Criteriul National

NOUĂ MOTIVE PENTRU CARE GUVERNUL CIOLOŞ ESTE UN DEZASTRU (Partea Întâi)

NOUĂ MOTIVE PENTRU CARE GUVERNUL CIOLOŞ ESTE UN DEZASTRU (Partea Întâi)
august 11
12:15 2016

ministri_ciolos_29870100

NOUĂ MOTIVE PENTRU CARE GUVERNUL CIOLOŞ ESTE UN DEZASTRU (Partea Întâi)

În acest document vă vom prezenta peste 27 de motive pentru care Guvernul Cioloş se dovedește că este incompetent şi iresponsabil. Vă reamintim că acest document a fost realizat de către ziarul Criteriul Naţional în colaborare cu domnul Alberto Rodrigues în calitate de cercetător în ştiinţele economice şi digitale.

DE CE ZIARUL NOSTRU A LUAT O ASTFEL DE INIŢIATIVĂ DE A VĂ PREZENTA PESTE 27 DE MOTIVE PENTRU CARE GUVERNUL CIOLOŞ ESTE UN DEZASTRU ?

Atunci când domnul Ion Cristoiu declara în urmă cu ceva timp, de o manieră clară, toată opinia publică nu a conștientizat.Mai precis,nu prea a decelat însemnătatea a ceea ce ştie și spune, iar surpriza a constituit-o faptul că nimeni şi nimic nu au dat vreun semn sau vreo reacţie și nici nu a infirmat toate cele expuse!

Să nu uitaţi că dânsul este unul dintre cei mai bine informaţi ziarişti din România. Trebuie să vă aducem aminte că domnul Ion Cristoiu a spus (cităm) „Guvernul Cioloş (…) cu un Guvern în care cele două Servicii secrete și-au propulsat ofițerii, colaboratorii și informatorii.” Acum ca să puteţi înţelege celelate motive care au făcut ca ziarul nostru să vă prezinte motivele pentru care aşa zis-ul ” Guvernul meu” adică Guvernul domnului Klaus Iohannis că ar fi iresponsabil şi incompetent… o să vă spunem următoarele.

Contextul geo-politic este unul deosebit de complicat şi dificil.De aceea se explică cum şi mai ales de ce Angela Merkel nu va permite ca o reprezentanţă diplomatică a Germaniei să susţină un Guvern format aşa cum spune domnul Ion Cristoiu ” de către ofiţeri, colaboratori şi informatori ai serviciilor secrete „ şi care pe deasupra sunt iresponsabili şi pe deplin imcompetenţi. Întrucât Ambasada Germaniei a oferit suţinerea publică a unui astfel de grupări de iresponsabili şi incompetenţi, am decis în colaborare cu domnul Alberto Rodrigues să exersăm dreptul nostru de liberă exprimare garantat de Constituție și conform codului deontologiei profesionale.

În acelaşi timp am dorit să-i oferim domnului Alberto Rodrigues sprijin în vederea exersării acţiunilor sale civice care sunt realizate în beneficiul intereselor României.

Pentru început, vă spunem clar şi fără echivoc că ” Guvernul meu”  adică Guvernul domnului Klaus Iohannis este incompetent şi iresponsabil.

Ca să fim expliciţi, vă vom prezenta fiecare dintre motivele care aduc României pagube de milioane de euro.Acestea sunt în deplină conexiune cu cele peste 27 de motive ce vor fi prezentate de către ziarul nostru. Aceste lucruri pot reprezenta exact ceea ce autorităţile competente au nevoie ca să poată atragă la răspundere penală celor vinovaţi pentru ceea ce se întâmplă şi pagubele care se obţin din acest proces îndelung şi parşiv.

Până atunci ca să puteți vedea ce text a fost folosit de către Ambasada Germaniei ca să susţină de o manieră publică o astfel de grupare de iresponsabili şi incompetenţi, o să vă prezentăm un pasaj dintr-o postare ce a fost publicată de aceeaşi Ambasadă a Germaniei, la data de 3 August :

„Chestionarul actual arată că firmele germane au în continuare încredere în România ca amplasament investițional și privesc încrezătoare spre viitor, ceea ce parțial poate fi determinat și de noul Guvern, care și-a început activitatea în 2015. Încrederea în acest guvern a crescut și o dată cu ea speranța că vor fi luate acele măsuri necesare pentru continuarea reformelor. „
Acum ca sa puteţi înţelege un lucru şi mai grav o să revenim la spusele domnului Ion Cristoiu-  „Guvernul Cioloş (…) un Guvern în care cele două servicii secrete și-au propulsat ofițerii, colaboratorii și informatorii.”

77

De aici se poate trage concluzia că dintr-o simplă numire a fost posibilă formarea unui guvern de către membrii ai serviciilor secrete , colaboratori şi chiar informatorii lor. Să vedem acum ce au făcut ca să poată avea ofiţeri şi colaboratori chiar în Parlament.

În acest sens, domnul Klaus Iohannis a propus şi promulgat legea care permite acest lucru şi anume votarea pe lista de partide.

Acum după ce veţi citi acele motive pentru care un guvern format de către ofiţeri ai serviciilor, dimpreună cu colaboratorii şi informatorii, vă promitem (că atât în acest articol cât şi în altele ce vor urma) că veți avea o imagine clară asupra fenomenului.

Iată primele nouă motive, cu precizarea că ordinea şi importanţa este pur subiectivă şi pe deplin aleatorie :

1) Guvernul format de către ofiţeri ,colaboratori şi informatori ai serviciilor secrete au vrut să ofere posibilitatea ca firmele monopoliste care controlează gazul să aibe dreptul să scumpească cu cât vor „muşchii lor” preţurile la gaz de la 1 Iulie. Vă vom prezenta amănunte de care aveţi nevoie ca să puteţi să înţelegeţi cât de grav este o astfel de situaţie. 

2) Este strigător la cer deoarece nici în domeniul agriculturii, domeniul în care domnul Dacian Cioloş a fost comisar nu a ştiut ce trebuie să facă pentru a ajuta agricultorii să obţină un preţ mult mai bun , de peste 75% pentru produsele lor, fără ca ei să fie obligaţi să plece din localitatea lor să caute cumpăratori. 

3) Guvernul instalat de domnul Iohannis dupa tragedia de la clubul Colectiv avea obligaţia să implementeze proiectul prin intermediul căruia România să poată obţină veniturile de la peste 7 surse provenite din venituri externe .Dacă respecta o astfel de obligaţie de serviciu, o bună parte din banii de la buget se obţine din cele 7 surse de venituri externe şi nicidecum din buzunarele românilor şi a firmelor autohtone!
4) Este inadmisibil ce se întâmplă în România, ţara care se află în top 10 în cadrul unui clasament nedorit și detestabil, al ţărilor unde un număr mare de oameni mor din cauza poluării.Poate că acum veți înțelege de ce tocmai domnul Dacian Cioloș nu a ştiut să facă cele necesare ca să încurajeze oamenii de afaceri să facă o afacere în domeniile care nu consumă resurse şi nu poluează! 

CEREMONIE DE INVESTITURA - MINISTRI - GUVERN CIOLOS

5) Guvernul  „cetăţeanului cu cele 5-6 case”  a încercat să adopte o decizie care ar fi făcut pe milioane de oameni să îşi piardă casa .Vom reveni cu mai multe informaţii şi atunci veţi vedea în ce fel interesele României şi al cetăţenilor lor sunt călcate în picioare.

 
6) Este de neacceptat ceea ce vă vom spune în acest paragraf. Organizaţia Mondială a Sănătăţii atrage atenţia că se va dubla numărul celor care se vor sinucide. Cu toate că se ştie că Sistemul de Învăţământ din România este unul din factorii majori care contribuie la stress şi la răspîndirea depresiei şi automat care «ajută» populația disperată să se sinucidă,nimeni și nimic nu-i împiedică pe aceștia să conducă de o manieră atât de sfidătoare la adresa tuturor.  Guvernul iresponsabil a domnului Klaus Iohannis nu a motivat sau obligat instituţiile de învăţământ să implmenteze anumite programe care vor ajuta elevii şi studenţii să

a) Se elibereze de stress

b) Să asimilizeze un volum relativ mare de informaţii cuun volum de efort cât mai redus

crestere-economica-economie

7) Guvernul condus de către un cercetat penal în dosarul 203/p/2014 a domnului Klaus Iohannis avea obligaţia ca încă din luna Ianuarie 2016 să elaboreze o serie de proiecte care puteau să creeze locuri de muncă şi în acelaşi timp să ajute România să profite de o serie de avantaje care se ofere în contextul declarării de către Naţiunile Unite ca anul 2017 ca fiind anul Turismului Sustenabil.

 

 8) Guvernul numit de către cel care doreşte să acţioneze în Justiţie ţara pe care o reprezintă avea obligaţia ca încă din Februarie să facă ceea ce trebuie ca să atragă turişti în diverse weekenduri din lunile Mai, ,Iunie ,Septembrie ,Octombrie. 

9) Guvernul care acţionează împotriva intereselor României a încercat să ia o decizie care facilita un anumit grup de companii şi aduce prejudicii pentru sute de mii de alte firme.

111

Să nu uitaţi că sunt peste 27 de motive care demonstrează că o astfel de situaţie este de o gravitate ieşită din comun!

Cu speranţa că aţi înţeles şi aţi reuşit să vă faceţi o imagine completă asupra fenomenului, vă mulţumim pentru atenţie şi promitem că vom reveni și vă vom aminti și celelalte motive. Totodată promitem să urmărim cu atenţie desfăşurarea ulterioară a evenimentelor şi atunci când vom considera,vom interveni ori de cîte ori vom avea ocazia.

Vă mulțumim!

Sursa foto  www.romaniatv.netwww.mediafax.ro

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo