Criteriul National

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita
martie 08
18:07 2018

Revenirea in prim-plan a unui sezon calendaristic este cu siguranta un motiv real pentru a impacta dar si pentru a analiza progresele pe care le-ati obtinut la nivel corporal.

Daca sunteti una din femeile care cocheteaza cu noile viziuni vestimentare, dar in egala masura doreste sa-si mentina standardele de selectie pe cele mai inalte culmi, sa isi pastreze un statut si o imagine sociala adecvata, fara doar si poate o colectie de rochite de vara este tot ce aveti nevoie.

Termenii supletii si naturaletii pot fi exprimati intr-o modalitate desavarsita

Daca in ultimii ani dobandirea unor kilograme in plus a fost un motiv real de deruta, dar si de schimbare a marimii hainelor, iar ambitia, regimul sau activitatea sportiva v-a readus proportiile dorite, un motiv de sarbatoare poate fi regasit la nivel vestimentar, acolo unde supletea, naturaletea si dezinvoltura pot fi argumente de temut pentru dumneavoastra in exprimarea propriului statut in raport cu viziunile avute.

Laris Fashion, locul unde sunt imbinate ideile marilor designeri

Fie ca doriti sa scoateti in relief culoarea parului, fizionomia fetei, cromatica ochilor, diferite zone corporale sau pur si simplu doriti sa va exprimati intr-o maniera unica senzualitatea, Laris Fashion este locul unde se gasesc cele mai bune colectii de rochite vara pentru femeile de pretutindeni.

Modele imprimate, casual, streetwere sau care sa reliefeze bustul

Indiferent de stilul vestimentar avut, de contextul in care sunteti surprinsa la nivelul unei zile, dar in egala masura si de gusturile sau starile de moment avute, colectia noastra este un motiv de rasfat pentru toate doamnele si domnisoarele care se respecta, intrucat le punem la dispozitie cele mai originale croieli, dar si cele mai bune preturi in raport cu ceilalti competitori din domeniul vestimentar.

Alternative facute si pentru sedintele foto

Daca sunteti o persoana care activeaza in mass-media sau care sunteti pasionata de arta fotografica, o rochie din colectia noastra va poate ajuta sa va indepliniti orice obiectiv, intrucat aceasta se potriveste oricarei forme de make-up sau fizionomie corporala.

Va stam la dispozitie cu imagini atent selectate ale manechinelor noastre care promoveaza astfel de produse pentru a va forma o perspectiva de ansamblu comparativ cu aspectul dumneavoastra pentru a stii ce sa achizitionati si cum va fi nota de prezentare a respectivului produs la nivel corporal.

Toate aceste lucruri dar si alte noutati va asteapta pe site-ul nostru, facut special pentru femeile care se regasesc sub principiul frumusetii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu