Criteriul National

Nu lasa evenimentele din viata ta sa treaca neobservate

Nu lasa evenimentele din viata ta sa treaca neobservate
martie 01
11:29 2018

In viata oricarui om exista un moment de cotitura atunci cand cauta sa-si exprime viu intentile iubirii fata de partener cu ajutorul tainei cununiei, un eveniment care trebuie sa fie de la cap la coada atat autentic cat si cu o semnificatie emotionala profunda.

Insa, inainte de a demara o asemenea activitate, fara doar si poate trebuie ancorata o atentie specifica catre alegerea unor verighete din aur, obiecte cu o exprimare simbolistica profunda, dar in egala masura si impuse in traditia romaneasca.

Exista acum alternative unice de achizitionare chiar si pentru gusturi pretentioase

Daca pentru dumneavoastra principiul organizarii unei nunti cu fast nu tine cont de cheltuieli si doriti ca un asemenea eveniment sa fie tinut minte toata viata, fara doar si poate ar trebui sa va concentrati atentia in jurul colectiilor unice din verighete din aur supuse diferitelor prelucrari sau cu insertii de diamante, expuse termenilor inovatiei si elegantei facute pentru un asemenea moment.

Bijuterii certificate si tehnicieni ce sfideaza orice trend

Intrucat ne dorim clientii satisfacuti, dar in egala masura si sa le indeplinim orice cerinta, sa  corespundem oricarui gust, viziune sau preferinta, va punem la dispozitie in prezent alternative unice la cele mai bune preturi, inspirate din diferite culturi occidentale dar in egala masura si originalitatii umane cand vine vorba de prelucrarea lor.

Logodna, un alt demers oficial al vietii umane ce poate fi surprins adecvat

Logodna este primul demers oficial care il fac doi parteneri inainte de a ajunge in fata altarului, dar in egala masura este si simbolul fidelitatii sau confirmarii in timp a functionarii unei relatii de cuplu.

Daca doriti sa surprindeti un astfel de moment la o masa festiva, impreuna cu familiile dumneavoastra, fara doar si poate puteti surprinde cu alegerea unor inele de logodna , obiecte facute special sa nobileze astfel de momente de gala.

Creearea unui asemenea scenariu poate impacta, dar in egala masura poate surprinde pe oricine, mai ales daca viziunea si creativitatea sunt folosite in alegerea modelelor reprezentative, care in prezent pot fi supuse unei oferte de pret competitive, oferind de altfel si o  gama de produse diversificate.

Daca aveti astfel de idei indraznete, acestea trebuie puse in aplicare la tinerete, mai ales ca in timp vor genera amintiri pe cat se poate de placute, pe atat de profund traite care vor genera satisfactie oriunde si oricand vor fi povestite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu