Criteriul National

O hota tip insula poate fi solutia ideala pentru orice bucatarie spatioasa

O hota tip insula poate fi solutia ideala pentru orice bucatarie spatioasa
mai 25
07:04 2017

Bucatariile spatioase reprezinta cu siguranta o provocare pentru toate bucataresele care au optiuni diversificate.

Inca de la plasamentul diferitelor piese de mobilier, pana la locul electrocasnicelor, tacamurilor si altor lucruri, activitatea este una relativ simpla, insa dilema apare atunci cand ne vom alege locul de gatire.

Pe deoparte, volumul mare de alimente gatit concomitent la un cuptor sau o plita incorporabila poate aduce de la sine si o cantitate foarte mare de umezeala si aer inchis, pe de alta parte starea noastra de spirit s-ar putea schimba la 180 de grade.

Ce ar fi de facut in acest caz? Desigur aducem in discutie o hota de bucatarie tip insula care vine la pachet cu o serie de avantaje care caracterizeaza de departe bucatariile cu raza foarte mare de actiune.

Pe deoparte un asemenea accesoriu  se poate plasa chiar in imediata zona de gatire,  iar strategia sa  implica ventilarea aerului intr-un mod adecvat, eliminarea si redistribuirea acestuia astfel incat, actiunea de gatit sa reprezinte in continuare o placere pentru orice gospodina o indenteaza.

Mai mult decat atat, un asemenea accesoriu vine la pachet si cu un montaj la nivelul tavanului lucru care ii ofera posibilitatea sa aibe o interventie directa asupra cantitatii de aburi, umezeala sau aer inchis, in comparatie cu restul tipurilor de hota, care erau montate  sau atasate in diferitele piese de mobilier sau dupa caz la o inaltime specifica fata de aragaz.

Stiai ca cea mai buna hota incorporabila poate avea o capacitate de absorbite de pana la 225mc/h, lucru care aduce de la sine o ventilatie adecvata ori de cate ori se necesita interventia sa?

Sau ca designul unui asemenea accesoriu de bucatarie poate fi in asortare perfecta cu restul pieselor de mobilier, respectiv culoare a peretilor?

Cateva lucruri care ne arata de ce o hota de bucatarie tip insula este aliata de nadejede a oricarui spatiu de mare anvergura.

In mediul online, avem posibilitatea sa achizitionam o hota tip insula la preturi cu adevarat magnifice, deoarece producatorii ne pun la dispozitie o serie de oferte si promotii ce nu pot fi refuzate nicidecat!

Putem opta spre hote tip insula care au un volum de zgomot foarte redus, in vederea intrebuintarii cum se cuvine a tuturor sarcinilor pe care ni le-am propus, fara sa existe derapaje de temperatura sau stari ciudate, un lucru cu adevarat util!

poza: Homedit

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo