Criteriul National

O colaborare cu o agenție seo este extrem de valoroasă acum!

O colaborare cu o agenție seo este extrem de valoroasă acum!
iunie 19
07:46 2020

Colaborează cu Digital Metrics, o agenție marketing online unde lucrează profesioniști adevărați, mai ales dacă ai înregistrat sincope în activitate în ultimele două luni și jumătate de când și în România s-a instaurat starea de urgență și apoi starea de alertă maximă.

Nu te iluziona dacă ai avut anterior lui martie 2020 un magazin fizic cu clienți că lucrurile se vor mai desfășura după același tipic precum se întâmpla în trecut. Lumea s-a schimbat și noi o dată cu ea, iar perioada post coronavirus va fi una extrem de provocatoare pentru toată lumea, oameni simpli, consumatori, dar mai ales pentru antreprenori 

Serviciile seo te ajută ca să te adaptezi mai ușor la schimbările business-ului din 2020

Revenirea la noua normalitate nu se va produce dintr-o dată, iar tu poți folosi această perioadă de timp pentru a-ți face o promovare profesionistă a site-ului tău de e-commerce, așa încât chiar dacă în toamnă, iarnă sau poate chiar la începutul anului viitor, va mai urma un alt val a acestei pandemii sau, cine știe, poate va apărea un alt virus și mai agresiv, tu, antreprenorule, o să fii pus la adăpost.

Cumva clienții s-au educat în această perioadă de izolare obligatorie, decisă de către autorități, ca să acceseze internetul.

Acum oamenii se duc în număr tot mai mare pe internet ca să se distreze pe site-urile existente de pe internet, să socializeze și, foarte important, să facă shopping online.

Chiar și aceia care până în acel moment nu au comandat niciodată nimic, au descoperit cu uimire cât de simplu și de comod este ca să îți alegi anumite produse și servicii de la tine de acasă, fără să mai umbli de năuc prin traficul înnebunitor din oraș, prin poluarea care, cel puțin în Capitală și în alte orașe mari din România, a ajuns la cote extrem de greu de suportat.

Mulți bunici reușesc acum fără probleme ca să își plătească facturile online, dar și să își comande lucrurile necesare chiar și de la farmacie sau de la magazinul cu produse alimentare fără a se mai deplasa până acolo. Așa câștigă timp, pacea mințit, deoarece orice drum pentru o persoană în vârstă care se deplasează cu greutate este un factor de stres maxim.

Plus că nici nu mai riscă a fi agresați sau furați de către infractori, nu mai sunt înșelați de vânzători, totul este clar, la vedere dacă se comandă de pe site-uri de încredere.

Fii și tu unul dintre acei comercianți care nu doar că sunt populari, dar și se bucură de un nivel de credibilitate foarte înalt din partea clienților.

Pentru aceasta este nevoie totuși ca serviciile și produsele pe care le oferi să ajungă la cât mai câți mai mulți cumpărători. Iar pentru asta, strategiile seo te pot ajuta fără îndoială, deoarece fiind în topul rezultatelor înseamnă că motoarele de căutare (în special Google) au considerat că oferi un conținut valoros, că ai un site bine structurat, ușor de utilizat, care se încarcă rapid și care oferă o bună experiență utilizatorilor din toate punctele de vedere.

Totul contează când vorbim de optimizare web, iar specialiștii de la Digital Metrics pot să facă în așa fel încât visul tău de a avea un magazin online perfect adaptat vremurilor din toate punctele de vedere să devină realitate.

Pe de altă parte, dacă în trecut ai colaborat cu o agenție de marketing online și acum ești în topul căutărilor, dar vrei ca să faci economii, sub nicio formă nu recurge la tăierea bugetului pentru promovarea seo.

Dacă ai răbdare suficientă, rezultatele campaniilor de seo te vor surprinde foarte plăcut!

Trebuie spus că seo este o strategie pe termen mediu și lung, ceea ce face azi în materie de seo îți va afecta traficul de căutare organică peste două-trei luni, dar dacă întrerupi campania de optimizare acum, acest lucru poate avea un impact foarte rău asupra potențialului de venituri nete de peste două luni.

Așadar oprește-te din impulsul de a-ți reduce bugetul pentru strategiile seo! Plus că dacă veți renunța la agenția de marketing digital cu care colaborezi s-ar putea ca peste câteva luni, când o să îți dați seama că ai făcut o greșeală capitală și o să vrei ca să revii, să nu mai poți fi preluat de către specialiștii de acolo, pentru că mediul online s-a aglomerat foarte mult în ultima vreme iar agenția seo va avea atât de mulți clienți încât nu va mai putea ca să se ocupă și de afacerea online pe care o ai. Cu atât mai mult cu cât ai plecat deși ți s-a recomandat călduros să nu faci această greșeală impardonabilă!

Cea mai bună variantă este să faci un contract de colaborare cu Digital Metrics acum, cât mai este posibil, ca să nu regreți mai târziu că nu ai profitat de această șansă!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul