Criteriul National

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita
martie 08
18:07 2018

Revenirea in prim-plan a unui sezon calendaristic este cu siguranta un motiv real pentru a impacta dar si pentru a analiza progresele pe care le-ati obtinut la nivel corporal.

Daca sunteti una din femeile care cocheteaza cu noile viziuni vestimentare, dar in egala masura doreste sa-si mentina standardele de selectie pe cele mai inalte culmi, sa isi pastreze un statut si o imagine sociala adecvata, fara doar si poate o colectie de rochite de vara este tot ce aveti nevoie.

Termenii supletii si naturaletii pot fi exprimati intr-o modalitate desavarsita

Daca in ultimii ani dobandirea unor kilograme in plus a fost un motiv real de deruta, dar si de schimbare a marimii hainelor, iar ambitia, regimul sau activitatea sportiva v-a readus proportiile dorite, un motiv de sarbatoare poate fi regasit la nivel vestimentar, acolo unde supletea, naturaletea si dezinvoltura pot fi argumente de temut pentru dumneavoastra in exprimarea propriului statut in raport cu viziunile avute.

Laris Fashion, locul unde sunt imbinate ideile marilor designeri

Fie ca doriti sa scoateti in relief culoarea parului, fizionomia fetei, cromatica ochilor, diferite zone corporale sau pur si simplu doriti sa va exprimati intr-o maniera unica senzualitatea, Laris Fashion este locul unde se gasesc cele mai bune colectii de rochite vara pentru femeile de pretutindeni.

Modele imprimate, casual, streetwere sau care sa reliefeze bustul

Indiferent de stilul vestimentar avut, de contextul in care sunteti surprinsa la nivelul unei zile, dar in egala masura si de gusturile sau starile de moment avute, colectia noastra este un motiv de rasfat pentru toate doamnele si domnisoarele care se respecta, intrucat le punem la dispozitie cele mai originale croieli, dar si cele mai bune preturi in raport cu ceilalti competitori din domeniul vestimentar.

Alternative facute si pentru sedintele foto

Daca sunteti o persoana care activeaza in mass-media sau care sunteti pasionata de arta fotografica, o rochie din colectia noastra va poate ajuta sa va indepliniti orice obiectiv, intrucat aceasta se potriveste oricarei forme de make-up sau fizionomie corporala.

Va stam la dispozitie cu imagini atent selectate ale manechinelor noastre care promoveaza astfel de produse pentru a va forma o perspectiva de ansamblu comparativ cu aspectul dumneavoastra pentru a stii ce sa achizitionati si cum va fi nota de prezentare a respectivului produs la nivel corporal.

Toate aceste lucruri dar si alte noutati va asteapta pe site-ul nostru, facut special pentru femeile care se regasesc sub principiul frumusetii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu