Criteriul National

Nu vrei sa renunti la job pe timpul verii? Iata cum poti fi productiv DE ORIUNDE!

Nu vrei sa renunti la job pe timpul verii? Iata cum poti fi productiv DE ORIUNDE!
august 14
13:15 2017

Daca ai, in permanenta, un program extrem de incarcat la locul de munca, este posibil sa nu iei in calcul o vacanta mai lunga de un weekend. Teama de a pierde timpul pretios acordat sarcinilor importante te opreste, deseori, sa iti planifici o binemeritata pauza. Cu toate acestea, afla ca este destul de usor sa impaci jobul si timpul liber, daca iti doresti cu adevarat acest lucru.

Iata cum poti lucra EFICIENT de oriunde, in timp ce te bucuri de un concediu inedit!

  • Alege o locatie potrivita!

Alegerea destinatiei perfecte de vacanta de pe laptop In prezent, majoritatea joburilor pot fi efectuate, pe o perioada determinata, de oriunde. Daca lucrezi la birou, exista sanse mari sa iti poti indeplini sarcinile si din afara acestuia. De asemenea, daca esti detinatorul unei afaceri, lucrurile sunt chiar mai simple. Vei avea nevoie doar de un laptop, conexiune la Internet si alte cateva elemente, pentru a putea lucra, fara griji, de oriunde iti doresti. Poti vedea pe www.KARPATEN.ro o gama larga de variante, dintre care sa o selectezi pe cea care te atrage cel mai mult. Alegerea destinatiei de vacanta este foarte importanta, intrucat ea trebuie sa iti ofere cadrul necesar de lucru. Poti opta pentru o croaziera pe Mediterana, astfel avand timpul si conditiile potrivite pentru cateva ore de munca, in fiecare zi. De asemenea, poti alege un circuit intr-o tara europeana, pentru a vizita locuri noi, in timp ce iti poti rezolva si taskurile urgente.

  • Fa-ti bagajul cu atentie!

Barbat face Bagajul pentru plecat in Vacanta

 In functie de natura jobului pe care il ai, vei avea nevoie de lucruri diferite, pentru a putea lucra eficient. De aceea, ia in considerare toate situatiile posibile, pentru a putea fi pregatit pentru orice conditii. In acest sens, la Absolutoffice.ro – papetarie gasesti numeroase modalitati de a te organiza. Include in bagaj accesorii precum dosare, file de protectie, agrafe si clipsuri, precum si baterii, memorii USB si un stick de Internet. Astfel, te vei asigura ca, indiferent de circumstante, nu vei fi afectat de factorii externi. Nu uita sa incluzi, pe lista cu bagaje, o baterie pentru laptop si un incarcator de calitate, pe care sa te poti baza oricand.

  • Organizeaza-te!

Organizarea inainte de plecarea in Concediu

 Daca iti doresti sa lucrezi eficient, este esential sa iti planifici activitatea. Fii realist si seteaza-ti scopuri posibil de atins. Chiar daca vrei sa muncesti, pe timpul calatoriei, nu vei putea face acest lucru non-stop. Stabileste-ti un numar orientativ de ore in care sa te ocupi numai de taskuri. Astfel, te vei putea concentra mai bine si vei avea rezultate optime. De exemplu, daca alegi sa iti petreci concediul vizitand un oras nou, aloca doua sau trei ore muncii, de preferat dimineata. Atunci, vei fi odihnit si vei da randament maxim, in comparatie cu orele tarzii, cand vei fi deja extenuat.

Asadar, daca nu iti doresti sa renunti la sarcinile profesionale pe timpul verii, vor exista intotdeauna solutii pentru a te bucura de vacanta, fara sa sacrifici munca. Aplica aceste sfaturi esentiale si organizeaza-ti un concediu productiv si, in acelasi timp, de neuitat!

Lucreaza de oriunde

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro