Criteriul National

Nu lasa evenimentele din viata ta sa treaca neobservate

Nu lasa evenimentele din viata ta sa treaca neobservate
martie 01
11:29 2018

In viata oricarui om exista un moment de cotitura atunci cand cauta sa-si exprime viu intentile iubirii fata de partener cu ajutorul tainei cununiei, un eveniment care trebuie sa fie de la cap la coada atat autentic cat si cu o semnificatie emotionala profunda.

Insa, inainte de a demara o asemenea activitate, fara doar si poate trebuie ancorata o atentie specifica catre alegerea unor verighete din aur, obiecte cu o exprimare simbolistica profunda, dar in egala masura si impuse in traditia romaneasca.

Exista acum alternative unice de achizitionare chiar si pentru gusturi pretentioase

Daca pentru dumneavoastra principiul organizarii unei nunti cu fast nu tine cont de cheltuieli si doriti ca un asemenea eveniment sa fie tinut minte toata viata, fara doar si poate ar trebui sa va concentrati atentia in jurul colectiilor unice din verighete din aur supuse diferitelor prelucrari sau cu insertii de diamante, expuse termenilor inovatiei si elegantei facute pentru un asemenea moment.

Bijuterii certificate si tehnicieni ce sfideaza orice trend

Intrucat ne dorim clientii satisfacuti, dar in egala masura si sa le indeplinim orice cerinta, sa  corespundem oricarui gust, viziune sau preferinta, va punem la dispozitie in prezent alternative unice la cele mai bune preturi, inspirate din diferite culturi occidentale dar in egala masura si originalitatii umane cand vine vorba de prelucrarea lor.

Logodna, un alt demers oficial al vietii umane ce poate fi surprins adecvat

Logodna este primul demers oficial care il fac doi parteneri inainte de a ajunge in fata altarului, dar in egala masura este si simbolul fidelitatii sau confirmarii in timp a functionarii unei relatii de cuplu.

Daca doriti sa surprindeti un astfel de moment la o masa festiva, impreuna cu familiile dumneavoastra, fara doar si poate puteti surprinde cu alegerea unor inele de logodna , obiecte facute special sa nobileze astfel de momente de gala.

Creearea unui asemenea scenariu poate impacta, dar in egala masura poate surprinde pe oricine, mai ales daca viziunea si creativitatea sunt folosite in alegerea modelelor reprezentative, care in prezent pot fi supuse unei oferte de pret competitive, oferind de altfel si o  gama de produse diversificate.

Daca aveti astfel de idei indraznete, acestea trebuie puse in aplicare la tinerete, mai ales ca in timp vor genera amintiri pe cat se poate de placute, pe atat de profund traite care vor genera satisfactie oriunde si oricand vor fi povestite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu