Criteriul National

O motocoasa ieftina pentru o gradina ingrijita corespunzator

O motocoasa ieftina pentru o gradina ingrijita corespunzator
mai 04
08:32 2017

Fie ca vorbim de gradina casei noastre sau de spatiul din jurul blocului cu siguranta acesta are nevoie de ingrijire si toaletare periodica, deoarece buruienile daca nu sunt indepartate, pot atinge dimensiuni considerabile lucru care ar putea aduce de la sine un aspect inestetic si  imposibilitatea de a patrunde in gradina.

In unele spatii arbustii  sau buruienile au crescut atat de inalt incat nici  masinile automatizate nu pot face fata, fiind nevoie de interventie suplimentara pentru a aduce lucrurile la normal.

Cand vorbim de intretinerea gazonului, de indepartare a buruienilor sau tulpinilor uscate, atunci o motocoasa poate fi de departe aliatul ideal, insa sunt cateva specificitati care tin de elementele sale de constructie ce merita luate in seama.

Cea mai ieftina motocoasa poate fi atat aliatul de nadejde al unui gospodar iscusit, dar si cel mai mare cosmar, daca nu stim la ce caracteristici trebuie sa fim atenti atunci cand aducem in discutie capacitatile ei.

In primul rand desigur, ca la orice utilaj destinat agriculturii, ingrijirii solurilor sau indepartarea diferitelor buruieni ne raportam la putere, care este direct proportionala cu eficienta.

In acest caz, specialistii ne pun la dispozitie 3 tipuri de motocoase bune: hobby, semi-profesionale si profesionale care au valori diferite in ceea ce priveste turatiile.

Daca motocoasele hobby au o putere de pana la 800W, cele profesionale se remarca printr-o valoare cu totul si cu totul superioara de pana la 2000W, fapt care le asigura de la sine si eficienta.

De asemenea sistemul de taiere joaca un rol deosebit de important in alegerea motocoasei, iar aici trebuie sa ne asiguram ca avem doua tipuri personalizate, care sa ne ajute atat sa taiem ierburi inalte, cat si sa ingrijim diferite forme de gazon.

Atunci cand ne facem comanda de o motocoasa, conteaza foarte mult sistemul de taiere, care trebuie sa contina cutite special concepute si tratate pentru a face fata ierburilor inalte si densitatii, dar si un fir de nylon, care este accesoriul ideal pentru intretinerea gazonului.

In acest caz, am putea sa ne orientam spre o alegere inteleapta, iar o analiza comparativa a adus specialistii sa creada ca anumite branduri promoveaza de la sine produse cu adevarat competente pentru orice mediu de lucru, iar aici se remarca fara doar si poate modele precum  Mastery PRO-TR500 sau Ruris DAC 210.

Aceste doua modele sunt perfecte pentru orice tip de activitate care include chiar si o dificultate ceva mai ridicata, avand posibilitatea chiar si cosirii fanului.

Compara acum preturile de la mai mult distribuitori pentru a primi o oferta corecta si a  putea face economie de bani in vederea achizitionarii unei motocoase ieftine si bune.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara