Criteriul National

O hota tip insula poate fi solutia ideala pentru orice bucatarie spatioasa

O hota tip insula poate fi solutia ideala pentru orice bucatarie spatioasa
mai 25
07:04 2017

Bucatariile spatioase reprezinta cu siguranta o provocare pentru toate bucataresele care au optiuni diversificate.

Inca de la plasamentul diferitelor piese de mobilier, pana la locul electrocasnicelor, tacamurilor si altor lucruri, activitatea este una relativ simpla, insa dilema apare atunci cand ne vom alege locul de gatire.

Pe deoparte, volumul mare de alimente gatit concomitent la un cuptor sau o plita incorporabila poate aduce de la sine si o cantitate foarte mare de umezeala si aer inchis, pe de alta parte starea noastra de spirit s-ar putea schimba la 180 de grade.

Ce ar fi de facut in acest caz? Desigur aducem in discutie o hota de bucatarie tip insula care vine la pachet cu o serie de avantaje care caracterizeaza de departe bucatariile cu raza foarte mare de actiune.

Pe deoparte un asemenea accesoriu  se poate plasa chiar in imediata zona de gatire,  iar strategia sa  implica ventilarea aerului intr-un mod adecvat, eliminarea si redistribuirea acestuia astfel incat, actiunea de gatit sa reprezinte in continuare o placere pentru orice gospodina o indenteaza.

Mai mult decat atat, un asemenea accesoriu vine la pachet si cu un montaj la nivelul tavanului lucru care ii ofera posibilitatea sa aibe o interventie directa asupra cantitatii de aburi, umezeala sau aer inchis, in comparatie cu restul tipurilor de hota, care erau montate  sau atasate in diferitele piese de mobilier sau dupa caz la o inaltime specifica fata de aragaz.

Stiai ca cea mai buna hota incorporabila poate avea o capacitate de absorbite de pana la 225mc/h, lucru care aduce de la sine o ventilatie adecvata ori de cate ori se necesita interventia sa?

Sau ca designul unui asemenea accesoriu de bucatarie poate fi in asortare perfecta cu restul pieselor de mobilier, respectiv culoare a peretilor?

Cateva lucruri care ne arata de ce o hota de bucatarie tip insula este aliata de nadejede a oricarui spatiu de mare anvergura.

In mediul online, avem posibilitatea sa achizitionam o hota tip insula la preturi cu adevarat magnifice, deoarece producatorii ne pun la dispozitie o serie de oferte si promotii ce nu pot fi refuzate nicidecat!

Putem opta spre hote tip insula care au un volum de zgomot foarte redus, in vederea intrebuintarii cum se cuvine a tuturor sarcinilor pe care ni le-am propus, fara sa existe derapaje de temperatura sau stari ciudate, un lucru cu adevarat util!

poza: Homedit

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo