Criteriul National

Muzica pentru o nunta perfecta

aprilie 06
09:11 2017

Daca vrei sa ai nunta perfecta trebuie sa te ocupi de organizarea acesteia indeaproape, cu multa grija si atentie si inarmata cu multa rabdare. O nunta presupune un numar mare de aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul de aceea este important sa iti faci inca de la inceput o lista cu prioritatile. Cand discutam despre o nunta, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Trebuie luate in calcul vestimentatia mirelui si a miresei, trebuie alese sala in care se va avea loc evenimentul si implicit muzica, decorul, aranjamentele florale, precum si restul detaliilor precum marturii, invitatii, meniu, etc.

trupa cover de nunta din Bucuresti

Odata ce data in care marele eveniment din viata ta a fost stabilita, trebuie sa incepi deja pregatirile. Cea mai importanta parte a unei nunti, cea de care trebuie sa ne ocupam cel mai din timp este muzica. Sala si muzica sunt primele aspecte de care trebuie sa ne ocupam cu foarte mult timp inainte, 1 an chiar 2, de ce nu? Muzica este extrem de importanta si trebuie sa ne hotaram pentru ce dorim sa optam deoarece dispunem de un numar mare de variante.  In general, formatiile de nunta, dj-ii, trupele cover, care sunt cu adevarat bune, sunt contactate din timp de catre viitorii miri pentru a se asigura ca nu ii vor rata pe cei pe care ii doresc sa le faca evenimentul unul de neuitat.

La nunti invitatii vor sa se distreze, deci trebuie sa ai mare grija atunci cand alegi muzica. In momentul in care iei decizia sa alegi o formatie, un dj sau o band cover, trebuie sa verifi care este programul pe care ti-l vor face. Daca doresti sa optezi pentru ultima varianta nu ai nevoie de o trupa cover de nunta din Bucuresti pe care ai vazut-o odata cum canta, ti-a placut  si atat. Trebuie sa alegi o trupa care sa stie sa faca atmosfera, care sa stie sa tina invitatii antrenati si in permanenta pe ringul de dans. Sunt multe trupe dintre care poti alege, insa initial cauta informatii legate de ele, vizioneaza clipuri si daca ai oportunitatea mergi si asculta-le live penru a fi sigura ca vei face cea mai buna alegere. Trebuie, de asemenea, sa tii cont de genurile muzicale pe care le canta, deoarece la o nunta trebuie acoperite toate stilurile de la populara, dance, muzica lenta, etc. Cereti recomandari si intrebati tot ceea ce doriti sa stiti pentru a nu ramane cu nici o nelamurire referitor la serviciile pe care vi le ofera.

Fiecare persoana care a participat la o nunta stie cat de importanta este muzica. In principiu, muzica reprezinta o mare parte din nunta. Cand sosesc invitatii vor observa decorul, il vor admira, insa acest lucru se va intampla doar la inceputul serii. Meniul este cel care face diferenta si muzica. Intotdeauna, o nunta va fi tinuta minte in functie de cat de bine s-au distrat invitatii. Iar acest aspect tine doar de muzica. Daca ati optat pentru o trupa cover la nunta, inainte de semnarea contractului explicati-le foarte bine care sunt asteptarile pe care le aveti de la ei. Fiecare dintre noi avem anumite melodii preferate. Rugati trupa sa le interpreteze pe ale voastre si daca felul in care o fac va fi pe placul vostru atunci ei sunt cei potriviti. Nu uitati si de instrumente. Sonorizarea trebuie sa fie una impecabila pentru a nu deranja auditiv invitatii. Acest aspect tine strict de profesionalismul trupei. O trupa care doreste sa ofere servicii de calitate intotdeauna va fi pregatita din toate punctele de vedere, de la instrumente de calitate, de la interpreti profesionisti si pana la sonorizare, absolut toate trebuie sa fie impecabile.

Cand semnati contractul specificati in acesta absolut toate serviciile care vi se vor oferi, cititi foarte atentie conditiile contractului, pentru a nu intampina ulterior probleme. Stabiliti inca de la bun inceput in ce conditii veti beneficia de serviciile trupei, astfel incat orice modificari facute ulterior de catre aceasta sa nu va oblige la chetuieli suplimentare.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo