Criteriul National

NEVERSEALAND FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…

NEVERSEALAND FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…
iulie 06
09:44 2017

           

8-Kazantip-Festival-Ukraine_-Photo-by-kazantipvoyage_com_-1024x68127-Benicassim-Festiva-Valencia-Spainl_-Photo-by-euroventure_eu_-1024x681

NEVERSEA FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…                   

  Anul acesta se va desfasura in Romania la Constanta intre 7 – 9 iulie 2017, iar ca locatie a fost aleasa plaja de la Modern din Constanta, langa Portul Turistic TOMIS. Intrarea se va face atat prin parte de est a plajei, coborand pe scarile dinspre str. Mircea cat si prin faleza Cazinoului, incepand de la poarta 1 a portului maritime Conastanta.

     Pe scenele festivalului vor urca peste 150 de artisti de pe toate meridianele planetei precum: Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Year&Years, Nicky Romero, Fedde Le Grand și Dua Lipa. Intrarea se va face pe baza de billet zilnic sau abonament valabil pe toata perioada festivalului. Biletele sau abonamentele se vor preschiba in bratari magnetice incarcate electronic cu sume de bani si cu care se pot plati absolut toate serviciile dorite de participanti, inclusive mancarea sau bauturile.

   Achizitionarea biletelor în perioada festivalului, pot să o facă de la cele 7 case amplasate în zona punctului de informare Neversea de langa Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de pe plaja Modern.

     Accesul minorilor sub 14 ani la Neversea 2017 este permis doar pe baza unui bilet valid însoțit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani se face cu abonamentul de festival și în baza acordului parental scris si care poate fi descărcat de pe neversea.com/parental. 

Masurile de paza si protectie impuse sunt dintre cele mai severe si nu permit accesul in perimetrul de organizare a NEVERSEALAND 2017 cu: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Pentru asigurarea securitatii tuturor participantilor sunt dispusi in obiectiv 150 de jandarmi, politia locala Constanta cat si firme private de paza si protectie care vor intervene rapid pentru anihilarea oricarui eventual conflict. In aceasta perioada, vom intalni zhiar in zona desemnata evenimentului si doua spitale de tip PMA si patru puncte de Prim Ajutor, iar toate acestea sunt organizate de catre Inspectoratul pentru situatii de Urgenta “Dobrogea”.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Hintergraber

Daniel Hintergraber

Inginer Diplomat cu experienta de peste 10 ani in massmedia, specializat in filmari si arheologie subacvatica. Realizatorul filmelor Flora si Fauna Marii Negre, Pe Urmele Capitanului Scarlat (film despre pionieratul scafandreriei romanesti, dar si despre arheologie subacvatica). Cunoscator in domeniul Istoriei Navale din cel de-al doilea razboi mondial si realizatorul filmului documentar - Scufundarea Moscovei.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo