Criteriul National

Noul portal care se ingrijeste de frumusetea romancelor

Noul portal care se ingrijeste de frumusetea romancelor
august 21
12:18 2018

In prezent, traim intr-o perioada in care romancele primesc tot felul de provocari din exterior, de la societatea avida de perfectiune care ne inconjoara, dar si de la familie si prieteni. Majoritatea sunt sfatuite sa fie frumoase si perfect ingrijite, dar sa emane prospetime si naturalete.

Se poate spune ca traim pe fuga si datorita acestui aspect nu mai avem timp sa cumparam reviste de la magazine si sa le rasfoim in timp ce ne bem cafeaua de dimineata. In schimb, telefonul smart a devenit acel device care ascunde in el sute de site-uri si portale online de frumusete care pot ajuta romancele sa faca fata acestor provocari impuse involuntar de societate, dar mai ales de ele insele.

Bebeautiful.ro, noul portal care se ingrijeste de frumusetea romancelor de pretutindeni

Recent, a aparut in mediul online portalul Bebeautiful.ro, un “aliat” de nadejde al romancelor cand vine vorba despre sfaturi de frumusete.

Acest portal cucereste romancele prin continutul de calitate, bine documentat, corelat cu un design modern al unui blog simplist si totodata avangardist.

Ce domenii acopera acest portal de frumusete?

Frumusetea este o notiune complexa, cu siguranta relativa pentru fiecare dintre noi, dar dincolo de acest aspect, exista niste “aspecte tehnice” pe care orice femeie care doreste sa se infatiseze frumoasa in societate trebuie sa le aiba in vedere.

In acest sens, numele acestui portal online este justificat de faptul ca acopera toate aspectele legate de frumusete, nu doar sfaturi despre cum sa te machiezi la o petrecere, de exemplu.

Iata care sunt paginile pe care le poti vizita pe acest portal!

Corp

Aceasta sub – categorie a portalului online Bebeautiful.ro ofera sfaturi legate de ingrijirea corporala, de la cum sa alegi o crema anticelulitica profesionala la tipurile de fond de ten potrivite pentru tonalitatea pielii tale.

Indiferent cat de mult sustinem ca suntem de fapt un “suflet”, conteaza foarte mult cum prezentam in societate acest ambalaj al trupului.

Fitness

In cadrul acestei categorii, romancele vor putea citi numeroase trucuri despre cum sa te tii de un progam de fitness la domiciliu si mai ales idei de exercitii pentru a tonifia diverse parti ale corpului.

Machiaj

Aici, romancele vor primi tot felul de sfaturi despre cum sa machieze, despre ce rujuri sunt potrivite in anumite situatii, despe rimelul care le avantajeaza si asa mai departe.

Par

Se poate spune ca un par matasos, bine ingrijit, este de fapt cel mai important aspect cand vine vorba de frumusetea romancelor, astfel incat portalul online Bebeautiful.ro a creat si aceasta categorie.

Ten

Din toate categoriile acestui portal, aceasta este poate cea mai “problematica” in sensul in care foarte multe romance se plang de anumite probleme cu tenul.

Unghii

Aceasta categorie este una mai “amanuntita”, insa este un lucru bine cunoscut faptul ca pentru o femeie conteaza foarte mult cum isi ingrijeste unghiile, pentru imaginea de ansamblu pe care si-o creeaza in societate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei