Criteriul National

Nu lăsa prezenţa dăunătorilor din locuinţa ta să devină o problemă de durată

Nu lăsa prezenţa dăunătorilor din locuinţa ta să devină o problemă de durată
ianuarie 29
18:11 2022

 

Invazia de dăunători din spaţiul casei tale se poate dovedi de cele mai multe ori foarte dificil de gestionat pe cont propriu. Cu toate acestea, pentru a nu lăsa situaţia să îţi scape de sub control, află că există din fericire o soluţie. Este vorba despre compania DDD Nord, care se remarcă datorită serviciilor de dezinsectie la preturi avantajoase pe care le prestează şi datorită echipei pe care o are la bază, alcătuită din profesionişti experimentaţi pe toate tipurile de insecte care au un impact negativ asupra sănătăţii şi siguranţei umane.

De ce DDD Nord

Dacă vrei să te bucuri de profesionalism, promptitudine şi responsabilitate atunci când vine vorba despre prevenirea şi combaterea insectelor care s-au instalat în locuinţa ta, nu ezita să apelezi firma de dezinsecţie din Bucureşti cu preţuri competitive – DDD Nord. Aceasta oferă servicii profesionale, sigure şi rapide, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, pe întreg teritoriul României, oferind garanţie pentru acestea de minimum 30 de zile. Astfel, în cazul în care în această perioadă de garanţie, dăunătorii revin în spaţiul casei tale, echipa DDD Nord intervine din nou pentru tine, gratuit, în maximum 24 h. Mai mult, datorită programului de lucru non-stop, această firmă poate veni în sprijinul tău la orice oră din zi sau din noapte, chiar şi în regim de urgenţă, pentru orice tip de suprafaţă infestată, indiferent de dimensiuni.

Care sunt costurile pentru dezinsecţie

În momentul în care te-ai hotărât să apelezi la serviciile unei astfel de firme specializată în domeniu, care să te ajute să scapi definitiv de grija dăunătorilor prezenţi în casa ta, cu siguranţă primul lucru la care te gândeşti este cu privire la preţul pentru dezinsecţie pe care trebuie să îl plăteşti în urma intervenţiei. În acest sens, află că alături de DDD Nord, ai la dispoziţie următoarele variante: fie poţi consulta tabelul cu preţuri orientative pentru dezinsecţie disponibil pe site, fie poţi cere o evaluare gratuită pentru o ofertă detaliată de preţ pentru dezinsecţie, completând formularul de pe platforma dddnord.ro cu datele personale şi de contact şi precizând tipul de intervenţie dorit, respectiv suprafaţa interioară/exterioară estimată.

Nu în ultimul rând, un alt aspect demn de menţionat este faptul că DDD Nord îţi rambursează contravaloarea operaţiunilor prestate, cazul în care nu poate rezolva problema cu care te confrunţi pe deplin. Totul pentru o relaţie de colaborare transparentă, mutual benefică, bazată pe încredere şi respect.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul