Criteriul National

Noul magazin online al iubitorilor de parfumuri

Noul magazin online al iubitorilor de parfumuri
februarie 02
17:36 2019

Magazinul online www.parfumtester.ro ofera posibilitatea fiecarui om sa achizitioneze un parfum tester. Esenta preferata a fiecaruia se muleaza pe ph-ul pielii, impresioneaza prin siajul oferit si longevitatea sa. Cu toate acestea, multi romani apleaza la parfumuri tester pentru a avea in garderoba de parfumuri esenta mult dorita.

Nu mai este nici un secret, parfumurile tester acapareaza piata din Romania si fiecare iubitor de esente fine alege aceasta modalitate pentru a se bucura de elixirul mult dorit. Cu toate ca parfumurile tester au ca scop principal testarea acordurilor care inglobeaza esenta, majoritatea romanilor nu au posibilitatea de a achizitiona o sticla intreaga de parfum din cauza costurilor ridicate.

Astfel, parfumurile tester de pe https://www.parfumtester.ro devin perfecte. Parfumtester.ro este magazinul online care se diferentiaza prin calitatea parfumului tester si totodata prin catitatea comercializata. Cu multi ani de experienta in spate, managerii parfumtester.ro au inmagazinat de-a lungul anilor suficienta experienta in materie de parfumuri pentru a putea oferi cele mai bune recomandari in functie de personalitatea si preferinta doritorilor.

Magazinul online orientat catre calitate si accesibilitate

Shalimar Parfum Initial parfum tester

O simpla intrebare despre parfumuri o sa va faca sa vedeti parfumurile cu alti ochi. In ochii specialistilor, parfumurile au trecut de simpla utilitate a mirosului palcut si s-au transformt in arta pura. “Parfumurile sunt oglinzi ale sufletului si ale personalitatii umane. Mixul de note care formeaza esenta reprezinta un fond al personalitatii si caractere multiple, de aceea parfumul ar trebui ales cu grija. Daca privim notele care alcatuiesc un parfum putem observa ca sunt precum o carte simpla si transparenta. Exista si parfumuri complicate, cu o complexitate menita sa exprime in cateva ore un amalgam de valori si masti umane”.

Parfumurile tester sunt menite sa sublinieze in acorduri fine toata filosofia care sta in spatele notelor. Cu un siaj ridicat, aceste parfumuri au o longevitate ridicata menita sa contureze de-a lungul orelor fiecare nota in parte.

Pentru a acoperi o gama larga de parfumuri si branduri, parfumtester.ro vizeaza ca in lunile urmatoare sa isi adauge in lista de parfumuri noi esente tip tester.

Misiunea magazinului online este de a satisface dorintele iubitorilor de parfumuri prin aducerea unor esente rafinate la preturi accesibile, intr-un raport calitate – pret greu de egalat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei