Criteriul National

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita

Nu lasa aparitia sezonului estival sa te surprinda nepregatita
martie 08
18:07 2018

Revenirea in prim-plan a unui sezon calendaristic este cu siguranta un motiv real pentru a impacta dar si pentru a analiza progresele pe care le-ati obtinut la nivel corporal.

Daca sunteti una din femeile care cocheteaza cu noile viziuni vestimentare, dar in egala masura doreste sa-si mentina standardele de selectie pe cele mai inalte culmi, sa isi pastreze un statut si o imagine sociala adecvata, fara doar si poate o colectie de rochite de vara este tot ce aveti nevoie.

Termenii supletii si naturaletii pot fi exprimati intr-o modalitate desavarsita

Daca in ultimii ani dobandirea unor kilograme in plus a fost un motiv real de deruta, dar si de schimbare a marimii hainelor, iar ambitia, regimul sau activitatea sportiva v-a readus proportiile dorite, un motiv de sarbatoare poate fi regasit la nivel vestimentar, acolo unde supletea, naturaletea si dezinvoltura pot fi argumente de temut pentru dumneavoastra in exprimarea propriului statut in raport cu viziunile avute.

Laris Fashion, locul unde sunt imbinate ideile marilor designeri

Fie ca doriti sa scoateti in relief culoarea parului, fizionomia fetei, cromatica ochilor, diferite zone corporale sau pur si simplu doriti sa va exprimati intr-o maniera unica senzualitatea, Laris Fashion este locul unde se gasesc cele mai bune colectii de rochite vara pentru femeile de pretutindeni.

Modele imprimate, casual, streetwere sau care sa reliefeze bustul

Indiferent de stilul vestimentar avut, de contextul in care sunteti surprinsa la nivelul unei zile, dar in egala masura si de gusturile sau starile de moment avute, colectia noastra este un motiv de rasfat pentru toate doamnele si domnisoarele care se respecta, intrucat le punem la dispozitie cele mai originale croieli, dar si cele mai bune preturi in raport cu ceilalti competitori din domeniul vestimentar.

Alternative facute si pentru sedintele foto

Daca sunteti o persoana care activeaza in mass-media sau care sunteti pasionata de arta fotografica, o rochie din colectia noastra va poate ajuta sa va indepliniti orice obiectiv, intrucat aceasta se potriveste oricarei forme de make-up sau fizionomie corporala.

Va stam la dispozitie cu imagini atent selectate ale manechinelor noastre care promoveaza astfel de produse pentru a va forma o perspectiva de ansamblu comparativ cu aspectul dumneavoastra pentru a stii ce sa achizitionati si cum va fi nota de prezentare a respectivului produs la nivel corporal.

Toate aceste lucruri dar si alte noutati va asteapta pe site-ul nostru, facut special pentru femeile care se regasesc sub principiul frumusetii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro