Criteriul National

Nu este despre vinovatii/nevinovatii, e despre aplicarea legii, despre respectarea deciziilor CCR (bune, rele, fiecare cum le intelege)

Nu este despre vinovatii/nevinovatii, e despre aplicarea legii, despre respectarea deciziilor CCR (bune, rele, fiecare cum le intelege)
aprilie 08
10:09 2022

Onor’ Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin a reluat, azi, consultarile cu sindicatele din cadrul Politiei Locale Ploiesti, doar de forma si intr-o aroganta si dispret total.
A fost doar o parodie de consultare, venind cu aceeasi organigrama.
La orice intrebare a sindicalistilor raspunsul era acelasi, dat in in zeflemea fata de subordonati si de lege: „asta este viziunea mea de manager, daca nu merge, o schimbam”.
Motivarea hilara a „Nasului” – Don’ Spanu – Albu Catalin cu privire la modificarea din patru birouri in doua birouri de Ordine Publica a fost ca o instanta a decis ca trebuie sa dea libere la salariati si desfiinteaza posturi deoarece nu mai sunt oameni pe strada. Si, prin aceasta schimbare treaba va merge ca a facut el personal simulari (n.r- Probabil cu „Rechinul“ Don’ Andrei Volosevici- PRIMAR PLOIESTI care, ieri, se impleticea, la orele 15.30, in curtea RASP, chiar il impiedica un anume domn Bahus!).
Despre C.S a precizat cu aroganta ca este acoperit de lege si a dat in mapa consilierilor locali aceste documente.
Doamne IARTA SI PAZESTE! O hotarare executorie la care marele „Nas” – Don’ Spanu – Albu Catalin are acoperire legala ca nu o indeplineste. Va rugam sa ii gasiti urgent un loc la spitalul Obregia.

In fapt s-a creat o struta camila si un post de sef serviciu pentru functionarul facut ilegal (aceea bucata de paznic, fiu de bastan de pe la Finante), functionar care a „concurat” ilegal pe postul lui C.S.
De asemenea, pe langa cele doua grave ilegalitati, Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin inceraca sa scape de Anton Catalin, tot ilegal, prin retrogradarea sa ca o razbunare a primarului.

Mai mult, impreuna cu „ FINUL Rechin“ Don’ Andrei Volosevici- PRIMAR PLOIESTI a incarcat schema Politiei Locale Ploiesti cu posturi pentru persoane din exterior, carora le-au fost promise.
Astfel, la Circulatie sunt prevazute patru posturi de consilieri principal, deci vor fi adusi batranei din exterior.
La Juridic s-a mai incarcat schema cu toate ca acest birou este pulbere si majoritatea proceselor au fost pierdute de institutie.
La Mediu la fel, nu este suplimentat cu un post de referent, ci pentru a aduce si aici din exterior.
Pentru ca nu s-a consemnat toate aspectele discutate in procesul-verbal, doua sindicate NU au semnat dand ocazia lui Spanu sa ranjeasca superior, va spunem mai jos de ce, se baza pe fin...
Ultima pasarica care i-a iesit din gura „Nasului” – Don’ Spanu – Albu Catalin a fost, tot cu un ranjet tamp ca, „stati linistiti, ca postul de director general adjunct” se va ocupa.
Chiar incepe sa ne irite rau aroganta celor doi si intrebam public: de cine va fi ocupat acest post? De persoana aceea cu uniforma de politist care a DAT 20.000 de EURO si de abia si-a recuperat banii inapoi, ultimii 7.000 de euro fiind achitati de o alta persoana pentru a stompa scandalul?! Avem inregistrari audio, in CLAR, pe care le vom publica in momentul in care aceasta ORGANIGRAMA (sub forma aceasta) va ajunge din nou in Consiliul Local Ploiesti si/sau daca acel personaj va fi numit, asta sa le piara ranjetul si arogantele celor doi, chiar nu suntem in Sicilia!).
Aroganta Nasului se baza pe „mismasurile” Finului
„Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin a plecat de la acesta parodie de consultari deoarece, noaptea ca hotii, FINUL Rechin“ Don’ Andrei Volosevici- PRIMAR PLOIESTI convocase, pentru orele 10.00, Comisia Locala de Ordine Publica, deci cu un reprezentant al POLITIEI.
Chiar daca adresele de convocare erau datate cu data de 04, ele au fost primite azi.
Pe ordinea de zi: avizarea proiectului regulamentului de organizare si functionare a Politiei Locale Ploiesti.
Deci cu un reprezentant al POLITIEI in aceasta comisie s-a incercat fortarea de avizare a Organigramei pentru a se reveni in Consiliul Local si a se gira ilegalitati, abuzuri si prejudicii la bugetul local.


Cum era de asteptat, nici aceasta manevra nu a reusit celor din Capofamiglia, cei prezenti nu au semnat, sedinta fiind amanata pentru studierea actelor, existand indicii temeinice de ilegalitati. Arogantele si dispretul fata de lege vor face si victime coleterale! Vom reveni. (Cristina T.).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul