Criteriul National

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita
martie 08
18:07 2018

Revenirea in prim-plan a unui sezon calendaristic este cu siguranta un motiv real pentru a impacta dar si pentru a analiza progresele pe care le-ati obtinut la nivel corporal.

Daca sunteti una din femeile care cocheteaza cu noile viziuni vestimentare, dar in egala masura doreste sa-si mentina standardele de selectie pe cele mai inalte culmi, sa isi pastreze un statut si o imagine sociala adecvata, fara doar si poate o colectie de rochite de vara este tot ce aveti nevoie.

Termenii supletii si naturaletii pot fi exprimati intr-o modalitate desavarsita

Daca in ultimii ani dobandirea unor kilograme in plus a fost un motiv real de deruta, dar si de schimbare a marimii hainelor, iar ambitia, regimul sau activitatea sportiva v-a readus proportiile dorite, un motiv de sarbatoare poate fi regasit la nivel vestimentar, acolo unde supletea, naturaletea si dezinvoltura pot fi argumente de temut pentru dumneavoastra in exprimarea propriului statut in raport cu viziunile avute.

Laris Fashion, locul unde sunt imbinate ideile marilor designeri

Fie ca doriti sa scoateti in relief culoarea parului, fizionomia fetei, cromatica ochilor, diferite zone corporale sau pur si simplu doriti sa va exprimati intr-o maniera unica senzualitatea, Laris Fashion este locul unde se gasesc cele mai bune colectii de rochite vara pentru femeile de pretutindeni.

Modele imprimate, casual, streetwere sau care sa reliefeze bustul

Indiferent de stilul vestimentar avut, de contextul in care sunteti surprinsa la nivelul unei zile, dar in egala masura si de gusturile sau starile de moment avute, colectia noastra este un motiv de rasfat pentru toate doamnele si domnisoarele care se respecta, intrucat le punem la dispozitie cele mai originale croieli, dar si cele mai bune preturi in raport cu ceilalti competitori din domeniul vestimentar.

Alternative facute si pentru sedintele foto

Daca sunteti o persoana care activeaza in mass-media sau care sunteti pasionata de arta fotografica, o rochie din colectia noastra va poate ajuta sa va indepliniti orice obiectiv, intrucat aceasta se potriveste oricarei forme de make-up sau fizionomie corporala.

Va stam la dispozitie cu imagini atent selectate ale manechinelor noastre care promoveaza astfel de produse pentru a va forma o perspectiva de ansamblu comparativ cu aspectul dumneavoastra pentru a stii ce sa achizitionati si cum va fi nota de prezentare a respectivului produs la nivel corporal.

Toate aceste lucruri dar si alte noutati va asteapta pe site-ul nostru, facut special pentru femeile care se regasesc sub principiul frumusetii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul