2 kW, 3 CP);

2. Pentru pomicultura si peisagistica

Motoferastraiele din aceasta categorie sunt echipate cu piese Stihl care fac mai usoara taierea lemnului de esenta moale ori ingrijirea pomilor fructiferi. Robuste si ideale pentru lucrarile din agricultura ori domeniul public, aceste drujbe pot fi echipate cu un sistem de management inteligent al motorului, intinderea rapida a lantului sau Quick Stop Super. Acesta din urma este un sistem de franare a lantului, pentru mai multa siguranta conferita utilizatorilor.

Recomandarea noastra: modelul MS 391 (capacitate cilindrica 64,1 cm cubi, putere 3,3 kW, 4,5 CP);

3. Pentru ingrijirea pomilor (motoferastraie speciale pentru profesionisti)

Destinate exclusiv profesionistilor, aceste motoferastraie se folosesc numai pentru lucrari in pomi, mai exact pentru ingrijirea lor. Modelele se remarca prin greutatea scazuta, astfel incat sa poata fi utilizate timp indelungat la inaltime, dar si prin pozitionarea optima a centrului lor de greutate. O alta caracteristica speciala o constituie sistemul antivibratii, realizat din piese Stihl extrem de eficiente.

Recomandarea noastra: modelul MS 193 T (capacitate cilindrica 60,1 cm cubi, putere 1,3 kW, 1,8 CP);

4. Pentru industria forestiera

Nu in ultimul rand, modelele de drujba pentru industria forestiera sunt cele mai robuste din oferta Stihl. Acestea sunt folosite pentru lucrari grele, cum ar fi defrisari, doborarea arborilor, dar si taierea lemnelor de foc. Ele sunt realizate din piese Stihl extrem de rezistente si puternice, putand fi echipate cu catalizator, incalzire in maner sau carburator incalzit. Alte dotari extrem de necesare pentru utilizatorii de cursa lunga includ intinderea rapida a lantului si QuickStop Super.

Reunite sub umbrela de „activitati extreme”, aceste motoferastraie duc la indeplinire orice obiectiv, oricat de indraznet. Motivul principal il constituie piesele Stihl extrem de performante, care conlucreaza si asigura o putere de la 2,2 pana la 6,4 kW si intre 3 si nu mai putin de 8,7 cai putere.

Recomandarea noastra: modelul MS 880 (capacitate cilindrica 121,6 cm cubi, putere 6,4 kW, 8,7 CP);

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul