Criteriul National

Nu stii ce cadouri sa oferi de Craciun? Iata ce te sfatuieste Charmy!

Nu stii ce cadouri sa oferi de Craciun? Iata ce te sfatuieste Charmy!
decembrie 12
11:09 2017

Craciunul este perioada cea mai importanta din an, moment in care fiecare se bucura de cadouri si momente speciale in familie. E drept ca inspiratia te poate lasa, mai ales cand ai cumparat multe cadouri pentru familie, prieteni si apropiati.

Dar stai fara grija pentru ca Charmy iti va oferi o lista utila cu cele mai bune cadouri de pus sub brad.

Canile personalizate sunt prima optiune, atat pentru familie, cat si pentru colegii de birou. Pe langa faptul ca sunt ieftine, acestea sunt o buna sursa de a te apropia de colegii de birou, dar si foarte utile. Iar daca bugetul este limitat, cel mai util este sa achizitionezi cani pentru toti cei dragi, personalizate cu fotografii sau mesaje dragute.

Cizmele decorative. Acestea sunt pe placul tuturor, iar cum explozia de creativitate a atins cote maxime, ai o mare de posibilitati. Acestea pot gazdui cadourile primite de la Mos Craciun, dar sunt si un obiect decorativ de efect, care se poate pune pe perete sau la semineu.

Decoratiunile de perete cu care nu dai gres. Fiecare persoana indrageste Craciunul, iar oamenii de zapada, renii si fulgii de nea sunt simbolurile acestei perioade. In plus, aceste decoratiuni pot fi o amintire memorabila, in care pot fi asternute mesajele pentru Mos Craciun pe placute din lemn, iar mai apoi agatate acasa sau, de ce nu, la birou, pentru a anima atmosfera.

Ramele foto sunt o alta optiune. Pot fi folosite atat in scop personal, cat si pentru a gazdui fotografii cu colegii, prietenii si familia. Pe langa pretul foarte accesibil, aceste rame foto sunt utile pe tot parcursul anului.

Suporturi pentru servetele, globuri personalizate, figurinele tematice. Nu ai cum sa dai gres cu acestea. Sunt alte idei care pot deservi cu succes scopul de a oferi un cadou deosebit persoanei dragi, iar ideile sunt nemarginite.

Orice cadou ai alege, daruieste-l din inima.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro