Criteriul National

Noul portal care se ingrijeste de frumusetea romancelor

Noul portal care se ingrijeste de frumusetea romancelor
august 21
12:18 2018

In prezent, traim intr-o perioada in care romancele primesc tot felul de provocari din exterior, de la societatea avida de perfectiune care ne inconjoara, dar si de la familie si prieteni. Majoritatea sunt sfatuite sa fie frumoase si perfect ingrijite, dar sa emane prospetime si naturalete.

Se poate spune ca traim pe fuga si datorita acestui aspect nu mai avem timp sa cumparam reviste de la magazine si sa le rasfoim in timp ce ne bem cafeaua de dimineata. In schimb, telefonul smart a devenit acel device care ascunde in el sute de site-uri si portale online de frumusete care pot ajuta romancele sa faca fata acestor provocari impuse involuntar de societate, dar mai ales de ele insele.

Bebeautiful.ro, noul portal care se ingrijeste de frumusetea romancelor de pretutindeni

Recent, a aparut in mediul online portalul Bebeautiful.ro, un “aliat” de nadejde al romancelor cand vine vorba despre sfaturi de frumusete.

Acest portal cucereste romancele prin continutul de calitate, bine documentat, corelat cu un design modern al unui blog simplist si totodata avangardist.

Ce domenii acopera acest portal de frumusete?

Frumusetea este o notiune complexa, cu siguranta relativa pentru fiecare dintre noi, dar dincolo de acest aspect, exista niste “aspecte tehnice” pe care orice femeie care doreste sa se infatiseze frumoasa in societate trebuie sa le aiba in vedere.

In acest sens, numele acestui portal online este justificat de faptul ca acopera toate aspectele legate de frumusete, nu doar sfaturi despre cum sa te machiezi la o petrecere, de exemplu.

Iata care sunt paginile pe care le poti vizita pe acest portal!

Corp

Aceasta sub – categorie a portalului online Bebeautiful.ro ofera sfaturi legate de ingrijirea corporala, de la cum sa alegi o crema anticelulitica profesionala la tipurile de fond de ten potrivite pentru tonalitatea pielii tale.

Indiferent cat de mult sustinem ca suntem de fapt un “suflet”, conteaza foarte mult cum prezentam in societate acest ambalaj al trupului.

Fitness

In cadrul acestei categorii, romancele vor putea citi numeroase trucuri despre cum sa te tii de un progam de fitness la domiciliu si mai ales idei de exercitii pentru a tonifia diverse parti ale corpului.

Machiaj

Aici, romancele vor primi tot felul de sfaturi despre cum sa machieze, despre ce rujuri sunt potrivite in anumite situatii, despe rimelul care le avantajeaza si asa mai departe.

Par

Se poate spune ca un par matasos, bine ingrijit, este de fapt cel mai important aspect cand vine vorba de frumusetea romancelor, astfel incat portalul online Bebeautiful.ro a creat si aceasta categorie.

Ten

Din toate categoriile acestui portal, aceasta este poate cea mai “problematica” in sensul in care foarte multe romance se plang de anumite probleme cu tenul.

Unghii

Aceasta categorie este una mai “amanuntita”, insa este un lucru bine cunoscut faptul ca pentru o femeie conteaza foarte mult cum isi ingrijeste unghiile, pentru imaginea de ansamblu pe care si-o creeaza in societate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu