Criteriul National

Noul magazin online al iubitorilor de parfumuri

Noul magazin online al iubitorilor de parfumuri
februarie 02
17:36 2019

Magazinul online www.parfumtester.ro ofera posibilitatea fiecarui om sa achizitioneze un parfum tester. Esenta preferata a fiecaruia se muleaza pe ph-ul pielii, impresioneaza prin siajul oferit si longevitatea sa. Cu toate acestea, multi romani apleaza la parfumuri tester pentru a avea in garderoba de parfumuri esenta mult dorita.

Nu mai este nici un secret, parfumurile tester acapareaza piata din Romania si fiecare iubitor de esente fine alege aceasta modalitate pentru a se bucura de elixirul mult dorit. Cu toate ca parfumurile tester au ca scop principal testarea acordurilor care inglobeaza esenta, majoritatea romanilor nu au posibilitatea de a achizitiona o sticla intreaga de parfum din cauza costurilor ridicate.

Astfel, parfumurile tester de pe https://www.parfumtester.ro devin perfecte. Parfumtester.ro este magazinul online care se diferentiaza prin calitatea parfumului tester si totodata prin catitatea comercializata. Cu multi ani de experienta in spate, managerii parfumtester.ro au inmagazinat de-a lungul anilor suficienta experienta in materie de parfumuri pentru a putea oferi cele mai bune recomandari in functie de personalitatea si preferinta doritorilor.

Magazinul online orientat catre calitate si accesibilitate

Shalimar Parfum Initial parfum tester

O simpla intrebare despre parfumuri o sa va faca sa vedeti parfumurile cu alti ochi. In ochii specialistilor, parfumurile au trecut de simpla utilitate a mirosului palcut si s-au transformt in arta pura. “Parfumurile sunt oglinzi ale sufletului si ale personalitatii umane. Mixul de note care formeaza esenta reprezinta un fond al personalitatii si caractere multiple, de aceea parfumul ar trebui ales cu grija. Daca privim notele care alcatuiesc un parfum putem observa ca sunt precum o carte simpla si transparenta. Exista si parfumuri complicate, cu o complexitate menita sa exprime in cateva ore un amalgam de valori si masti umane”.

Parfumurile tester sunt menite sa sublinieze in acorduri fine toata filosofia care sta in spatele notelor. Cu un siaj ridicat, aceste parfumuri au o longevitate ridicata menita sa contureze de-a lungul orelor fiecare nota in parte.

Pentru a acoperi o gama larga de parfumuri si branduri, parfumtester.ro vizeaza ca in lunile urmatoare sa isi adauge in lista de parfumuri noi esente tip tester.

Misiunea magazinului online este de a satisface dorintele iubitorilor de parfumuri prin aducerea unor esente rafinate la preturi accesibile, intr-un raport calitate – pret greu de egalat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei