Criteriul National

Nicusor Constantinescu, cercetat pentru 24 de infractiuni

Nicusor Constantinescu, cercetat pentru 24 de infractiuni
martie 14
19:28 2015

Șeful suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu este judecat în prezenta cauză sub aspectul săvârșirii a 24 de infracțiuni.

„În dosarul 17805/3/2014 la Tribunalul Bucuresti
Amâna cauza: În baza art. 362 al. 2 C.pr.pen. raportat la art. 208 al. 5 C.pr.pen. constata legalitatea si temeinicia masurii controlului judiciar fata de inculpatul CONSTANTINESCU NICUSOR DANIEL. În baza art. 362 al. 2 C.pr.pen. raportat la art. 208 al. 5 C.pr.pen. si art. 207 al. 4 C.pr.pen. mentine fata de inculpatul CONSTANTINESCU NICUSOR DANIEL (cu date de stare civila) masura preventiva a controlului judiciar, cu obligatiile stabilite prin decizia penala nr. 886/CO/26.11.2014 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a-II-a Penala. Face aplicarea dispozitiilor art. 215 al. 5 C.proc.pen. Cu drept de contestatie în 48 de ore de la comunicare. Pronuntata în sedinta publica, azi, 13.03.2015. Pe fondul cauzei: Amâna cauza în vederea continuarii cercetarii judecatoresti, respectiv audierea martorilor la data de 24.04.2015 sala 243, ora 10:00”, se arată pe rolul Tribunalului București.

În prezent, șeful suspendat al CJC se află în stare de arest la domiciliu, el fiind cercetat și judecat sub această măsură in alte două dosare.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro