Criteriul National

Nu ocoli o agenție imobiliară bună, dacă vrei să faci o tranzacție reușită!

Nu ocoli o agenție imobiliară bună, dacă vrei să faci o tranzacție reușită!
decembrie 18
14:49 2018

Bliss Imobiliare este mai mult decât o agenție de tranzacții de terenuri și locuințe, de aceea are și atâția clienți mulțumiți.

Cu o vastă experiență, de peste 12 ani în acest domeniu extrem de competitiv, al închirierii, vânzărilor și cumpărărilor de spații rezidențiale sau comerciale, dar și de terenuri, această firmă este partenerul ideal care vă poate oferi o consultanță specializată de înaltă calitate, indiferent dacă aveți în proprietate un imobil pe care vreți să îl închiriați sau să îl vindeți ori vă doriți să intrați în posesia unui spațiu locativ care să vi se potrivească 100%.

Pentru că are cel mai extins portofoliu de pe piața de proprietăți disponibile pentru vânzare și închiriere, apelând la Bliss Imobiliare aveți șanse sporite de a vă găsi reședința la care visați de multă vreme.

Și totul se va realiza într-un timp foarte scurt, deoarece în cadrul agenției se utilizează procese optimizate ce permit reducerea perioadei de până la întâlnirea fericită a clientului cu imobilului dorit. Se acordă consultanță înainte, în timpul și după cumpărarea sau închirierea proprietății în cauză, iar serviciile prestate la Bliss Imobiliare sunt de o calitate desăvârșită, dovadă că mulți clienți devin fideli aceste agenții și apelează în timp chiar și de mai multe ori la această soluție modernă când vor să se mute cu chirie sau să își cumpere propria locuință. Un plus pe care Bliss Imobiliare îl oferă este și faptul că la baza are principiul: comisionul se plătește doar după ce o tranzacție este încheiată cu succes.

Avantajele oferite de firma Bliss Imobiliare

În cazul în care ești proprietar de imobil (locuință, spațiul de business, teren) vânzarea sau închirierea acestuia se face la cel mai bun preț și în cel mai scurt timp posibil, deoarece există o bază largă de potențiali clienți. Din rândul acestora poate fi selectat cumpărătorul sau chiriașul ideal pentru dvs. Mai mult decât atât,
dacă aveți o locuință de lux pe care doriți să o închiriați, aveți șansa deosebită de a fi ocupată de un expat singur sau familist.

Bliss Imobiliare este în branșă de peste 12 ani, de aceea cunoaște în detaliu regulile după care să își desfășoare activitatea legal și cum să presteze servicii de o calitate ireproșabilă pentru clienții săi.

Seriozitatea demonstrată  în decursul timpului i-a adus o notorietate foarte bună, lucru ce facilitează în prezent o promovare eficientă a oricărui imobil oferit spre vânzare sau închiriere, pe mai multe canale moderne de publicitate, vizibilitatea obținându-se prin investirea unor fonduri proprii ale agenției destinate special acestui scop.

În plus, pentru succesul finalizării unor tranzacții reușite, Bliss Imobiliare colaborează cu o rețea vastă de agenți din acest sector de activitate, motiv pentru care inclusiv listele partenerilor vin să se adauge propriei baze de clienți.

Aceia care decid să încheie contracte de prestări servicii de intermediere cu agenția menționată mai sus sunt captivați de principiul conform căruia se plătește comisionul doar la încheierea tranzacției, deoarece reprezintă un avantaj evident pentru orice client, indiferent că este vorba de achiziționarea, vânzarea sau închirierea de proprietăți, de evaluări de imobile, consultanță și management al proprietăților.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu