Criteriul National

Noile politici economice ale Wizz Air vor aduce nenumărate beneficii tuturor celor care vor călători

Noile politici economice ale Wizz Air vor aduce nenumărate beneficii tuturor celor care vor călători
iulie 19
16:03 2017

Veniturile și profiturile Wizz Air au urcat semnificativ în primul trimestru din acest an, datorită majorării cererii pentru călătorii în Europa de Est și a rezultatelor foarte bune înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, transmit Reuters și site-ul belfasttelegraph.co.uk.De asemenea, pasagerii Wizz Air nu vor mai plăti taxă pe bagajul mare de mână.

wizz air central

Wizz Air este cel mai mare operator aerian din Europa Centrală și de Est (CEE). Compania are sediul central în Budapesta și este listat la Bursa de la Londra.

Conform ultimelor estimări,Wizz Air a transportat un număr de aproximativ 7,2 milioane de pasageri în primul trimestru din 2017, cifră ce confirmă o creștere de 25% comparativ cu perioada similară din 2016. Avansul de datorează lansării de zece noi rute, inclusiv către Rusia, Kazahstan și Maroc. De aceea, această companie  se așteaptă la un profit net anual de 250 — 270 milioane de euro (311,61 milioane de dolari), datorită îmbunătățirii creșterii economice în CEE și a majorării rezervărilor în perioada verii.

Directorul general Jozsef Varadi a afirmat recent următoarele : „Compania a înregistrat performanțe solide în primul trimestru din 2017, în special în perioada sărbătorilor pascale. Baza noastră de costuri ultra-scăzute ne permite să oferim cele mai ieftine bilete, ceea ce stimulează călătoriile aeriene în CEE iar, în condițiile în care avansul economic din regiune este superior celui din Europa Occidentală, din ce în ce mai mulți clienți alef să zboare cu Wizz Air”.

Compania operează acum peste 500 de rute din și către 42 de țări. Compania de transport aerian Wizz Air a anunțat luna trecută o investiție majoră în Marea Britanie, în pofida incertitudinilor provocate de votul privind ieșirea Marii Britanii din UE (Brexit). Compania și-a deschis prima bază pe teritoriul britanic, la aeroportul Luton (lângă Londra), astfel încât va putea oferi trei noi rute, spre Tel Aviv (Israel), Pristina (Kosovo) și Kutaisi (Georgia).

Ca veste de bun augur, pasagerii Wizz Air nu vor mai fi taxaţi pentru bagajul mare de mână pe care îl aduc la bordul aeronavelor, începând cu data de 29 octombrie. Cei care au zboruri după această dată şi le-au fost reţinuţi deja banii, primesc înapoi 120% din sumă.pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului. Limita maximă a bagajelor mari ce vor fi luate la bordul avioanelor va fi însă de 90. Restul bagajelor, care nu mai încap, vor fi transportate gratuit în cală. Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor. Wizz Air consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăţi experienţa de călătorie.

De astăzi, 19 Iulie 2017 compania aeriană anunţă lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit Wizz Priority. Acesta va include în primul rând prioritate la îmbarcare. De asemenea, pasagerii pot lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână, cu dimensiuni maxime de 40x30x18 cm. De asemenea, începând cu data de 29 octombrie, ei vor primi o garanţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor. Garanţia este  valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass. Wizz Air operează o flotă de 84 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări

Sursa foto : https://wizzair.com

Sinteză realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo