Criteriul National

Noul ambasador SUA la Bucureşti ştie germana şi japoneza REVISTA PRESEI

Noul ambasador SUA la Bucureşti ştie germana şi japoneza REVISTA PRESEI
martie 26
06:01 2015

SUA trimit în România un ambasador care ştie germana şi japoneza, anunţă HotNews. Hans J. Klemm, probabil un etnic german american, după nume, a mai lucrat de exemplu ca ataşat economic la Ambasada SUA din Tokio, apoi s-a ocupat de managementul resurselor umane pentru Departamentul de Stat în Centrala de la Washington.

Darius Vâlcov şi-a făcut numărul, de ziua lui, de la tribuna Parlamentului, cerând senatorilor să lase Justiţia să-şi urmeze cursul (implicit, se deduce că în cazul lui Dan Şova Senatul nu a lăsat Justiţia să-şi urmeze cursul), apoi a fost reţinut de DNA, conform Ziare.com. Telenovela continuă mâine, la ÎCCJ.

Fostul ministru, ce se vedea cu acoliţii săi prin cimitire şi dosea tablouri de artă prin seifuri, i-ar fi dat în gât pe Traian Băsescu şi Vasile Blaga, susţine Bursa, într.un articol numit „Pârăşti şi câştigi”.

PNL atacă la CCR decizia Senatului, de respingere a avizului de reţinere şi arestare pentru Dan Şova, şi cere alegeri anticipate, informează Realitatea. La taiwanezi circulă legenda lui Chu, un regat care era aproape cucerit de regatul rival, ce-i bătea la porţi cu săbiile oştenilor săi, şi totuşi a învins. Noi nu aşteptăm de la PNL să îşi spună, când au astfel de iniţiative, „amintiţi-vă de Chu”.

Un român din Italia îi scrie lui Klaus Iohannis, cerându-i să dizolve Parlamentul, explică Adevărul. Problema este că acest român de bună-credinţă nu a citit Constituţia.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo