Criteriul National

Nike (M) sunt hainele de antrenament pentru maternitate pe care le-ati asteptat

Nike (M) sunt hainele de antrenament pentru maternitate pe care le-ati asteptat
ianuarie 04
16:43 2021

Până în acest moment, a fi însărcinată însemna să luați o pauză de la acel hanorac Nike preferat – presupunând că nu doriți să încercați să rezolvați situația prin supradimensionarea hainelor obișnuite. Acum, brandul oferă haine special concepute pentru femeile însărcinate și postpartum. Nike a lansat Nike (M), prima colecție de îmbrăcăminte de antrenament pentru maternitate a brandului.

 

Nike (M) include patru piese de bază, fiecare concepută pentru a se adapta nevoilor unei femei pe parcursul sarcinii și ale etapelor postpartum. Noii colanți de maternitate ale mărcii, Nike One (M) Tight, au o centură largă pe care o puteți plia în postpartum. Hanoracul Nike de pe emag este reversibil, astfel încât să puteți poziționa tivul în față, odată ce trebuie să lăsați spațiu pentru burtica în creștere. În ceea ce privește sutienul pentru femeile care alăptează Nike (M) Swoosh, acesta are o bandă elastică reglabilă în partea de jos. Nu în ultimul rând, tricoul Nike (M) Dri-FIT este, de asemenea, conceput pentru a facilita alăptarea.

 

Nike a petrecut trei ani dezvoltând linia și a testat 70 de materiale diferite. Evident, întinderea este o preocupare importantă la alegerea țesăturilor, iar tricoul de maternitate, sutienul sport și colanții au fost întinse la maxim pentru 17 ore, pentru a se asigura că vor reveni la forma lor originală.

 

Pentru a se informa despre cum ar trebui să se potrivească îmbrăcămintea, Nike a adunat feedback de la 30 de sportive și a consultat peste 150.000 de scanări corporale ale femeilor, în diferite stadii ale sarcinii. Datele din scanările corporale au ajutat echipa de proiectare să creeze un avatar 3D care animă schimbarea corpului unei femei în timpul sarcinii și postpartum. Folosind acest instrument digital, Nike a putut simula potrivirea și designul articolelor de îmbrăcăminte Nike (M), în fiecare etapă a sarcinii și postpartum.

 

Pentru campania de promovare a colecției, Nike a rugat cinci femei însărcinate și postpartum să facă fotografii în timpul pandemiei coronavirusului (COVID-19), cu ajutorul unui membru al familiei sau al trepiedului. Printre ele, sprinterul olimpic britanic Perri Edwards, însărcinată în 29 de săptămâni, înotătoarea olimpică spaniolă Ona Carbonell, în 36 de săptămâni și modelul Jeneil Williams, în 39 de săptămâni. În campanie participă, de asemenea, jucătoarea de golf Michelle Wie West și activista și modelul Marz LoveJoy, care au născut recent.

 

Ultimul lucru de care are nevoie cineva în timpul sarcinii sau postpartum este îmbrăcăminte de antrenament inferioară, așa că Nike (M) pare o expansiune potrivită pentru brand. În cele din urmă, fanii Nike nu vor mai trebui să caute în altă parte, atunci când cumpără haine de maternitate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul