Criteriul National

Noua colectie de haine second hand din depozitul Daigoro surprinde publicul autohton

Noua colectie de haine second hand din depozitul Daigoro surprinde publicul autohton
aprilie 03
09:57 2017

Poate ca de multe ori variantele pe care ni le ofera magazinele de la mall nu mai reprezinta un element de noutate pentru noi, iar acest lucru ne poate descuraja.

Sacou CambratFacem vizite repetate pe la mall sau pe la magazinele consacrate din oras de la care ne imbracam de obicei, insa elementul de noutate nu apare, iar daca acesta exista preturile sunt foarte ridicate. Un alt dezavantaj este reprezentat de faptul ca toata lumea alege sa isi cumpere haine din aceleasi locatii, astfel incat dispare si cea mai mica urma de originalitate in outfit-urile noastre.

Ce ar fi de facut?

Trebuie sa aflam ca in mediul online exista diverse haine second hand in depozitul Daigoro de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret. Te-ai gandit vreodata ca la un astfel de depozit online de haine sh ai putea gasi chiar si sacouri pe corp sau bluze care sa te scoata in evidenta? Te-ai gandit ca multitudinea de optiuni poate fi mai mare chiar si fata de un magazin de la mall?

Acest depozit de haine second hand acopera cu brio atat nevoile celor mici cat si celor mari la cele mai bune preturi. Fie ca optam pentru iesitul in oras si alegem tinutele clasice sau cele casual, fie ca optam pentru activitati sportive sau sedentarism, avem cu siguranta optiuni viabile.

Ne stau la dispozitie pentru doamne diverse mixuri de haine, camasi, sacouri, pantaloni, blugi, dar si o colectie de lenjerie intima cel putin interesanta! Domnii au si ei din ce sa aleaga, iar optarea pentru haine care le scot in evidenta trasaturile fizice de cele mai multe ori este prioritara. In acest caz, un sacou subtire si pe corp sau o camasa slim fit sunt cu siguranta optiuni viabile, la care se adauga poate o pereche de blugi sau de pantaloni, capabile sa raspunda cu brio oricarei iesiri in decorul urban.

Dar si micutii pot iesi in evidenta cu multe lucruri, iar la depozitul online Daigoro le sunt puse la dispozitie diverse pijamale cu modele, tricouri, sepcute, halate de baie sau alte mixuri de haine pentru anotimpul rece sau cel cald. In plus, la depozitul Daigoro de haine second hand o sa gasim si cele mai bune preturi in materie de accesorii pentru casa.

Putem gasi accesorii de bucatarie, baie sau dormitor la cele mai bune preturi, multe dintre ele incepand cu 5,40 lei, lucru pe care cu siguranta nu il gasim nici in magazine mari, consacrate. In plus, comanda ne vine chiar la noi acasa in 24 sau 48 ore, fara cea mai mica problema!

Ieftin, inovativ si avantajos sunt niste cuvinte ce caracterizeaza cu siguranta acest depozit, iar daca cauti ceva nou, care sa te atraga atat pe tine cat si lumea din jur, el este o alternativa de luat in seama.

Sursa foto: Pinterest.com

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro