Criteriul National

Nu stii ce cadouri sa oferi de Craciun? Iata ce te sfatuieste Charmy!

Nu stii ce cadouri sa oferi de Craciun? Iata ce te sfatuieste Charmy!
decembrie 12
11:09 2017

Craciunul este perioada cea mai importanta din an, moment in care fiecare se bucura de cadouri si momente speciale in familie. E drept ca inspiratia te poate lasa, mai ales cand ai cumparat multe cadouri pentru familie, prieteni si apropiati.

Dar stai fara grija pentru ca Charmy iti va oferi o lista utila cu cele mai bune cadouri de pus sub brad.

Canile personalizate sunt prima optiune, atat pentru familie, cat si pentru colegii de birou. Pe langa faptul ca sunt ieftine, acestea sunt o buna sursa de a te apropia de colegii de birou, dar si foarte utile. Iar daca bugetul este limitat, cel mai util este sa achizitionezi cani pentru toti cei dragi, personalizate cu fotografii sau mesaje dragute.

Cizmele decorative. Acestea sunt pe placul tuturor, iar cum explozia de creativitate a atins cote maxime, ai o mare de posibilitati. Acestea pot gazdui cadourile primite de la Mos Craciun, dar sunt si un obiect decorativ de efect, care se poate pune pe perete sau la semineu.

Decoratiunile de perete cu care nu dai gres. Fiecare persoana indrageste Craciunul, iar oamenii de zapada, renii si fulgii de nea sunt simbolurile acestei perioade. In plus, aceste decoratiuni pot fi o amintire memorabila, in care pot fi asternute mesajele pentru Mos Craciun pe placute din lemn, iar mai apoi agatate acasa sau, de ce nu, la birou, pentru a anima atmosfera.

Ramele foto sunt o alta optiune. Pot fi folosite atat in scop personal, cat si pentru a gazdui fotografii cu colegii, prietenii si familia. Pe langa pretul foarte accesibil, aceste rame foto sunt utile pe tot parcursul anului.

Suporturi pentru servetele, globuri personalizate, figurinele tematice. Nu ai cum sa dai gres cu acestea. Sunt alte idei care pot deservi cu succes scopul de a oferi un cadou deosebit persoanei dragi, iar ideile sunt nemarginite.

Orice cadou ai alege, daruieste-l din inima.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu