Criteriul National

Noul trend in Romania: Vanzari haine second hand en gros

Noul trend in Romania: Vanzari haine second hand en gros
ianuarie 22
10:17 2018

Daca pana acum cativa ani era o rusine sa iti cumperi haine de la second hand, se pare ca si vedetele internationale, cu sume uriase de bani in conturi, au devenit adeptele acestui stil de viata. Emma Watson, Charlize Theron, Robert Pattinson si multi alti celebri de la Hollywood, sustin ca nu vad nimic in neregula cu a-ti achizitiona haine second hand.

Ba mai mult, tot ei sustin ca persoanele care au un dressing bogat, cu articole vestimentare pe care nu le mai poarta, ar fi bine sa se gandeasca sa le ofere, contracost, unui depozit de haine second hand. Desi la prima vedere totul ar fi legat de bani, lucrurile nu sunt atat de simple.

Leonardo DiCaprio sustine ca hainele pe care le purtam sunt create de copii si persoane mature din cele mai sarace parti ale Globului, care sunt tinute in sclavie. Astfel, indiferent daca iti cumperi un articol vestimentar de brand, pe care dai cateva mii de euro, la muncitori vor ajunge maximum 10 dolari, cu care vor trebui sa traiasca si sa isi intretina familia timp de o luna.

Si vedetele din Romania militeaza pentru acest schimb, mai ales ca asa poti face si o fapta buna, insa le oferi fanilor tai posibilitatea de a purta un articol vestimentar de vedeta, la pret de chilipir. Astfel, nici nu este de mirare ca au aparut in Romania tot mai multe depozite cu haine second hand en gros, provenite in special din Europa de Vest, din tari precum Germania, Italia, Anglia.

De cele mai multe ori, oferta acestor depozite de imbracaminte SH contine articole vestimentare variate, de inalta calitate, de dama, de barbati si chiar de copii. In plus, pentru a-si fideliza clientela, multe dintre aceste depozite ofera si transport la domiciliu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro