Criteriul National

O motocoasa ieftina pentru o gradina ingrijita corespunzator

O motocoasa ieftina pentru o gradina ingrijita corespunzator
mai 04
08:32 2017

Fie ca vorbim de gradina casei noastre sau de spatiul din jurul blocului cu siguranta acesta are nevoie de ingrijire si toaletare periodica, deoarece buruienile daca nu sunt indepartate, pot atinge dimensiuni considerabile lucru care ar putea aduce de la sine un aspect inestetic si  imposibilitatea de a patrunde in gradina.

In unele spatii arbustii  sau buruienile au crescut atat de inalt incat nici  masinile automatizate nu pot face fata, fiind nevoie de interventie suplimentara pentru a aduce lucrurile la normal.

Cand vorbim de intretinerea gazonului, de indepartare a buruienilor sau tulpinilor uscate, atunci o motocoasa poate fi de departe aliatul ideal, insa sunt cateva specificitati care tin de elementele sale de constructie ce merita luate in seama.

Cea mai ieftina motocoasa poate fi atat aliatul de nadejde al unui gospodar iscusit, dar si cel mai mare cosmar, daca nu stim la ce caracteristici trebuie sa fim atenti atunci cand aducem in discutie capacitatile ei.

In primul rand desigur, ca la orice utilaj destinat agriculturii, ingrijirii solurilor sau indepartarea diferitelor buruieni ne raportam la putere, care este direct proportionala cu eficienta.

In acest caz, specialistii ne pun la dispozitie 3 tipuri de motocoase bune: hobby, semi-profesionale si profesionale care au valori diferite in ceea ce priveste turatiile.

Daca motocoasele hobby au o putere de pana la 800W, cele profesionale se remarca printr-o valoare cu totul si cu totul superioara de pana la 2000W, fapt care le asigura de la sine si eficienta.

De asemenea sistemul de taiere joaca un rol deosebit de important in alegerea motocoasei, iar aici trebuie sa ne asiguram ca avem doua tipuri personalizate, care sa ne ajute atat sa taiem ierburi inalte, cat si sa ingrijim diferite forme de gazon.

Atunci cand ne facem comanda de o motocoasa, conteaza foarte mult sistemul de taiere, care trebuie sa contina cutite special concepute si tratate pentru a face fata ierburilor inalte si densitatii, dar si un fir de nylon, care este accesoriul ideal pentru intretinerea gazonului.

In acest caz, am putea sa ne orientam spre o alegere inteleapta, iar o analiza comparativa a adus specialistii sa creada ca anumite branduri promoveaza de la sine produse cu adevarat competente pentru orice mediu de lucru, iar aici se remarca fara doar si poate modele precum  Mastery PRO-TR500 sau Ruris DAC 210.

Aceste doua modele sunt perfecte pentru orice tip de activitate care include chiar si o dificultate ceva mai ridicata, avand posibilitatea chiar si cosirii fanului.

Compara acum preturile de la mai mult distribuitori pentru a primi o oferta corecta si a  putea face economie de bani in vederea achizitionarii unei motocoase ieftine si bune.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo