Criteriul National

Națiunea națiunilor!

noiembrie 30
10:05 2015

Sub sloganul-“NOI SPUNEM LUCRURILOR PE NUME !”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României, un cititor  ne-a trimis acest document!

drapel

Astăzi n-am să vă rețin prea mult atenția cu noile știri de pe front. Știți prea bine cum se mișcă dușmanul. Vine cu arma în mână (pardon cu mapa) și cu pantofii rupți spun gurile rele.  Dovada e aici  iar dacă tot mai aveți dubii, EI se prezintă în piept cu mânie (pardon cu o inimă nouă de la ultimul transplant) dar cu o dorință de a distruge NAȚIA ROMÂNĂ(INCENDIIND COLECTIVUL, OTRĂVIND APELE și ÎNCHIZÂND SPITALE).

Iar dacă vreți si un fond muzical vă sugerez niște recomandări, ca și aceasta sau aceasta (pentru cei care cu adevărat postesc, se închină și se roagă pentru NEAMUL ROMANESC).

Până atunci haideți să ne uitam puțin pe calendar și să vedem cum a trecut O LUNĂ  de la marea tragedie post DECEMBRISTĂ cea de la COLECTIV (nu și ULTIMA de-a lungul istoriei).

Sf. Ap. Andrei

Tot astăzi când creștinul sărbătorește pe SFÂNTUL și MARELE APOSTOL ANDREI cel dintâi chemat la propovăduirea EVANGHELIEI și OCROTITORUL ROMÂNIEI. Cu această ocazie am să vă fac unele mărturisiri din propria experiență cu toate că în jurnalism nu este prea indicat să te referi doar la tine însuți. Dar pe această cale fac un apel la cei care citesc acest ZIAR să ni se alăture în a da o nouă definiție a jurnalismului ROMÂNESC. Cum vă spuneam mai înainte vreau să vă văd cum vă simțiți ROMANII “ÎN ȚARA LUI ANDREI” (vezi reclama de batjocură a lui OMV PETROM) sau cum e să fi PLIN DE ROMÂNISM.

Eu unul ca ACTIVIST și ȚĂRAN ADEVĂRAT mă simt ca unul care are RÂIE îmbrăcând alte haine de la firmele lor ZARA, ADIDASS, FASION … . Când știm prea bine că ROMÂNUL purta hainele până ce se rupeau sau când a fost PRIGONIT le cârpăceau într-un mod original. Astfel ș-au apărat ROMÂNII PORTUL și STRAIELE POPULARE.

Ne rugăm în ceas de noapte la cei ce nu mai sunt printre noi, la cei cazuți pradă vrajmașului la cei lipsiți de nevoi (dar încă plini de idealuri și lipsa de voință) la cei suferinzi la cei ce sunt în temniță la cei ce-l mărturisesc pe HRISTOS DUMNEZEUL.

Nu, nu prin acel dicton ALAH AKBAR tradus mot-a-mot DUMNEZEU E MARE de parca noi ceilalți am fi proști, orbi, inculți, dobitoci … . Așa ne-au vrut mereu, ne-au călărit mereu în războaiele lor de parca am fi CALUL… TRAIAN. Dar le spun cu mâna pe inimă că se înșeală amarnic. Noi ca urmași ai acestor meleaguri am știut să ne ridicăm mai puternici, mai viteji și mai optimiști după orice mare primejdie/înfrângere străină. Chiar dacă încă de la origini am știut ce e cuțitul înfipt pe la spate numind-o TRADARE.

Eu personal am văzut ce înseamnă TRĂDAREA. Am văzut ce înseamnă să te simți străin în propria țară să-ti se batjocorească sfinții.

Se întâmpla anul trecut la un CARNAVAL BATJOCORITOR unde un PENAL îl interpreta pe marele voievod STEFAN CEL MARE. Având BINECUVINTAREA ARHIEpiSCOPULUI. Vă întreb și eu așa dacă îl interpreta pe MOHAMED oare ce ieșea? Că pe un ofițer SS am văzut cum s-au boricat unii. La mine s-au dat GORILELE LUI MAZARE si după aceea JANDARMII. Nu intru în amânunte dar culmea când tot poporul avea pornite și ațintite telefoanele, camerele de filmat către scena “eroul principal” nu vroiau să vadă că lângă ei un ROMÂN(RĂZEȘ) îmbrăcat la fel cu actorii plătiți pe scenă e tras din mulțime de niște BODYGARZI.

Părintele IUSTIN PÂRVU ne spunea ”semnele viitorului pot fi citite în comportamentul nostru și al tinerilor de azi”. Și mare dreptate avea. E nevoie să se întâmple o tragedie (ca cea de la COLECTIV) ca să ne trezim din SOMNUL CEL DE MOARTE precum îl avem în imnul de stat :

“Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
  În care te-adânciră barbarii de tirani! “

STEAG

și tot timpul trăind mereu în lumea creată(indusă) de mai marii acestei lumi. N-am să vă rețin prea mult atenția și am să vă rețin puțin povestindu-vă un alt episod din propria experiență.

Se întâmpla la o paradă și demonstrație militară când tot așa am fost extras din mulțime pentru că aveam o pancartă cu DOUĂ MESAJE. Pe față scria PARTIZANII iar pe spate SUNT AICI. Bineînțeles la fel mulțimea ADORMEA când se auzeau bubuituri de tun și focuri de mitralieră iar eu iar urcam în duba jandarmeriei. Cât am stat lângă dubă(pentru noi ordine) niște copilași de școală m-au întrebat „ce înseamnă PARTIZAN „?

– Păi mai copii nu ați învățat la scoală ce sunt PARTIZANII?

– Nu nu… că doamna profesoară nu ne-a spus.

– Păi PARTIZANII erau români care au fugit în codrii înarmați și de acolo au opus rezistență armată HOARDELOR INVADATOARE(REGIMULUI COMUNIST). Luptau cu securiștii până ce li se terminau muniția. Dar și atunci râniți fiind, se luau la pumni și picioare cu ei. Ca în final să sfârșească în chinuri groaznice stropiți cu benzina din IMS-uri.

Dar un JANDARM intervine.

– Dar ce e ala IMS?

-Păi. (îi răspunde un alt CAMARAD de-a jandarmului),e mașina aceea ca ARO de pe timpuri.

I-am lăsat în plata Domnului și am văzut cum au fost duși în EROARE ascultând orbește ORDINELE COMANDANȚILOR. În dubă lingă ei am mai prins o discuție.

– Ce ne pune ăștia pe drumuri că domnul nu e infractor n-a făcut nimic, nu e înarmat… . M-au lăsat liber(pentru “o vreme”) în fața TRIBUNALULUI dar eu tot ROMAN ADEVĂRAT AM RĂMAS. Și așa vreau să mor vorba cântecului acesta.

Care CĂPITAN ?vă spun eu unul mai mare dacă ni-l va trimite DUMNEZEU decât marele mucenic CORNELIU ZELEA CODREANU. Un mare ROMAN ȘI PATRIOT care l-a avut și îl are NEAMUL ROMÂNESC. S-a săvârșit prin spânzurare(FUNIA SIMBOL MASONIC) în noaptea SFINTULUI ANDREI. NEMERNICII iau sugrumat rezid astfel că dacă-l aduce la tăcere pe MARELE LUP se vor calma spiritele.

S-au înșelat amarnic că de acolo din împărăția cerurilor CAPITANUL(MARELE LUP în mitologia dacică detalii aici ) s-a întors cu o HAITĂ. De aceea au modificat și legile în așa fel (cu de la sine putere) să ne zdrobească dar nu vor izbuti pentru că noi avem o cruce în interiorul nostru. O cruce plină de eroism a unei NAȚII.

Ne-au făcut în tot felul tot timpul dar vă întreb pe voi câți ați văzut(că nu mai găsesc clipul pe YOU TUBE) cum niște preoți ortodocși cu enoriași și copii deopotrivă cum cânta HRISTOS A INVIAT într-o republică africană. Mie mi-au dat lacrimile când i-am văzut așa desculți cu straie rupte dar evlavioși. Suntem IUBITORI DE OAMENI PRECUM HRISTOS DUMNEZEUL.

Cum de se face că acum TERORIȘTI îi prind pe nepregătite pe soldații bine instruiți? Cum de se face că autoritățile sunt luate pe nepregătite (ca în cazul COLECTIV)? Vă spun eu pentru că a venit pustiire uriciunii. Omenirea își bate joc de ea însăși ascultând partitura cu ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ(mă rog SCHIMBARE CLIMATICĂ), HOLOCAUST RAZBOI CU TEMUTA ARMATĂ ISIS … .

Am văzut cu toții cum toata arhieria a făcut ascultare și au vociferat că acele victime de la COLECTIV de fapt erau SATANIȘTI. Cum poți tu ca preot să calci încă o dată pe cadavre. Oare așa ar fi făcut și MANTUITORUL? Nu judeca că vei fi judecat. Cei care fac semne în continuare cu degetele(două-unul) vor vedea cum pot să-l facă și cu el ars. Dumnezeu să ne ferească de BATJOCURA SATANEI. Chiar și atunci când avem tatuate arse pe trup. Am încheiat paragraful.

În final vreau să va aduc puțin optimism și să ne gândim puțin și la cei căzuți la MAREA ÎNGHESUIALĂ din ’89.

Am văzut în fugă un videoclip cum erau cărați ROMÂNI de-ai noștri la morgă și puși în cosciuge. Câtă indiferență față de niște cadavre… Toată încăperea era plină de SÂNGE ROMÂNESC. Și se călca în picioare. Și vă întreb…. PÂNĂ CÎND? Dar voi reveni la momentul respectiv cu un alt articol pe această temă.

Poate ce am scris mai sus v-a pus pe gânduri, v-a mișcat puțin dar eu le urez tuturor ce poarta numele SFÂNTULUI APOSTOL ANDREI un călduros LA MULȚI ANI chiar și maestrului Andre Rieu care se simte ca acasă, la noi la masă.

Doamne Ajută și o zi bună de la DOMNUL.

Mihai Antoneag

Sursa foto www.wall-street.rowww.curentul.infowww.noiscriem.net

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește autorului pentru excelentul material !

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo