Criteriul National

Nu lasa evenimentele din viata ta sa treaca neobservate

Nu lasa evenimentele din viata ta sa treaca neobservate
martie 01
11:29 2018

In viata oricarui om exista un moment de cotitura atunci cand cauta sa-si exprime viu intentile iubirii fata de partener cu ajutorul tainei cununiei, un eveniment care trebuie sa fie de la cap la coada atat autentic cat si cu o semnificatie emotionala profunda.

Insa, inainte de a demara o asemenea activitate, fara doar si poate trebuie ancorata o atentie specifica catre alegerea unor verighete din aur, obiecte cu o exprimare simbolistica profunda, dar in egala masura si impuse in traditia romaneasca.

Exista acum alternative unice de achizitionare chiar si pentru gusturi pretentioase

Daca pentru dumneavoastra principiul organizarii unei nunti cu fast nu tine cont de cheltuieli si doriti ca un asemenea eveniment sa fie tinut minte toata viata, fara doar si poate ar trebui sa va concentrati atentia in jurul colectiilor unice din verighete din aur supuse diferitelor prelucrari sau cu insertii de diamante, expuse termenilor inovatiei si elegantei facute pentru un asemenea moment.

Bijuterii certificate si tehnicieni ce sfideaza orice trend

Intrucat ne dorim clientii satisfacuti, dar in egala masura si sa le indeplinim orice cerinta, sa  corespundem oricarui gust, viziune sau preferinta, va punem la dispozitie in prezent alternative unice la cele mai bune preturi, inspirate din diferite culturi occidentale dar in egala masura si originalitatii umane cand vine vorba de prelucrarea lor.

Logodna, un alt demers oficial al vietii umane ce poate fi surprins adecvat

Logodna este primul demers oficial care il fac doi parteneri inainte de a ajunge in fata altarului, dar in egala masura este si simbolul fidelitatii sau confirmarii in timp a functionarii unei relatii de cuplu.

Daca doriti sa surprindeti un astfel de moment la o masa festiva, impreuna cu familiile dumneavoastra, fara doar si poate puteti surprinde cu alegerea unor inele de logodna , obiecte facute special sa nobileze astfel de momente de gala.

Creearea unui asemenea scenariu poate impacta, dar in egala masura poate surprinde pe oricine, mai ales daca viziunea si creativitatea sunt folosite in alegerea modelelor reprezentative, care in prezent pot fi supuse unei oferte de pret competitive, oferind de altfel si o  gama de produse diversificate.

Daca aveti astfel de idei indraznete, acestea trebuie puse in aplicare la tinerete, mai ales ca in timp vor genera amintiri pe cat se poate de placute, pe atat de profund traite care vor genera satisfactie oriunde si oricand vor fi povestite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro