Criteriul National

O motocoasa ieftina pentru o gradina ingrijita corespunzator

O motocoasa ieftina pentru o gradina ingrijita corespunzator
mai 04
08:32 2017

Fie ca vorbim de gradina casei noastre sau de spatiul din jurul blocului cu siguranta acesta are nevoie de ingrijire si toaletare periodica, deoarece buruienile daca nu sunt indepartate, pot atinge dimensiuni considerabile lucru care ar putea aduce de la sine un aspect inestetic si  imposibilitatea de a patrunde in gradina.

In unele spatii arbustii  sau buruienile au crescut atat de inalt incat nici  masinile automatizate nu pot face fata, fiind nevoie de interventie suplimentara pentru a aduce lucrurile la normal.

Cand vorbim de intretinerea gazonului, de indepartare a buruienilor sau tulpinilor uscate, atunci o motocoasa poate fi de departe aliatul ideal, insa sunt cateva specificitati care tin de elementele sale de constructie ce merita luate in seama.

Cea mai ieftina motocoasa poate fi atat aliatul de nadejde al unui gospodar iscusit, dar si cel mai mare cosmar, daca nu stim la ce caracteristici trebuie sa fim atenti atunci cand aducem in discutie capacitatile ei.

In primul rand desigur, ca la orice utilaj destinat agriculturii, ingrijirii solurilor sau indepartarea diferitelor buruieni ne raportam la putere, care este direct proportionala cu eficienta.

In acest caz, specialistii ne pun la dispozitie 3 tipuri de motocoase bune: hobby, semi-profesionale si profesionale care au valori diferite in ceea ce priveste turatiile.

Daca motocoasele hobby au o putere de pana la 800W, cele profesionale se remarca printr-o valoare cu totul si cu totul superioara de pana la 2000W, fapt care le asigura de la sine si eficienta.

De asemenea sistemul de taiere joaca un rol deosebit de important in alegerea motocoasei, iar aici trebuie sa ne asiguram ca avem doua tipuri personalizate, care sa ne ajute atat sa taiem ierburi inalte, cat si sa ingrijim diferite forme de gazon.

Atunci cand ne facem comanda de o motocoasa, conteaza foarte mult sistemul de taiere, care trebuie sa contina cutite special concepute si tratate pentru a face fata ierburilor inalte si densitatii, dar si un fir de nylon, care este accesoriul ideal pentru intretinerea gazonului.

In acest caz, am putea sa ne orientam spre o alegere inteleapta, iar o analiza comparativa a adus specialistii sa creada ca anumite branduri promoveaza de la sine produse cu adevarat competente pentru orice mediu de lucru, iar aici se remarca fara doar si poate modele precum  Mastery PRO-TR500 sau Ruris DAC 210.

Aceste doua modele sunt perfecte pentru orice tip de activitate care include chiar si o dificultate ceva mai ridicata, avand posibilitatea chiar si cosirii fanului.

Compara acum preturile de la mai mult distribuitori pentru a primi o oferta corecta si a  putea face economie de bani in vederea achizitionarii unei motocoase ieftine si bune.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo