Criteriul National

NEVERSEALAND FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…

NEVERSEALAND FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…
iulie 06
09:44 2017

           

8-Kazantip-Festival-Ukraine_-Photo-by-kazantipvoyage_com_-1024x68127-Benicassim-Festiva-Valencia-Spainl_-Photo-by-euroventure_eu_-1024x681

NEVERSEA FESTIVAL 2017 – in Romania, la Constanta !…                   

  Anul acesta se va desfasura in Romania la Constanta intre 7 – 9 iulie 2017, iar ca locatie a fost aleasa plaja de la Modern din Constanta, langa Portul Turistic TOMIS. Intrarea se va face atat prin parte de est a plajei, coborand pe scarile dinspre str. Mircea cat si prin faleza Cazinoului, incepand de la poarta 1 a portului maritime Conastanta.

     Pe scenele festivalului vor urca peste 150 de artisti de pe toate meridianele planetei precum: Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Year&Years, Nicky Romero, Fedde Le Grand și Dua Lipa. Intrarea se va face pe baza de billet zilnic sau abonament valabil pe toata perioada festivalului. Biletele sau abonamentele se vor preschiba in bratari magnetice incarcate electronic cu sume de bani si cu care se pot plati absolut toate serviciile dorite de participanti, inclusive mancarea sau bauturile.

   Achizitionarea biletelor în perioada festivalului, pot să o facă de la cele 7 case amplasate în zona punctului de informare Neversea de langa Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de pe plaja Modern.

     Accesul minorilor sub 14 ani la Neversea 2017 este permis doar pe baza unui bilet valid însoțit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani se face cu abonamentul de festival și în baza acordului parental scris si care poate fi descărcat de pe neversea.com/parental. 

Masurile de paza si protectie impuse sunt dintre cele mai severe si nu permit accesul in perimetrul de organizare a NEVERSEALAND 2017 cu: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Pentru asigurarea securitatii tuturor participantilor sunt dispusi in obiectiv 150 de jandarmi, politia locala Constanta cat si firme private de paza si protectie care vor intervene rapid pentru anihilarea oricarui eventual conflict. In aceasta perioada, vom intalni zhiar in zona desemnata evenimentului si doua spitale de tip PMA si patru puncte de Prim Ajutor, iar toate acestea sunt organizate de catre Inspectoratul pentru situatii de Urgenta “Dobrogea”.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Hintergraber

Daniel Hintergraber

Inginer Diplomat cu experienta de peste 10 ani in massmedia, specializat in filmari si arheologie subacvatica. Realizatorul filmelor Flora si Fauna Marii Negre, Pe Urmele Capitanului Scarlat (film despre pionieratul scafandreriei romanesti, dar si despre arheologie subacvatica). Cunoscator in domeniul Istoriei Navale din cel de-al doilea razboi mondial si realizatorul filmului documentar - Scufundarea Moscovei.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo