Criteriul National

NEVERSEALAND FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…

NEVERSEALAND FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…
iulie 06
09:44 2017

           

8-Kazantip-Festival-Ukraine_-Photo-by-kazantipvoyage_com_-1024x68127-Benicassim-Festiva-Valencia-Spainl_-Photo-by-euroventure_eu_-1024x681

NEVERSEA FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…                   

  Anul acesta se va desfasura in Romania la Constanta intre 7 – 9 iulie 2017, iar ca locatie a fost aleasa plaja de la Modern din Constanta, langa Portul Turistic TOMIS. Intrarea se va face atat prin parte de est a plajei, coborand pe scarile dinspre str. Mircea cat si prin faleza Cazinoului, incepand de la poarta 1 a portului maritime Conastanta.

     Pe scenele festivalului vor urca peste 150 de artisti de pe toate meridianele planetei precum: Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Year&Years, Nicky Romero, Fedde Le Grand și Dua Lipa. Intrarea se va face pe baza de billet zilnic sau abonament valabil pe toata perioada festivalului. Biletele sau abonamentele se vor preschiba in bratari magnetice incarcate electronic cu sume de bani si cu care se pot plati absolut toate serviciile dorite de participanti, inclusive mancarea sau bauturile.

   Achizitionarea biletelor în perioada festivalului, pot să o facă de la cele 7 case amplasate în zona punctului de informare Neversea de langa Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de pe plaja Modern.

     Accesul minorilor sub 14 ani la Neversea 2017 este permis doar pe baza unui bilet valid însoțit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani se face cu abonamentul de festival și în baza acordului parental scris si care poate fi descărcat de pe neversea.com/parental. 

Masurile de paza si protectie impuse sunt dintre cele mai severe si nu permit accesul in perimetrul de organizare a NEVERSEALAND 2017 cu: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Pentru asigurarea securitatii tuturor participantilor sunt dispusi in obiectiv 150 de jandarmi, politia locala Constanta cat si firme private de paza si protectie care vor intervene rapid pentru anihilarea oricarui eventual conflict. In aceasta perioada, vom intalni zhiar in zona desemnata evenimentului si doua spitale de tip PMA si patru puncte de Prim Ajutor, iar toate acestea sunt organizate de catre Inspectoratul pentru situatii de Urgenta “Dobrogea”.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Hintergraber

Daniel Hintergraber

Inginer Diplomat cu experienta de peste 10 ani in massmedia, specializat in filmari si arheologie subacvatica. Realizatorul filmelor Flora si Fauna Marii Negre, Pe Urmele Capitanului Scarlat (film despre pionieratul scafandreriei romanesti, dar si despre arheologie subacvatica). Cunoscator in domeniul Istoriei Navale din cel de-al doilea razboi mondial si realizatorul filmului documentar - Scufundarea Moscovei.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro